September 19, 2025Sep 19 3 minutes ago, Nikodije said:Za sad nešto nisam siguran šta Moneke igra.igra košarku.šalu nastranu, ne bih se u ovom trenutku priprema, dve nedelje pre početka, opterećivao pojedinačnim učincima, bilo dobrim ili lošim.važno je da postoji fin flow u napadu, da je kolektivna odbrana korektna. sviđa mi se kako to generalno izgleda iako slabo šutiramo
September 19, 2025Sep 19 Sviđa mi se Karter iako je tanušan. Dobar je na lopti i dobro vidi preko igrača. Tamnoputi Petar Rakićević.
September 19, 2025Sep 19 Kakav će Čima biti čimbenik u našoj igri.Fenomenalno. Edited September 19, 2025Sep 19 by sigurnost
September 19, 2025Sep 19 Dobro je da Zajcev ne gleda ovu Zvezdu. Iskrvarile bi mu oči od ove količine kikica.
September 19, 2025Sep 19 verujem da ga mile nije pitao ništa pametnoal evo novi kapiten, možda sam kaže nešto
September 19, 2025Sep 19 20 minutes ago, Nikodije said:Sviđa mi se Karter iako je tanušan. Dobar je na lopti i dobro vidi preko igrača. Tamnoputi Petar Rakićević.nije baš pravi plej, više je priučen ali cepa vrlo dobar difens uz kvalitete u napadumoneke neprimetnih 14pts
September 19, 2025Sep 19 u svakom slučaju, važno je da imamo versatility na spoljnim pozicijama.većina igrača može sg/sf ili sg/pg a kalina i ojelye mogu sf/pf
September 19, 2025Sep 19 Lijepa pobjeda, lijepa utakmica, lijepo popodne uz kosaricu.. Edited September 19, 2025Sep 19 by hrkljush boys_2
September 19, 2025Sep 19 15 minutes ago, uini said:u svakom slučaju, važno je da imamo versatility na spoljnim pozicijama.većina igrača može sg/sf ili sg/pg a kalina i ojelye mogu sf/pfEkipa je jednostavno kompletna, sto je za standarde Zvezde cudo ravno Lazarevom ustajanju iz groba. Bice svega i svacega ove sezone, nije da imamo neki ekstra kvalitet za gornji dom Evrolige, ali niko nas nece jebavati jer "cekamo dolesekciju" da bismo popunili ovu ili onu poziciju u timu ili eksploatisati igrace slicnih karakteristika na istim pozicijama u timu. Takodje nas niko nece prebijati i pobedjivati na silu, kilograme i centimetre. Ova utakmica nije neki narociti reper jer Fener trenutno izgleda uzasno i izgubio je samo ovolikom razlikom jer su ubacivali neke suteve preko ruke i nekoliko puta fino navukli sudije za bacanja a i mi smo promasili mnogo otvorenih suteva i malo prekrajali minutaze zbog povrede Grejema. Kasne za nama dosta u formiranju ekipe za ovu sezonu. Ipak, lepo je bilo videti neke stvari s nase strane, dobre periode u odbrani, sposobnost da brzo napravimo razliku tranzicijom iz te dobre odbrane i sasvim dobru i cvrstu reakciju na podizanje nivoa agresivnosti Fenera u trecoj cetvrtini. Ovoga puta cemo zazmuriti na oba oka na odredjene periode nediscipline i WTF odluka jer je ipak u pitanju pripremna utakmica tako da cemo malo sacekati sa karakterisanjem Nvore kao pola kosarkasa a pola izgubljene lopte i zanemaricemo preteranu impresioniranost Kartera time sto se dokopao evroligaskog tima. Za ovaj period predsezone uopste nismo losi ali imace tu jos dosta posla da se uspostavi nova hijerarhija u ekipi i svi igraci vrate u cipele koje im prilice.
September 19, 2025Sep 19 4 minutes ago, JPM said:Zasto nije igrao Graham?Povredio se u prvom poluvremenu, vratio se na teren i izgledalo je da je OK ali verovatno nisu hteli nista da rizikuju s njim.
September 19, 2025Sep 19 13 minutes ago, harper lee said:Povredio se u prvom poluvremenu, vratio se na teren i izgledalo je da je OK ali verovatno nisu hteli nista da rizikuju s njim.Hvala, nisam stigao da gledam prvo poluvreme.
September 19, 2025Sep 19 3 hours ago, MiddleClass said:Sipa Nwora sa krila. Nadam se da ga Sfero nece vracati na beka kad se vrati Kalinakrajnje nebitno, posto je, sto kaze drugar, shvajcarski nozhic; ja sam njega video kao skorera ali ima on i pristojnu asistenciju, fino cita u odbrani protivnicki napad, kada kolektiv funkcionise a visina i wingspan mu pomazu da brani sasvim dovoljno bekova i krila korektno a verovatno ce zasmetati i nekom power forwardu tanjih gabarita na preuzimanju.bas mi je olaksanje sto vidim da mu se performans nece svoditi na dobar/los sut, iako je jasno da mu je scoring primarni zadatak. Edited September 19, 2025Sep 19 by uini