May 23May 23 23 minutes ago, harper lee said:Za sada u trci vodi Kokoskov, Teo pomocnik.Koliko god bih se intimno radovao, tek Kokoškov ne bi mogao da se izbori sa Ciganima ludacima. Crtalo bi se da Teo preuzima sredinom novembra i onda otvaram bioskop samo zbog Bugara.
May 23May 23 2 minutes ago, kralj said:Koliko god bih se intimno radovao, tek Kokoškov ne bi mogao da se izbori sa Ciganima ludacima. Crtalo bi se da Teo preuzima sredinom novembra i onda otvaram bioskop samo zbog Bugara.Probali su sa populistickim izborima i nije radilo, probace nesto drugo iz kategorije expect unexpected. Ko zna, mozda upali.Meni taj scenario deluje nerealan vise zbog Tea nego zbog Kokoskova ali sta znam.
May 23May 23 14 minutes ago, harper lee said:Jasno im je da se ove sezone polako pretvaraju u kopije prethodnih i neka ideja je da stave cepove u usi i pokusaju da izguraju nekog trenera na duze staze. Kokoskov je ozbiljna kosarkaska glava i red bi bio da ga malo sreca pogleda pa da mu sezona dobro krene, u tom scenariju Teo bi bio taj koji bi amortizovao konstantna nezadovoljstva svim i svacim dezurnih budala s tribina i drustvenih mreza. Ne znam da li je resenje dobro ili nije ali o tome se prica, hoce domaceg trenera a srpska trenerska bara je malo presushila.Alimpijević nije opcija?
May 23May 23 9 minutes ago, harper lee said:Jasno im je da se ove sezone polako pretvaraju u kopije prethodnih i neka ideja je da stave cepove u usi i pokusaju da izguraju nekog trenera na duze staze. Kokoskov je ozbiljna kosarkaska glava i red bi bio da ga malo sreca pogleda pa da mu sezona dobro krene, u tom scenariju Teo bi bio taj koji bi amortizovao konstantna nezadovoljstva svim i svacim dezurnih budala s tribina i drustvenih mreza. Ne znam da li je resenje dobro ili nije ali o tome se prica, hoce domaceg trenera a srpska trenerska bara je malo presushila.Uvek mu se nekako dešavalo da je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. U Efesu je ostao bez pola tima, baš mu se nije dalo da napravi rezultat.
May 23May 23 17 minutes ago, harper lee said:Jasno im je da se ove sezone polako pretvaraju u kopije prethodnih i neka ideja je da stave cepove u usi i pokusaju da izguraju nekog trenera na duze staze. Kokoskov je ozbiljna kosarkaska glava i red bi bio da ga malo sreca pogleda pa da mu sezona dobro krene, u tom scenariju Teo bi bio taj koji bi amortizovao konstantna nezadovoljstva svim i svacim dezurnih budala s tribina i drustvenih mreza. Ne znam da li je resenje dobro ili nije ali o tome se prica, hoce domaceg trenera a srpska trenerska bara je malo presushila.daj bože da se tako razmišlja. nije nikakva garancija za uspeh ali bi to bila retka prilika da imamo trenera koji ima respektabilno košarkaško znanje a teokratija bi, kao što kažeš, držao bedem ne samo zbog tribina, već je on pravi autoritet i za igrače u sastavu, tako da bi to bilo toliko sjajno da ne verujem da će se i dogoditi ( : Edited May 23May 23 by uini
May 23May 23 Just now, Ted said:Alimpijević nije opcija?Ima izlaznu klauzulu za Evroligu ali Burg kao osvajac Evrokupa verovatno nece tamo, tako da moze da se desi da udje Besiktas kao finalista. Ako se to desi niti ce ga Besiktas pustiti niti ce on zeleti da ode iz Istanbula. Treba stvarno biti lud pa otici iz kluba ciji navijaci ga obozavaju do ludila u ovu nasu kaljugu gde svaki traktorista, moler i kafanski filozof misli da poznaje kosarku bolje od Rajakovica i Jokica zajedno.
May 23May 23 5 minutes ago, Ted said:Alimpijević nije opcija?Mislim da je on presrećan u Turskoj. Veoma ga cene tamo. Pre će on dobiti šansu u Feneru ili Efesu nego da se vraća.
May 23May 23 1 minute ago, uini said:daj bože da se tako razmišlja. nije nikakva garancija za uspeh ali bi to bila retka prilika da imamo trenera koji ima respektabilno košarkaško znanje a teokratija bi, kao što kažeš, držao bedem ne samo zbog tribina, već je on pravi autoritet i za igrače u sastavu, tako da bi to bilo toliko sjajno da ne verujem da će se i dogoditi ( :To im je plan ili ga bar pustaju kao probni balon. Tomic je ozbiljan menadzer i ideja da prosecni Mile sa tribine poznaje kosarkaske sisteme bolje od njega je smehotresna a Tomic se jedini pita oko toga. Kokoskov negde jeste rizik jer bi sa velikim prtljagom prethodnih neuspeha i u evropskoj kosarci i u reprezentaciji Srbije bio odmah na meti "navijaca" ali covek je veliki znalac i mozda bi kao takav uspeo da se nametne ovoj ekipi u kojoj ima dosta ega. Takav je tip da ne bi svoj ego gurao u prvi plan pa bi sa te strane ovi igracki egoisti bili zadovoljni a inace nam je veci deo kostura ekipe sastavljen od bivsih NBA igraca i ne bi imao preveliki problem u komunikaciji i kosarkaskoj kulturi.S druge strane, i za njega bi mogucnost da konacno uspe i pokaze kakav je zaista trener pretpostavljam bila primamljiva jer je popio nekoliko ozbiljnih samara u poslednje vreme koji mogu da mu sjebu karijeru. Edited May 23May 23 by harper lee
May 23May 23 Zna li se ko uopšte bira trenera i pravi listu prioriteta - Tomić, Drčela, Dozet…neko iznad svih njih?
May 23May 23 17 minutes ago, ducca said:Zna li se ko uopšte bira trenera i pravi listu prioriteta - Tomić, Drčela, Dozet…neko iznad svih njih? Tomic. Odlucuju Drcelic i par likova iz UO ali Tomic se najvise pita.
May 23May 23 2 hours ago, harper lee said:Za sada u trci vodi Kokoskov, Teo pomocnik.Ovo suštinski lepo zvuči u teoriji ali u praksi sam poprilično siguran da bi ga veoma brzo pojeli cigani ludaci ™
May 23May 23 13 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ovo suštinski lepo zvuči u teoriji ali u praksi sam poprilično siguran da bi ga veoma brzo pojeli cigani ludaci ™Nece ako bude krenulo kako treba. U hali su uglavnom ljudi koji imaju vise strpljenja, najveci debili su na drustvenim mrezama koji i ne idu na utakmice. Ovi iz hale su i ove godine trpeli sve dok nas nije pobedio KK Sauronizan u nasoj kuci i formalno nam zavrsio sezonu.
May 23May 23 i48 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ovo suštinski lepo zvuči u teoriji ali u praksi sam poprilično siguran da bi ga veoma brzo pojeli cigani ludaci ™stvarno nemamo šta da izgubimo, ni mi kao klub, ni kokoškov.narod će da peni na bilo koga ako ne ide kako valjakao što reče harper, za promenu trener koji zna X&Os, formiran je u nba kulturi, pa neć da pravi imperatora od sebe a sigurno zna kako se igra moderan basket koji nije samo izolacijakao što tražimo reclamation projects kod igrača u nadi da će kliknuti kod nas (bilo da nisu uspeli u nba ili negde po evropi), tako možemo da probamo i sa igorompotpuno suprotno od spanulis-tipova i što je jednako važno, jedini srpski trener koji se ne loži kako je hegemon i daje sve od sebe jer se najviše nervira i vičebukvalno ne bih mogao da smislim bolju opciju u ovom trenutku za zvezdu, sa teokratijom da mu čuva đale.
May 24May 24 Ako nas Harper loži da će Teokratija pored terena, lično ću ga odrobijati.@kralj čuvaj mi mesto, donosim kokice 🍿