September 15, 2025Sep 15 9 minutes ago, uini said:nisam gledao juče, smetnuo sam s'uma da igramo pa gledao treće mesto grčka i finskapo ovim kratkim hajlajcima, graham je veći đeneral nego što sam mislio, baš ima kreativnu asistenciju,koja u ovoj jučerašnjoj tekmi nije išla iz nekakve 2na2 igre, što je obično hleb&puter američkih plejmejkera, već situaciono, iz odličnog grahamovog pregleda terena.neko je napisao da nwora nema dovoljno dobar ballhandling; znao sam iz nba da ima korektan ali me je u prvom poluvremenu protiv pariza pozitivno iznenadio, kako sa baratanjem loptom, tako i sa korektnom asistencijom. biće to okej, samo da uđemo u šuterski ritam na vreme, tj odma' na početku.Vidim da se po drustvenim mrezama tera Sferopulos, ja mislim da je trener poput njega idealan za ovaj roster. Naime, mozda po prvi put posle dugo vremena nas roster sa Bolombojem je logicno koncipiran i nema nikakvu vidljivu sistemsku gresku kad su u pitanju karakteristike igraca. Ono sto moze da se ispostavi kao problem su moguci klanovi i izgradnja timske hemije a Janis se dokazano dobro snalazi na yom polju.Malo zazirem od nedostatka timskog duha kad dodje do do or die situacija jer su neki glavni igraci malo previse prisutni na drustvenim mrezama sto znaci da tu moze biti dosta otimanja za loptu. Ako to izbegnemo rekao bih da ovaj tim ima dosta visok plafon.
September 15, 2025Sep 15 ne verujem da postoji neka jasna korelacija izmedju prisustva na mrezama & nedostatka timskog duha; oko ostalog se apsolutno slazem.zvezdas kao klasicni srbini utreniran decenijama da menjas trenera na prvom problemu, sto paradoksalno ne radis u politickom zivotu ni posle 10ak godina, takodje posledica treninga.edit typos Edited September 15, 2025Sep 15 by uini
September 15, 2025Sep 15 27 minutes ago, uini said:ne verujem da postoji neka jasna korelacija izmedju prisustva na mrezama & nedostatka timskog duha; oko ostalog se apsolutno slazem.zvezdas kao klasicni srbini utreniran decenijama da menjas trenera na prvom problemu, sto paradoksalno ne radis u politickom zivotu ni posle 10ak godina, takodje posledica treninga.edit typosPostoji preko sujete ali nije ni vazno, svakako se nadam da dramim bespotrebno.
September 15, 2025Sep 15 kada sastavljas ovakve rostere kao zvezda i partizan ovih sezona, sujeta je uracunata u kupovinu; to su sve uglavnom jako dobri igraci, takvima ego preliva jos od treceg razreda osnovne.
September 15, 2025Sep 15 2 hours ago, uini said:dobro ovo izgleda na hajlajcimakreativno i skillfull. videćemo kada krene takmičenje pa naiđemo na tvrdoProtiv Pariza je i bio problem što smo naleteli na tvrdo. Juče smo i mi i Monako igrali pravu pripremnu.Imamo dosta dobrih igrača, ali neko mora iskočiti sa nekim extra kvalitetom da bi bili konkurentnosti za gornji dom.Najviše se nadam u Grejema i Kartera.
September 15, 2025Sep 15 carter nece biti nosioc, makar u prvom delu sezone, imoprvo pol protiv pariza, to sam gledao, nisam stekao utisak da je tvrdo, koliko se nismo snasli na njihovoj brzinial da, nebitno, pripremne su za pripremu.
September 16, 2025Sep 16 Author 12 hours ago, JPM said:Ima li nekih vesti oko Kalinića?kao i uvek"kad se pojavi na terenu, dovoljno je zdrav da igra"
September 17, 2025Sep 17 Nema Bolomboja na slici.A Kalina čim je tu, bez gipsa, zavoja, štaka, dobro je.
September 17, 2025Sep 17 6 minutes ago, Milošica said:Karter izgleda kao gotivan baja.kako znas ko je karter? Edited September 17, 2025Sep 17 by Nikodije
September 17, 2025Sep 17 3 minutes ago, Nikodije said:kako znas ko je karter? Stekao sam iskustvo poslednjih nekoliko sezona
September 17, 2025Sep 17 24 minutes ago, Behemoth said:Nema Bolomboja na slici.A Kalina čim je tu, bez gipsa, zavoja, štaka, dobro je.Ne mora nista da znaci sto nema gips. Odnosno znaci da nije prelom neki ali kod nas svejedno ima da odsustvuje onih famoznih 3 do 6 nedelja koji se nikad ne okoncaju.