Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

9 minutes ago, uini said:

nisam gledao juče, smetnuo sam s'uma da igramo pa gledao treće mesto grčka i finska

po ovim kratkim hajlajcima, graham je veći đeneral nego što sam mislio, baš ima kreativnu asistenciju,koja u ovoj jučerašnjoj tekmi nije išla iz nekakve 2na2 igre, što je obično hleb&puter američkih plejmejkera, već situaciono, iz odličnog grahamovog pregleda terena.

neko je napisao da nwora nema dovoljno dobar ballhandling; znao sam iz nba da ima korektan ali me je u prvom poluvremenu protiv pariza pozitivno iznenadio, kako sa baratanjem loptom, tako i sa korektnom asistencijom. biće to okej, samo da uđemo u šuterski ritam na vreme, tj odma' na početku.

Vidim da se po drustvenim mrezama tera Sferopulos, ja mislim da je trener poput njega idealan za ovaj roster. Naime, mozda po prvi put posle dugo vremena nas roster sa Bolombojem je logicno koncipiran i nema nikakvu vidljivu sistemsku gresku kad su u pitanju karakteristike igraca. Ono sto moze da se ispostavi kao problem su moguci klanovi i izgradnja timske hemije a Janis se dokazano dobro snalazi na yom polju.

Malo zazirem od nedostatka timskog duha kad dodje do do or die situacija jer su neki glavni igraci malo previse prisutni na drustvenim mrezama sto znaci da tu moze biti dosta otimanja za loptu. Ako to izbegnemo rekao bih da ovaj tim ima dosta visok plafon.

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

ne verujem da postoji neka jasna korelacija izmedju prisustva na mrezama & nedostatka timskog duha; oko ostalog se apsolutno slazem.

zvezdas kao klasicni srbini utreniran decenijama da menjas trenera na prvom problemu, sto paradoksalno ne radis u politickom zivotu ni posle 10ak godina, takodje posledica treninga.

edit typos

Edited by uini

27 minutes ago, uini said:

ne verujem da postoji neka jasna korelacija izmedju prisustva na mrezama & nedostatka timskog duha; oko ostalog se apsolutno slazem.

zvezdas kao klasicni srbini utreniran decenijama da menjas trenera na prvom problemu, sto paradoksalno ne radis u politickom zivotu ni posle 10ak godina, takodje posledica treninga.

edit typos

Postoji preko sujete ali nije ni vazno, svakako se nadam da dramim bespotrebno.

kada sastavljas ovakve rostere kao zvezda i partizan ovih sezona, sujeta je uracunata u kupovinu; to su sve uglavnom jako dobri igraci, takvima ego preliva jos od treceg razreda osnovne.

2 hours ago, uini said:

dobro ovo izgleda na hajlajcima

kreativno i skillfull. videćemo kada krene takmičenje pa naiđemo na tvrdo

Protiv Pariza je i bio problem što smo naleteli na tvrdo. Juče smo i mi i Monako igrali pravu pripremnu.

Imamo dosta dobrih igrača, ali neko mora iskočiti sa nekim extra kvalitetom da bi bili konkurentnosti za gornji dom.

Najviše se nadam u Grejema i Kartera.

carter nece biti nosioc, makar u prvom delu sezone, imo

prvo pol protiv pariza, to sam gledao, nisam stekao utisak da je tvrdo, koliko se nismo snasli na njihovoj brzini

al da, nebitno, pripremne su za pripremu.

Ima li nekih vesti oko Kalinića?

• Author
12 hours ago, JPM said:

Ima li nekih vesti oko Kalinića?

kao i uvek

"kad se pojavi na terenu, dovoljno je zdrav da igra"

Super...

G1DJ_q0WgAAna15?format=jpg&name=large

Kalina: Mili Bože, kud sam zašao...

Karter izgleda kao gotivan baja.

Nema Bolomboja na slici.

A Kalina čim je tu, bez gipsa, zavoja, štaka, dobro je.

6 minutes ago, Milošica said:

Karter izgleda kao gotivan baja.

kako znas ko je karter? Jova

Edited by Nikodije

3 minutes ago, Nikodije said:

kako znas ko je karter? Jova

Stekao sam iskustvo poslednjih nekoliko sezona fantom

24 minutes ago, Behemoth said:

Nema Bolomboja na slici.

A Kalina čim je tu, bez gipsa, zavoja, štaka, dobro je.

Ne mora nista da znaci sto nema gips. Odnosno znaci da nije prelom neki ali kod nas svejedno ima da odsustvuje onih famoznih 3 do 6 nedelja koji se nikad ne okoncaju.