September 19, 2025Sep 19 Meni Nwora deluje impresivno na lopti, odnosno sto se kontrole lopte tice.Itekako on moze da igra na dvojci.Naravno, primarno je trojka.Imamo mnogo sigurnije ballhandlere, Grejema, Kartera i Envoru, to ce mnogo pomoci.
September 19, 2025Sep 19 pa da a pisalo se da nema ballhandling; takodje je bilo za papija kako je rupa defanzivno jer ima spore lateralne kretnje a on u ove tri tekme, takodje korektan u tom segmentu.
September 19, 2025Sep 19 ..imam utisak da ljudi procitaju nesto 50x na tviteru i zakljuce da je to legit, bez da pogledaju sami.
September 19, 2025Sep 19 Mislio sam da smo mi i Fener odigrali groznu utakmicu ali ovo sto igraju Olimpijakos i Armani je jezivo. EP je pomerilo period za uigravanje timova, svi jos uvek izgledaju srednje zalosno.
September 19, 2025Sep 19 posto smo iz nigerije vecinski, trebalo bi da probamo da preoremo prvih 5-6 kola, mada realno nisam gledao kakav nam je raspored, tj, da li je iole izvodljivo.
September 19, 2025Sep 19 Karter mi se sviđa baš zato što je tanušan, slab sam na lagane elegantne i inteligentne igrače, mada za inteligenciju tek treba da dokaže
September 19, 2025Sep 19 14 minutes ago, uini said:posto smo iz nigerije vecinski, trebalo bi da probamo da preoremo prvih 5-6 kola, mada realno nisam gledao kakav nam je raspored, tj, da li je iole izvodljivo.milan ovde, bajern tamo(duplo kolo)fener tamožalgiris, real oba u bg(duplo kolo)
September 19, 2025Sep 19 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:milan ovde, bajern tamo(duplo kolo)fener tamožalgiris, real oba u bg(duplo kolo)milan i žalgiris gube, ostalo dobijaju
September 19, 2025Sep 19 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:milan ovde, bajern tamo(duplo kolo)fener tamožalgiris, real oba u bg(duplo kolo)sad sam gledao, 5/2 mi treba, dobijamo milsno i zalgiris.
September 19, 2025Sep 19 53 minutes ago, JPM said:Meni Nwora deluje impresivno na lopti, odnosno sto se kontrole lopte tice.Imamo mnogo sigurnije ballhandlere, Grejema, Kartera i Envoru, to ce mnogo pomoci.Fali ti Enwora da ih kompletiraš.
September 19, 2025Sep 19 nwora nikada nije igra na SG vs nwora:Glavno pitanje za Nvoru jeste na kojoj poziciji se oseća najbolje kao i da li mu smeta što ga treneri stalno premeštaju. Dvojka, trojka ili četvorka?"Ne smeta mi uopšte, jer sam celog života menjao te tri pozicije.
September 19, 2025Sep 19 Gledam tek sad, vratila. Taman počnem nešto da bogoradam kako je Karter ovako mršav a on tresne trojku sa 8 metara. Posle ukrade živu loptu i zakuca u kontri.Al da je lagan lagan je, Tarik ga samo pipnuo a on ispade jadnik u aut, i to ne flop nego čovek - pade. Mršica
September 19, 2025Sep 19 bar nece imati snage da nam odnese koseve nakon expoa2027; da je kod zeljka, jeo bi samo ostrige i biftek ali avaj.