Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, Hroničar said:

Mi smo probali sa Teodosićem, nije išlo zbog njegovih godina

Teo je prvu sezonu odigrao sasvim dobro. Tu sezonu je sjebao Nejpir. On je potpuno podbacio a Yago nije imao kvalitet da to nadoknadi.

• Replies 18.4k
  • Views 821.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, assignment said:

Kupovina Batlera je reakcija na povredu Kartera, koji nominalno igraju istu poziciju, i teska je glupost da je to "potpuno poremetilo tim" Tim se poremetio kada je Sale poceo da menja minutaze i igrace koji su do tada izneli teret. Sranje je pocelo od afere Grejem, pa Motejunas i Izundu moraju da se sklone za Bolomboja, kog volim, ali nije ni 50% starog Bolomboja - Odzelej je takodje otisao u drugi plan. Pa minuti Rivera koji su pored 2 centra totalno nepotrebni, pa ipak na kraju odlazak Jaga...

E to je razjebalo tim, a ne kupovina Batlera, pobogu....

Nisam ja doveo u pitanje kvalitet Batlera, već mi se čini da se Monekeova natuknica o promeni sistema hronološki poklapa sa Batlerovim ulaskom u rotaciju.

Meni je Semi Ojeleye daleko korisniji igrač od Monkea i to sam barem 10 puta napisao.

Da smo imali igrača koji dobro čita odbranu i daje pravovremene pasove, kao što nismo imali, Semi i Jared bi ostajali sami na trojci i to bi bilo 20PPG za obojicu.

Semi je ubica za tri iz mesta, Butler je jednako ubojit iz mesta kao i iz driblinga, s tim što iz mesta se ne bi umarao svaki napad da kreira sebi šut. Mi smo tim ogromnog potencijala sveli na to da izgledaju kao diletanti.

Neću moći to duže vreme da prežalim.

16 minutes ago, Borca said:

Bilo je komentara po internetu (drustvene mreze, forumi) tokom one serije pobeda pocetkom sezone posle njegovog preuzimanja ekipe gde su ljudi pisali da se izgleda promenio, smirio, konferencije sa stampu posle utakmica (pobede za redom) i njegovi odgovori na pitanja i jos neki detalji su zaista mogli da stvore takav utisak kod gledalaca.

Guilty as charged. Ja sam bio protiv toga da Obradovic dodje jer je Paskval bio slobodan i pregovaralo se s njim a Paskval je daleko bolji trener od Saloa ali moram da priznam da me je zavarao njegov prvi period u Zvezdi kad je ekipa letela po terenu, tukla se za svaku loptu pod oba kosa a kad krene u tranziciju vukla zastrasujuce kao oklopna konjica. Onda se desio Grejem i shvatio sam da se promenila samo glazura na celavoj glavi ali ne i celava glava. I ne radi se, ponovicu po stoti put, o onome sto je Grejem pokazivao na terenu, nacin na koji je covek istiskivan iz kluba sitnim ponizavanjima i podjebavanjima je ucinio da karakter trenera postane jasan svima koji su hteli da vide. Pri cemu je stvar izgledala jos grotesknija jer se Grejem pokazao kao disciplinovani, tolerantni i dobronamerni veteran koji je sva ta podjebavanja prihvatao dostojanstveno i cutke i na kraju otisao uzdignute glave kao gospodin.

Onaj ko razume dinamiku grupe koja funkcionise pod kontinuiranim stresom, a sportski tim je takva grupa, mogao je odmah da shvati da sve to nece dobro da se zavrsi. Obradovic je uzeo dusu i identitet ovom timu pokusavajuci na silu i po cenu sukoba sa pojedinim igracima da mu nametne svoju viziju koju do poslednjeg dana nije uspeo cak ni da objasni bilo cime osim opstim mestima, kamoli da sprovede na terenu. Nadam se da mu je ovo poslednji dan u Zvezdi i da je ta knjiga zauvek zatvorena.

15 minutes ago, April said:

Nisam ja doveo u pitanje kvalitet Batlera, već mi se čini da se Monekeova natuknica o promeni sistema hronološki poklapa sa Batlerovim ulaskom u rotaciju.

Batler je dosao ranije. Moneke je, mislim, upravo gadjao tretman Grejema jer je na toj utakmici upravo on preokrenuo desavanja na terenu i na kratko nagovestio da bi mogao da bude pojacanje kakvom smo se nadali. Ispostavilo se da je Olimpijakos u Areni bio vrhunac ovog tima jer su na toj utakmici svi radili jedni za druge, svako je necim doprineo a na kraju su se svi sklonili da Kodi, kojeg je Olimpijakos na pocetku utakmice ugasio, dokrajci Grke i naplati sve ono sto je ekipa izrudarila bez njega da bi nas dovela u egal zavrsnicu. Mislim da je bas posle te utakmice Obradovic dao onu cuvenu izjavu da jedva ceka da pocne pauza kako bi implementirao neke svoje ideje. Sto bi Laki rekao, implementirao ga je za sve pare.

Mislim da je potpuno suludo pričati da je ulazak u rotaciju Batlera ili bilo koga nešto poremetio.

Poremetilo je što smo prestali da igramo timsku košarku, i ništa više.

1 hour ago, Borca said:

Uz to mnogi su kao dodatni pozitivni argument uzimali i mandat u Monaku i saradnju sa James-om i jos nekim drugim igracima koji su smatrani "teskim" za saradnju tako da je ako se sve to uzme u obzir jasno da takvi stavovi nisu bili bez podloge ali nazalost se izgleda ispostavlja da je sve to bila lazna nada, a onaj odlazak sa konferencije za novinare posle utakmice sinoc je samo "pecat" na potvrdu da se kod njega nista znacajno promenilo nije.

stvari koje je on jednog leta kao trener monaka, nakon f4, ispricao o majk dzejmsu u jednom lokalnom podkastu, su delo idiota, koji nije svestan ili ga boli qrac da prica o svom najboljem igracu

nije to samo po sebi nista strasno ali govori o njegovom modus operandiju> JA sam zauzdao ludog dzejmsa, JA ga razumem iako on nije pod vinklu

nikome ne treba takav lik. neka je cenjeni igrac zvezde 100x

3 minutes ago, uini said:

stvari koje je on jednog leta kao trener monaka, nakon f4, ispricao o majk dzejmsu u jednom lokalnom podkastu, su delo idiota, koji nije svestan ili ga boli qrac da prica o svom najboljem igracu

nije to samo po sebi nista strasno ali govori o njegovom modus operandiju> JA sam zauzdao ludog dzejmsa, JA ga razumem iako on nije pod vinklu

nikome ne treba takav lik. neka je cenjeni igrac zvezde 100x

Nisam znao za ovo, to samo dodje jos jedan "pecat" na potvrdu "originalnosti" Sase Obradovica.

ne secam se sad bez istrazivanja koji je podcast bio, da li edin, mile ili luka kuzma, nesto od tih poznatih

Naravno da nikom ne treba. Zato ponovo, jbo ga onaj ko ga je vratio i koga je ubedio da se promenio. Jeste malo glumio malu micu u početku kad je bila ona serija pobeda, kad je očigledno jahao na basic sferovim postavkama, kvalitetu igrača, i skraćenoj rotaciji. Kad je uzeo da gura svoje, plus debilne izjave, sve je otišlo u krasni. Daleko mu lepa kuća, jebeš ti takve "legende" kluba, koji se ponašaju kao deca kad izgube (sinoć na pressu)...

Nama je ključno sad da ubodemo sa sledećim trenerom. Džaba skup roster ako ne nađemo nekog trenera koji ima sistem, pa makar rezultati bili lošiji u početku. Ko je taj, pojma nemam. Možda i bolje stranac, ovi naši dodatno pregore kod nas...

Igor Kokoškov

12 minutes ago, Milošica said:

Igor Kokoškov

moraju najpre sluzbe da provere da li je pevao da volim crno-belee, pa onda na psiho test zasto se raspada kojekude, iako ima znanje; nema zvezda kapaciteta za to.

Edited by uini

15 minutes ago, Milošica said:

Igor Kokoškov

Taj je bukvalno fejlovao gde kod da je dosao u Evropu, mozda jedina gora opcija od Saleta.

Edited by JPM

Just now, JPM said:

Taj je bukvalno fejlovao gde kog da je dosao u Evropu, mozda jedina gora opcija od Saleta.

ja nisam gora opcija od obrada a cak nisam ni trener