September 14, 2025Sep 14 Nebo i zemlja ovo veceras u odnosu na Pariz. Centri pristojni, Carter macka kad treba, Nwora ce doci na svoje.
September 14, 2025Sep 14 35 minutes ago, Nikodije said:Čudan osećaj gledati ovakvu kkcz sa 9 crnaca i samo 2 naša. Kao da smo kkp.zamisli tu strast na derbijukarlik - braun - bonga - parker - tajrikprotivdevonte - kenan - nwora - moneke - rivero Edited September 14, 2025Sep 14 by garmonbozia
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, garmonbozia said:zamisli tu strast na derbijukarlik - braun - bonga - parker - tajrikprotivdevonte - kenan - nwora - moneke - riveroI onda se cude sto Srbija ispada u osmini
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, MiddleClass said:I onda se cude sto Srbija ispada u osminipa da, al vidiš da niko ne želi da dođe više od domaćih u kkcz/kkp. Lučić, Micić, Gudurić, a ozbiljne pare su im nuđene. A i što bi, realno
September 14, 2025Sep 14 19 minutes ago, MiddleClass said:I onda se cude sto Srbija ispada u osminiIspali smo jer su podbacili igraci koji igraju van Srbije i preskupi su cak i za ove verzije Partizana i Zvezde. Koliko nemackih reprezentativaca igra u nemackim klubovima a oni upravo igraju finale?
September 14, 2025Sep 14 Ne vidim ulogu Kodija.Grejem mora da bude prvi plej, a Karter prvi bek. Mozda ako se neka odbrana i tranzicija ukljuce ali su i tu bolji pomenuta dvojica.Ok nemamo rupcage u odbrani i konacno su nam bekovi igraci prepuni talenta.Od poslozenosti uloga i motivacije zavisice sezona.
September 15, 2025Sep 15 Ponekad osetim takvu mucninu citajuci ove likove koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde, na tviteru. Ta mreza je toliko kancerogena.
September 15, 2025Sep 15 15 minutes ago, JPM said:Ponekad osetim takvu mucninu citajuci ove likove koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde, na tviteru. Ta mreza je toliko kancerogena.Sto, bate?Meni su oni bas zabavni, narocito Lux.
September 15, 2025Sep 15 nisam gledao juče, smetnuo sam s'uma da igramo pa gledao treće mesto grčka i finskapo ovim kratkim hajlajcima, graham je veći đeneral nego što sam mislio, baš ima kreativnu asistenciju,koja u ovoj jučerašnjoj tekmi nije išla iz nekakve 2na2 igre, što je obično hleb&puter američkih plejmejkera, već situaciono, iz odličnog grahamovog pregleda terena.neko je napisao da nwora nema dovoljno dobar ballhandling; znao sam iz nba da ima korektan ali me je u prvom poluvremenu protiv pariza pozitivno iznenadio, kako sa baratanjem loptom, tako i sa korektnom asistencijom. biće to okej, samo da uđemo u šuterski ritam na vreme, tj odma' na početku.
September 15, 2025Sep 15 dobro ovo izgleda na hajlajcimakreativno i skillfull. videćemo kada krene takmičenje pa naiđemo na tvrdo