May 24May 24 Just now, uini said:ja bih ostavio i monekea i nworu ali neka kokoshkov i teo to reshe feat tomicTo sam i kazao, sto bi se reklo. Smatram da ako vec dovodimo novog trenera, mora da ima i odredjeni upliv u izgled igrackog kadra ukoliko vec nameravamo da mu damo fer sansu od starta. Mozda naidje neko resenje za nosioca koje se vise uklapa u njegove zelje, a nasem igracu izadju neke druge opcije pa se to resi. Prelazni rok je ziva stvar ,sto bi rekli forumasi svuda.
May 24May 24 19 minutes ago, kralj said:Kokoškov je ako se ne varam i u Turskoj implementiraotm neku lajt varijantu NBA pristupa sa gomilom pomoćnika vrlo profilisanih nadležnosti. Ne znam kako bi se Teo tu uklopio jer taj pristup nije idealan kao dril za funkciju glavnog trenera, koju pretpostavljam da je nanišanio.U svakom slučaju, bio bih debelo skeptičan ako se ostvari. Mogu misliti šta će Đura i Kuzma da kažu kad Kokoškov uzme tajmaut i 80% vremena ga provede sa pomoćnicima na sred terena bez da se obrati igračima. To što je lik imao najbolje akcije iz tajmauta maltene koje pamtim, sumnjam da će mu glavu spasiti.Nisam bas siguran da ce Teo u Zvezdi biti samo klasican pomocni trener, niti ce verovatno on hteti da to bude. Pretpostavljam da ce se praviti posebna funkcija za njega negde izmedju Iliceve + Dozetove + Miniceve.
May 24May 24 1 minute ago, Nikodije said:Osnovna promena filozofije™ rada kluba treba da bude upravo to da niko u klubu ne sluša Luku&Kuzmu niti bilo koga sa šipke ili nas koji nešto piskaramo, već da se logika donošenja odluka zasniva isključivo na struci. U tom smislu imam povetenja u Tomića, jer on deluje kao tip kojeg apsolutno zabole šta čaršija drobi i baš ne deluje kao tip koji će bilo koju odluku da donese kako bi zadovoljio zvezdašku javnost.Možeš ti da imaš poverenja u Tomića, ali od opipljivih parametara imamo pre svega iskustvo u kome je pobegao glavom bez obzira posle par loših utakmica, dok je ringla još bila na dvojci.Nama treba pre svega onaj Opača iz Opača reaguj koji je vrlo samouvereno umeo da svede i navijače i sportske novinare na njihove prirodne i profesionalne domete. Taj bi koliko sutra doveo po jednog Albanca, Muslimana, Hrvata, Aleksu i Ledeja.Videćemo, ali ovaj Sašin put od božanstva do fetve u 2,5 utakmice ne ostavlja mnogo prostora za optimizam.
May 24May 24 4 minutes ago, ivan9999 said:Ostavka ili otkaz?Sad su to najčešće sporazumni raskidi, što zbog ugovora, raznih klauzula, obeštećenja ... nebitno.
May 24May 24 26 minutes ago, kralj said:Kokoškov je ako se ne varam i u Turskoj implementiraotm neku lajt varijantu NBA pristupa sa gomilom pomoćnika vrlo profilisanih nadležnosti. Ne znam kako bi se Teo tu uklopio jer taj pristup nije idealan kao dril za funkciju glavnog trenera, koju pretpostavljam da je nanišanio.U svakom slučaju, bio bih debelo skeptičan ako se ostvari. Mogu misliti šta će Đura i Kuzma da kažu kad Kokoškov uzme tajmaut i 80% vremena ga provede sa pomoćnicima na sred terena bez da se obrati igračima. To što je lik imao najbolje akcije iz tajmauta maltene koje pamtim, sumnjam da će mu glavu spasiti.Ono sto ja ne mogu da zamislim je da njih dvojica kazu nesto pametno i mladje od 30 godina. I dok za Djurovica nije cudo sto ga je vreme pregazilo jer je mator kao Biblija (Stari Zavet), nostalgicnost Vlade Kuzmanovica prema mladjem kamenom (he-he, you see what I did here) dobu u kosarci je tesko objasnjiva. Edited May 24May 24 by harper lee
May 24May 24 2 minutes ago, kralj said:Možeš ti da imaš poverenja u Tomića, ali od opipljivih parametara imamo pre svega iskustvo u kome je pobegao glavom bez obzira posle par loših utakmica, dok je ringla još bila na dvojci.Nama treba pre svega onaj Opača iz Opača reaguj koji je vrlo samouvereno umeo da svede i navijače i sportske novinare na njihove prirodne i profesionalne domete.Taj bi koliko sutra doveo po jednog Albanca, Muslimana, Hrvata, Aleksu i Ledeja.Videćemo, ali ovaj Sašin put od božanstva do fetve u 2,5 utakmice ne ostavlja mnogo prostora za optimizam.Tada je pobegao jer nije hteo da se bakće više sa tatinim debilom u timu, sada ima smisla da bude tu samo ako su mu ruke odrešene da sam bira trenera i igrače. Ako će da podilazi bilo kome, da li Drčeli ili Luki i Kuzmi ili meni, propašće brzo.
May 24May 24 1 minute ago, harper lee said:Nisam bas siguran da ce Teo u Zvezdi biti samo klasican pomocni trener, niti ce verovatno on hteti da to bude. Pretpostavljam da ce se praviti posebna funkcija za njega negde izmedju Iliceve + Dozetove + Miniceve.Ni ja nisam siguran, meni Teo jedino kao trener ima smisla. Ne bih imao baš ništa protiv ni da bude prvi trener, uz npr. Karija kao savetnika. Ovako, kod Igora (ako se dobro sećam), funkcija pomoćnika je dodatno svedena na samo jedan aspekt, sumnjam da mu to odgovara.Šone će valjda da izboksuje sebi još jednu šansu. Njegov odlazak bi me dokusurio.
May 24May 24 5 minutes ago, kralj said:Možeš ti da imaš poverenja u Tomića, ali od opipljivih parametara imamo pre svega iskustvo u kome je pobegao glavom bez obzira posle par loših utakmica, dok je ringla još bila na dvojci.Nama treba pre svega onaj Opača iz Opača reaguj koji je vrlo samouvereno umeo da svede i navijače i sportske novinare na njihove prirodne i profesionalne domete.Taj bi koliko sutra doveo po jednog Albanca, Muslimana, Hrvata, Aleksu i Ledeja.Videćemo, ali ovaj Sašin put od božanstva do fetve u 2,5 utakmice ne ostavlja mnogo prostora za optimizam.Tesko da je put bio od "bozanstva do fetve" a jos teze da je u rasponu od 2.5 utakmice.
May 24May 24 6 minutes ago, kralj said:Možeš ti da imaš poverenja u Tomića, ali od opipljivih parametara imamo pre svega iskustvo u kome je pobegao glavom bez obzira posle par loših utakmica, dok je ringla još bila na dvojci.Otisao je sa mesta trenera, sam je kasnije u jednom opsirnom intervjuu rekao da je shvatio da to nije bilo za njega. I taj i takav odlazak ti govori koliko ima rogat karakter i koliko je podlozan uticajima i kompromisima. Svi znamo u kakvom (cijem) klubu i u kakvim uslovima je bio trener, zato mu taj odlazak skoro niko nije ni zamerio.
May 24May 24 7 minutes ago, kralj said:Ni ja nisam siguran, meni Teo jedino kao trener ima smisla. Ne bih imao baš ništa protiv ni da bude prvi trener, uz npr. Karija kao savetnika. Ovako, kod Igora (ako se dobro sećam), funkcija pomoćnika je dodatno svedena na samo jedan aspekt, sumnjam da mu to odgovara.Šone će valjda da izboksuje sebi još jednu šansu. Njegov odlazak bi me dokusurio.Malo teže Teo sa Karijem.Pre Teo+Šale.
May 24May 24 Iza Sase ostaje period sjajnih igara u EL do meca sa Barsom i KKP, ona neocekivana serija pobeda u gostima u januaru, kao i kup koji vec tradicionalno osvajamo, kao i vec legendaran izraz "implementacija" koji ce biti koriscen narednih godina u ciganskom slengu poput "silbovanja". Sve ostalo je bilo za zaborav, iako cemo neke stvari teze zaboraviti. Da li je nesto moglo bolje, tipa da smo dobili Partizan prvi put, ili da je usao onaj zicer protiv Makabija? Iskren da budem, ne verujem da bismo prosli bilo koga u plej inu,cak i sa te sedme pozicije. Edited May 24May 24 by Arthur Kirkland
May 24May 24 Jbg, meni je iskreno žao Saleta. Gotivio sam ga i kao igrača, a svakako predstavlja i autentično "zvezdino dete". Ali očigledno je ta neka emotivnost tu najveći problem, možda čak kao i kod našeg prezimenjaka, taj neki mentalni pritisak se hipetrofira kada vodi svoj klub. Naravno, potpuno su drugačije navijačke kulture glede toga kako se gleda u institut glavnog trenera, gde je to kod vas dežurni krivac, a kod nas druga krajnost - bogotac kreator. Jebiga, deluje mi kao pošten i emotivan tip koji je zaslužio drugačiji epilog.