September 14, 2025Sep 14 11 minutes ago, Nikodije said:Кенан: Осећам се као ЛебронGreska u kucanju, rekao je da se oseca kao Lebranko.
September 14, 2025Sep 14 6 hours ago, harper lee said:Kako ce Nedovic da nam spakuje 30 samo tebi u inat.🤣Možbit, zaboravih da je pripremna, a Nedara je kralj nebitnih utakmica.
September 14, 2025Sep 14 6 hours ago, harper lee said:Kako ce Nedovic da nam spakuje 30 samo tebi u inat.🤣Bukvalno.Sinoć igrao, ne znam kakva mu je na kraju statistika ali bilo je u jednom trenutku rečeno 7 min - 5 poena.Realno, usralo ga s Monakom samo tako.
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, Valk said:Bukvalno.Sinoć igrao, ne znam kakva mu je na kraju statistika ali bilo je u jednom trenutku rečeno 7 min - 5 poena.Realno, usralo ga s Monakom samo tako.I pet faulova. Toliko kod nas nije napravio za sezonu.
September 14, 2025Sep 14 26 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Možbit, zaboravih da je pripremna, a Nedara je kralj nebitnih utakmica.
September 14, 2025Sep 14 Gledam Pariz protiv Olija ,fino oni deluju i protiv njih ,dosta su daleko odmakli oni u pripremi u odnosu na nas ,zato nas i pregazili onako ,mada to ništa ne mora da znaci kasnije u sezoni .
September 14, 2025Sep 14 28 minutes ago, harper lee said:I pet faulova. Toliko kod nas nije napravio za sezonu.Htela sam da dosolim sa "a igra i odbranu" al reko' da te ne nerviram dodatno.Dobar je Nedara, pravićemo ga od blata.
September 14, 2025Sep 14 Što nema utakmice?Evo uključuje se Arena, nešto kasni početak. Edited September 14, 2025Sep 14 by sigurnost
September 14, 2025Sep 14 envora stvarno dvojka, bavo uini legendo.Lik u životu nije igrao dvojku ali uini je video nešto što drugi nisu. Edited September 14, 2025Sep 14 by Nikodije