Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

46 minutes ago, Valk said:

Fali ti Enwora da ih kompletiraš.

No worry

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Da tovarimo mi bogatune celu jesen dok ne popiju kafu i rakiju, Zvezdina evroligaska proleca su tradicionalno za plakati

Tepamo sve na pocetku, na muda i potcenjivanje nas

Alba ne igra konacno

Edited by Ratamahatta

Jbg, lako je ovako igrati košarku kad nemaš nijednog igrača koji u odbrani ispadne na prvom koraku ili pasu. To može svako.

nema veze šta je bilo tradicionalno, ovaj tim je napravljen netradicionalno, i nema opterećenje da sezona zavisi od plejofa aba lige. jedino tradicionalno fali prva 5-ca, mada oba bekapa za sada izgledaju bolje od očekivanja s obzirom da se nije očekivalo ništa

Edited by levi

25 minutes ago, Ivo Petović said:

Jbg, lako je ovako igrati košarku kad nemaš nijednog igrača koji u odbrani ispadne na prvom koraku ili pasu. To može svako.

Rekao bih da ti se dopada ovaj tim.

1 hour ago, JPM said:

No worry

Neworry thumbup

Harpere, ne očekuj od Mrguda da prizna tako nešto a ostao mu DeDa i još avanzovao.

In other news, Chimmdog počeo sa vlogovima, nemam snage da pogledam.

Mislim da je najbolji potez dovodjenje Milana Tomića za sportskog direktora. On definitivno zna šta treba da radi.

Danas sam gledao prvi put, odbrana neće biti problem, iznenadili su me Rivero i Izundu tu. Pogotovo Rivero kojeg pamtim kao nešto lošijeg defanzivca, uz to mi deluje nešto veći nego kad sam ga gledao u Makabiju. Videćemo kad krenu ozbiljne utakmice.

Biće malo problema u napadu, nadam se da će se uspostaviti hijerarhija po kojoj će Grejem da rešava kad je tvrdo, mada je i Karter vrlo zanimljiv igrač. Naravno, nadam se da će Semi da pokida sezonu, uvek mi je bio simpatičan.

Mislim, nije ovaj roster garancija ničega, ali kad pogledaš da u svakoj petorci nemaš očiglednu rupu u odbrani, kakve si imao po dve ili tri prethodnih sezona, dodješ do zaključka da su rezultati Zvezde zapravo bili fenomenalni.

29 minutes ago, Ivo Petović said:

Mislim da je najbolji potez dovodjenje Milana Tomića za sportskog direktora. On definitivno zna šta treba da radi.

Danas sam gledao prvi put, odbrana neće biti problem, iznenadili su me Rivero i Izundu tu. Pogotovo Rivero kojeg pamtim kao nešto lošijeg defanzivca, uz to mi deluje nešto veći nego kad sam ga gledao u Makabiju. Videćemo kad krenu ozbiljne utakmice.

Biće malo problema u napadu, nadam se da će se uspostaviti hijerarhija po kojoj će Grejem da rešava kad je tvrdo, mada je i Karter vrlo zanimljiv igrač. Naravno, nadam se da će Semi da pokida sezonu, uvek mi je bio simpatičan.

Mislim, nije ovaj roster garancija ničega, ali kad pogledaš da u svakoj petorci nemaš očiglednu rupu u odbrani, kakve si imao po dve ili tri prethodnih sezona, dodješ do zaključka da su rezultati Zvezde zapravo bili fenomenalni.

Koliko sam ja video u ovim pripremnim utakmicama nama ce sezona prilicno zavisiti od toga kako cemo se snaci kad nas odbrane pritisnu agresivno, kao sto je Pariz ucinio i odvalio nas. I veceras smo pocinjali da se gubimo cim bi Fener malo pojacao pritisak na loptu. Samo jednom smo uspesno resili udvajanje iskakanjem centara brzim oslobadjanjem od lopte i short roll-om i Kenan je odmah ostao sam na sutu. Ocekujem da ce Karteru i Grejemu, iz razlicitih razloga, biti potrebno malo vremena da se adaptiraju na te agresivne odbrane a pomoci ce i povratak Bolomboja koji bolje igra dalje od kosa i od Rivera i od Izundua.

Mene je prilicno iznenadilo da smo i danas i protiv Monaka izgledali vise nego solidno u odbrani, ne zato sto nemamo materijala da je igramo vec zato sto je ovo ipak nova ekipa sa dosta igraca iznad kojih jos uvek stoji upitnik kako ce se snaci u Evroligi. Mislim da je glavni razlog to sto je veci deo ekipe dosta brz u odnosu na gabarite pa brzo popravljaju pozicije i vracaju se ispred igraca koji su pre toga stekli prednost. Fener je dosta koseva dao sutevima preko ruke na kraju napada i individualnim akcijama pre svega Boldvina i Hola, nakon nasih dosta dobrih odbrana.

nepopularno mišljenje, Kalina u ovoj ekipi treba da bude igrač uloge a ne nosilac. ok neminovno je da u Zvezdi ima veću ulogu nego što bi imao u bilo kom drugom timu, ali trebalo bi polako da se prebacuje u režim podrške mlađima koji će da vuku više a on da prati. tako da nije toliki hendikep da se sad napravi malo hijerarhija u ekipi od novih igrača pa da se on uklapa u to, što ne bi trebalo da bude problem jer je pametan momak

Mislim da ama baš niko ne vidi Kalinu kao nosioca. I ovi što ne znaju ništa, a možda bi ga videli kao takvog jer je Srbin/domaći igrač, ne vide ga jer Kosovo/Ćaci/izdajnik. Mislim da u ovoj ekipi, on nema kvalitet ni za petorku, iako ga ja mnogo volim.

naravno da ima kvalitet ali fizicki ne moze vise da bude medju 3-4 glavna igraca, jer je omatorio.

jasno je i po konstrukciji ekipe da se u klubu ne zanose takvom idejom

poslednjih 4-5 utakmica u EL je igrao po 35 min. praktično nije smeo da ga izvede, imao je manje odmora nego Jokić

Kalinic ce ove godine biti bolji nego prosle.

i ja sam ubedjen u to^

Pa sada ima ko zna sa loptom i u napadu i kako necemo biti jalovi kao prosle godine, nece morati i on da forsira u napadu bez potrebe.