May 24May 24 36 minutes ago, Valk said:Ako nas Harper loži da će Teokratija pored terena, lično ću ga odrobijati.@kralj čuvaj mi mesto, donosim kokice 🍿Sta si ti navalila s ovim thumbs up-ovima, imam vise notifikacija danas nego banova u karijeri. A to je dostignuce ravno slanju coveka na Mars.Napisao sam sta sam cuo da je plan u klubu, da li ce se realizovati ili nece je drugi par cipela. Licno mislim da nisu neke sanse.
May 24May 24 1 hour ago, harper lee said:Sta si ti navalila s ovim thumbs up-ovimaDva dana kasnim sa forumom pa čitam retroaktivno, a danas mi je raspoloženje +milion tako da svi profitirate.
May 24May 24 Kokoškov je imao i Finiks, to mu je prvi samostalan posao i fejlovao je, baš kao u ova dva evropska. Tri posla, tri fejla, dosta loša statistika. Ali ako neće Bili ili neko drugo veliko ime, onda bolje Kokoškov nego da vraćaju Radonju ili da nekoj zaslužnoj legendi daju da se uči na Zvezdi. Ako ništa, bar bismo konačno imali trenera koji actually govori engleski a ne natuca kao svi prethodni.
May 24May 24 ako hoće bili, još jedan razlog da se zapne za kokoškovalik zapalio prvi iz monaka kada je nestalo love, znanje kao saša obradović samo veča igračka reputacija i manje iskustvabolje saša đorđević nego bili, kada bi to bilo moguće. najbolje kokoškov, struka je rekla svoje.
May 24May 24 Nije fejlovao u finiksu, promenio se vlasnik i on je doveo novog gma koji je doveo svog trenera.
May 24May 24 3xput fejlovo, 3xputa bog pomaže, plus sveti sava ako ima blokade i ukradenesve je to okej.
May 24May 24 13 minutes ago, uini said:sad nemirno sedišna stolici ili ti kosa nemirno sedi?Odvratan mi je. Ceo paket. Najvise ponasanje.
May 24May 24 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Nije fejlovao u finiksu, promenio se vlasnik i on je doveo novog gma koji je doveo svog trenera.Pa zar nije bio zadnji na zapadu sa tipa 18 pobeda u sezoni? Mrzi me da proveravam ali baš neki loš skor. Doduše moguće da je tim bio u rebildingu™, tako nešto mi ostalo u sećanju.
May 24May 24 Taj budući trener mora pre svega da bude nesporan autoritet tipu igrača koji mi umemo i možemo da pazarimo za ove bahate i nepromisljene novce. Ako je trener tog kalibra, ako ovi iznad, Tomić, postavljeni sns namesnik i ostali fokusu iz uprave ishendluju i uspeju da postave te odnose, tj obezbede mu 'poslusnost' i predanost igrača, onda je to već jedan iskorak ka zamišljenim ciljevima ciganije. Koji su, jelte, iznad top 8-10, u ovom formatu.
May 24May 24 2 minutes ago, MeanM@ said:Taj budući trener mora pre svega da bude nesporan autoritet tipu igrača koji mi umemo i možemo da pazarimo za ove bahate i nepromisljene novce.Ako je trener tog kalibra, ako ovi iznad, Tomić, postavljeni sns namesnik i ostali fokusu iz uprave ishendluju i uspeju da postave te odnose, tj obezbede mu 'poslusnost' i predanost igrača, onda je to već jedan iskorak ka zamišljenim ciljevima ciganije. Koji su, jelte, iznad top 8-10, u ovom formatu.Nema više to "autoritet" kao nekad. Ne može bilo koji evropski trener da bude nekakav autoritet Amerikancima, pa vidiš šta su radili Žocu. Sada više treba neki mirni, samouvereni psiholog/pedagog/animator/motivator da nekako dopre do igrača i ubedi ih da deo ega investiraju™ u korist tima. Čini mi se da se Kokoškov uklapa u taj profil, ako je on uopšte opcija. Edited May 24May 24 by Nikodije
May 24May 24 i da zna znanjekao što se onomad govorilo, postoje tri vrste brade: brada zvanja, brada znanja i brada sranja
May 24May 24 Da jbt zaboravih da je Kokoškov doveo Sloveniju do zlata 2017. Pre toga sa Gruzijom bio odličan. Ako mu brojimo fejlove treba i uspehe.
May 24May 24 Dobro, mora biti multipraktik, jbg. Širok je dijapazon obuhvata autoriteta u ovom slučaju.Al tačno se za neke zna u startu da neće moći da budu ni psiholozi, ni motivatori, a i znanje im je suhi prosijek.