May 22May 22 35 minutes ago, JPM said:Sale još nije smenjen?zalizani rekao da niko iz zvezde nije zvao ni njega ni obradivića Edited May 22May 22 by kud u maglu Simoviću
May 22May 22 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:zalizani rekao da niko iz zvezde nije zvao ni njega ni obradivićaOpet otišlo u spam mail
May 22May 22 48 minutes ago, JPM said:Ne može Semi da skociIspravio sam ti ovo. Vjerovatno jedina 4/5 u univerzumu koja ima 0-1 defanzivnih skokova po mecu. Ili da ga vratimo na poziciju trojke?
May 22May 22 Taj narativ kako je Sasa (pojas presvetle Bogorodice zna da ne mogu vise da mu tepam) stigao u drugom trenerskom mandatu kao karakterno oporavljena osoba, sustinski bas i ne odgovara istini. Makar sto se tice tudjih reci o njemu.Zapravo, on je tekom nekog intervjua pricao o tome, pohvalio se radom na sebi, nacinom na koji danas pristupa igracima, komunikativnim principima, licnom sazrevanju i sl. Konkretno, covek se sam pohvalio, ispomerao kod izvesnih odredjena ustaljena misljenja, a mediji dali na znacaju.Obrni okreni, mnoge je verovatno i prevario, al’ Gvozdenog i skroz dobrog Dekija, tesko. Ono verbalno izivljavanje i najebavanje majke sto sto su proziveli sa njim u tom mandatu, sigurno nikad nisu.
May 22May 22 Igrači su dobili dva dana slobodno, Tomić je u Atini, možda i nekog trenera ispregovara.
May 22May 22 2 hours ago, assignment said:Njemu se malo pre toga povredio Bolomboj, koji je tada igrao u drugoj galaksiji naspram sada... A početak je bio tri utakmice, malo za smenu. Možda ima veze sa nekim promenama unutar kluba...Nisam ja bio za smenu Sferopulosa posle Zadra.Posle one blamaže protiv Spartaka i prethodnog debakla -34 u Morači morao je biti najuren bio Srbin, Grk ili Srbin katolik.To da je ovaj tim mnogo bolji od prošlogodišnjeg je za znak pitanja.Sigurno je mnogo skuplji.
May 22May 22 Sfera su izbušili neki domaći igrači pod uticajem bišeg predsednika, mada je meta bila uprava, on je kolateralna šteta.
May 22May 22 Skuplji su i ostali doduše.Realno, tri meseca se već rasipa energija, umesto da se akumulira za sledećeg Fila Džeksona i njegove rupe u znanju.Bar da se ozbiljnije pozabavimo jebivetrima poput Nvore, Batlera i Monekea. Pravi Zvezdaš ne spava zbog nepravde prema Davidovcu.
May 22May 22 2 hours ago, Creta Garbo said:Taj narativ kako je Sasa (pojas presvetle Bogorodice zna da ne mogu vise da mu tepam) stigao u drugom trenerskom mandatu kao karakterno oporavljena osoba, sustinski bas i ne odgovara istini. Makar sto se tice tudjih reci o njemu.Zapravo, on je tekom nekog intervjua pricao o tome, pohvalio se radom na sebi, nacinom na koji danas pristupa igracima, komunikativnim principima, licnom sazrevanju i sl. Konkretno, covek se sam pohvalio, ispomerao kod izvesnih odredjena ustaljena misljenja, a mediji dali na znacaju.Obrni okreni, mnoge je verovatno i prevario, al’ Gvozdenog i skroz dobrog Dekija, tesko. Ono verbalno izivljavanje i najebavanje majke sto sto su proziveli sa njim u tom mandatu, sigurno nikad nisu.Gotovo niko nije mogao znati da li se promenio. Ali da, gledao sam i ja taj podkast gde je nasiroko govorio o vaznosti uloge sportskog psihologa, koliko se toga promenilo i u njegovom pristupu poslu, igracima, koliko je smireniji, kako je uz taj rad shvatio da se vremena menjaju, pa mora i on iz korena da se menja. Posebno je isticao situaciju u Monaku koja ga je na to naterala, kako je i igracima to nametnuo i kako je mnogo toga krenulo na bolje, te je nastaviosa tom praksom.I zaista je delovalo tako na njegovom honeymoon-u na pocetku mandata. E onda se dogodilo ono pomracenje nakon derbija koji realno nije smeo da se izgubi, jer smo u datom trenutku delovali kao druga galaksija u odnosu na KKP. Na toj konferenciji kao da se pojavio drugi covek i od tog momenta gotovo svako njegovo obeacanje je bilo ultra intenzivno, nervozno, napeto, cesto ga je bas tesko slusati. I ono sinoc, pa na sta to lici, bolje nemoj odgovoriti na neko pitanje, nego onako otici. Prosto nije sportski, ako nista drugo.
May 22May 22 9 minutes ago, Mil@n said:Ladno se spominje Radonja... Tako bi licilo na ovaj klub da podidje misljenju najglupljeg dela Zvezdine publike.
May 23May 23 10 hours ago, Mil@n said:Ladno se spominje Radonja... Zar on nije u Zenitu pod ugovorom?