September 17, 2025Sep 17 27 minutes ago, Behemoth said:Nema Bolomboja na slici.A Kalina čim je tu, bez gipsa, zavoja, štaka, dobro je.Jako sumnjam da će Bolomboj dolaziti pre no što može da se uključi u kolektivne treninge.
September 17, 2025Sep 17 21 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Jako sumnjam da će Bolomboj dolaziti pre no što može da se uključi u kolektivne treninge.Nece a i nema razloga. Zavrsice ono sto je zapoceo kod lekara kod kojih je zapoceo, po programu koji je od njih dobio i to je to.
September 17, 2025Sep 17 Šteta. Izgubio je dve sezone u prajmu i to kad je bio top3 centar EL, a Zvezda konačno uspela da upeca kapitalca koji je prebacio očekivanja. Većina njih na dan kada obuku crveno-beli dres izgube talenat. Edited September 17, 2025Sep 17 by Nikodije
September 17, 2025Sep 17 28 minutes ago, Nikodije said:Šteta. Izgubio je dve sezone u prajmu i to kad je bio top3 centar EL, a Zvezda konačno uspela da upeca kapitalca koji je prebacio očekivanja. Većina njih na dan kada obuku crveno-beli dres izgube talenat.Za Bolomboja to ne vazi jer je bio skoro nista dok nije dosao kod nas i postao "top 3 centar EL".
September 17, 2025Sep 17 Ne bih baš rekao da je bio "ništa", dovoljno je da mu pogledaš cv. Ali da, imali smo sreće sa njim jer je došao kao treći centar Olimpijakosa
September 17, 2025Sep 17 2 hours ago, Dankan Ajdaho said:Kalina: Mili Bože, kud sam zašao...Plavšić ko da ne koristi anti-perspirant
September 17, 2025Sep 17 9 minutes ago, Nikodije said:Ne bih baš rekao da je bio "ništa", dovoljno je da mu pogledaš cv. Ali da, imali smo sreće sa njim jer je došao kao treći centar OlimpijakosaTreci centar u Olimpijakosu, pre toga nesto slicno u CSKA, daleko je to od top 3 centara u EL. Nema nikakve sumnje da se upravo kod nas etablirao kao ekstra igrac.
September 17, 2025Sep 17 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:niko ne gleda kvalifikacije za evroligu, marina je trener.Gledao ja neko vreme i odustao da mi se ne ogadi kosarka.
September 17, 2025Sep 17 35 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Ja sam planirao da idem da gledam ali sam zaboravio 🥲Istrošio se na sezonsku za Partizan pa se sludeo skroz 🥲🥲
September 17, 2025Sep 17 2 minutes ago, Valk said:Istrošio se na sezonsku za Partizan pa se sludeo skroz 🥲🥲a benefita ni od korova : /
September 17, 2025Sep 17 5 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Ja sam planirao da idem da gledam ali sam zaboravio 🥲Voliš te ekipe gde nema domaćih igrača
September 18, 2025Sep 18 Author 17 hours ago, Nikodije said:kako znas ko je karter? zato su izmislili brojeve na dresovima