September 14, 2025Sep 14 Just now, Nikodije said:envora stvarno dvojka, bavo uini legendoUini može mnogo kad to hoće.
September 14, 2025Sep 14 Just now, Milošica said:Uini može mnogo kad to hoće.A da li Nvora može na 3?
September 14, 2025Sep 14 Just now, sigurnost said:A da li Nvora može na 3?Ono što sam ispratio, kroz karijeru je uglavnom igrao 3, ali pokazalo se da je imalo logike uinijevo rezonovanje.Želimir ga je npr. video kao 3/4 kad ga je tražio prošlog leta pre nego što je Efes uleteo.Sve u svemu, dokaz koliko je košarka sve više positionless. Edited September 14, 2025Sep 14 by Milošica
September 14, 2025Sep 14 Just now, Nikodije said:Da li može da pogodi za tri, to je zanimljivije pitanjeVideo sam na zagrevanju da je par puta uspeo.Inače kao da je na pripreme došao posle preležane teške bolesti Edited September 14, 2025Sep 14 by sigurnost
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, sigurnost said:Video sam na zagrevanju da je par puta uspeo.Inače kao da je na pripreme došao posle preterane teške bolestiNešto mi ružno izgleda njegov šut, pravolinijski.
September 14, 2025Sep 14 3 minutes ago, Moća said:Kako igramo?Ništa specijalno ,vidi se da ima bas mnogo novih igrača i trebaće dosta vremena .Isto po meni imamo mnogo kvalitetniju ekipu nego prošle god ,pogotovo kad se vrati Bolomboj .
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, Nikodije said:Nešto mi ružno izgleda njegov šut, pravolinijski.Odvratno za nekog ko je imao 37% za 3 u NBA.
September 14, 2025Sep 14 2 hours ago, Moća said:Evo me na nekoj svadbi5 minutes ago, Moća said:Kako igramo?Loše, ko pijani
September 14, 2025Sep 14 Nvora na 2 izgleda ko sto bi Dobric izgledao na 1.Decko je jeziv sa loptom u rukama, taj moze samo da coskari i katuje.
September 14, 2025Sep 14 Graham se muči u šutu ali njega ovi El igrači ne mogu lateralno™ da isprate ni pogledom, jedino mu ne idu u prilog dimenzije terena jbg, biće opet mnogo skupljanja u reketu protiv nas Edited September 14, 2025Sep 14 by levi