September 18, 2025Sep 18 https://www.tvarenasport.com/kosarka/vesti-iz-kosarke/53500/crvena-zvezda-je-na-krit-otisla-bez-nikole-kalinica-i-dejana-davidovca/news/Petak 17h CZ-Fener AP119.39h Oly-Milano AP4Nedelja17h za 3.mesto AP519.30h finale AP3
September 19, 2025Sep 19 3 hours ago, uini said:nije njegov problem u karakteru, već u tome što najbolje daje kada ima "ključ u ruke" ovlašćenja u ekipimislim da je to takođe bitan faktor zašto je izabrao hapoel a ne oly ili real, gde bi bio samo jedan od mnogih majstora i dobrih igrača, gde bi mu se uloga brzo promenila ukoliko trenutno ne isporučuje, bez obzira na lovu.I od koga ga je bilo strah u Zvezdi da mu ne uzme lidersku palicu i loptu iz ruku.... Kenana i Jaga?
September 19, 2025Sep 19 Sipa Nwora sa krila. Nadam se da ga Sfero nece vracati na beka kad se vrati Kalina Edited September 19, 2025Sep 19 by MiddleClass
September 19, 2025Sep 19 Biće ovo zanimljiva ekipa za gledanje i dosta jača nego prošle godine .Valjda se nije ozbiljnije povredio . Edited September 19, 2025Sep 19 by elementary
September 19, 2025Sep 19 23 minutes ago, MiddleClass said:Sipa Nwora sa krila. Nadam se da ga Sfero nece vracati na beka kad se vrati KalinaJa se nadam da hoce. Ako su ga doveli za startnog beka, ima da bude bek..
September 19, 2025Sep 19 Kenan će biti mnogo bolji ove sezone ,nije jedina pretnja spolja može igrati rasterećeno .
September 19, 2025Sep 19 Da, Izundu je dobar. Kakvu god ekipu da sklopimo mi kamenjarimo u sutu za 3p...
September 19, 2025Sep 19 22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ja se nadam da hoce. Ako su ga doveli za startnog beka, ima da bude bek...Moze u derbiju kad vi stavite Osetkovskog na beka
September 19, 2025Sep 19 Nije ovo uopste lose s obzirom da nam je veci deo poluvremena igrala druga ekipa i da smo promasili gomilu otvorenih suteva i zicera. Ovih poslednjih pet minuta poluvremena treba da im posluzi da pocinju da se privikavaju na agresivnu odbranu i tucu jer ce tako igrati svi protiv nas. Cim nas je Fener malo stisnuo poceli smo da panicimo, bezimo od duela, prodajemo lopte na pola terena i napravili su nam vise ofanzivnih skokova nego za celo poluvreme pre toga.Miljenovic je bolji u odbrani nego sto sam mislio ali mora da ponudi nesto i u napadu da bi obezbedio sebi kakve-takve minute i u Evroligi, ovako ce to tesko ici u konkurenciji koju ima na bekovskim pozicijama. Izundu je bas napredovao, za onakvu telesinu je dosta brz, vidim da se Plavsic nece naigrati ni pre nego sto se Bolomboj vrati.Sut nam je jos uvek klimav, promasili smo bas previse otvorenih suteva. Edited September 19, 2025Sep 19 by harper lee
September 19, 2025Sep 19 Rekao bih da su planirali da Rivero bude glavni centar u Izundu bekap, al čini mi se da će to biti obrnuto.Za sad nešto nisam siguran šta Moneke igra. Edited September 19, 2025Sep 19 by Nikodije