Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

13 hours ago, uini said:

..imam utisak da ljudi procitaju nesto 50x na tviteru i zakljuce da je to legit, bez da pogledaju sami.

Ja imam utisak da se oko Nwore grudvaš s tim istim tviterašima još od prvog vagona. 😀

Ne sećam se da sam igde pročitao, pa ni ovde, da mu se ballhandling dovodi u pitanje.

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Inače, meni je Grahamov ballhandling relativno zabrinjavajući. Od kada sam uleteo u ozbiljan skauting, uopšte me ne čudi što ima Jago procente na obruču.

Edited by kralj

20 minutes ago, kralj said:

Ja imam utisak da se oko Nwore grudvaš s tim istim tviterašima još od prvog vagona. 😀

Ne sećam se da sam igde pročitao, pa ni ovde, da mu se ballhandling dovodi u pitanje.

ako se ti ne secas, ne znaci da se nije desilo ( :

19 minutes ago, kralj said:

Inače, meni je Grahamov ballhandling relativno zabrinjavajući. Od kada sam uleteo u ozbiljan skauting, uopšte me ne čudi što ima Jago procente na obruču.

n8je kyrie irving ali ima sasvim korektan ballhandling za dobrog & dinamicnog plejmejkera.

onaj potez na obrucu preko centra fenera, kada se malo ugruvao, to yago ne sme ni da pomisli a kamo da izvede (iako ovde pricamo o odvojenim stvarima, jer ballhandling i zavrsavanje na obrucu to i jesu)

Naprotiv, kako idu godine uglavnom znači suprotno.

Just now, kralj said:

Naprotiv, kako idu godine uglavnom znači suprotno.

imao sam nekog ortaka (ziv je, nego se slabo vidjamo), koji je imao tu cuvenu lajnu - ako nisam bio na zurci, to znaci da se zurka nije ni desila.

Tako i Graham kad spuca airball na polaganju.

Nisam gledao prijateljske, karikiram sa Jagom naravno, ali ne čudi me da je Devontara maltene u karijeri imao bolji procenat za 3 nego za 2.

Nije to lako.

Kalina je najbolji kada ne mora da juri 20 ppg nego moze u svom elementu da daje do 10 poena ali i da popuni ostale kolone.

Elitni glue guy hustler u svom primeu. I sada vise nego dobar.

Mi sada imamo ozbiljne ballhandlere, Cartera, Enworu @Valk , i Grahama.

kalina nije vise elitni glue guy, jer, mator ali da.

6 minutes ago, uini said:

kalina nije vise elitni glue guy, jer, mator ali da.

Nemojmo da se svađamo

2 hours ago, kralj said:

Ono sto je Grejem juce izvukao driblingom kroz dva igraca pre nego sto je dao onih 2+1 ogromna vecina evropskih plejeva ne moze ni u snu. Ima neki cudan ali vrlo efektan pokret rukom kad menja pravac u prodoru, deluje kao da ce da produzi dribling a onda samo klizne sakom ulevo i udribla na kontra stranu. Ti procenti zavrsavanja na obrucu mogu da bude posledica nekoliko drugih stvari.

21 minutes ago, Valk said:

Nemojmo da se svađamo

ma ja bih njemu dao sve da odluci kada je bitno i dan-danas, samo kazem da nije vise elitni glue, jer, godine su prosle pune muka.

10 minutes ago, harper lee said:

Ti procenti zavrsavanja na obrucu mogu da bude posledica nekoliko drugih stvari.

npr, izuzetno kvalitetnijeg protivnika u nba.

26 minutes ago, harper lee said:

Ima neki cudan ali vrlo efektan pokret rukom kad menja pravac u prodoru, deluje kao da ce da produzi dribling a onda samo klizne sakom ulevo i udribla na kontra stranu.

To kad sam ga videla da je uradio prvi put, mislila sam ispade mu lopta wacko ali on je zapravo tako usmerava. Vrlo čudno ali izgleda da radi pos'o.

basketaski zonfic, nije da prvi put to vidim i ne u prenosu