Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, assignment said:

Hoces reci da je Grejhem dobio pravu sansu? Nije nam doneo pobedu protiv Pane u BG-u? Pazi, on sigurno nije vise bio u prajmu, ali da nije dosta bolji od Jaga, me sigurno nece ubediti niko...

Kalina u ovim majndsetom ne treba uopste na teren, to je Saletova greska, nije pitanje poverenja.

Kod mene ogorcenost ide zbog amaterizma i brdo losih odluka trenera, a ne zato sto smo ocekivao F4....

To za Dedu je verovatno tacno, ali pored Dede imamo igrace na toj poziciji... Ja da sam trener dao bi Kalini slobodno dok se ne sredi situacija i on cistom glavom moze da igra kosarku....

Ja mislim da jeste. On je dugo kuburio sa povredama. Dobio je ponudu od nas i pokusao. Na sve to se opet povredio i imao 2 meseca pauze. Kad se vratio opet nije mogao da prenese loptu. Malo jaci pritisak i problem mu pravi Bosna i ekipe iza ABA a kamoli EL. Probao je i na beku, al covek koji je elitni suter nije mogao vola da ubode. Onaj mec protiv Valensije je bio abs deprimirajuci. Prosto, covek vise nije bio spreman za kosarku. Da nije tako sad binam dokazivao u nekom drugom klubu kako smo pogresili... on covek ne igra nigde.

I jos nesto. Mi smo njega doveli kao igraca sa ozbiljnom reputacijom. On nije igrac koji ce da igra 5-10minuta i da bude vodonosa bilo kome...

Oko Kaline se prosto ne slazem, što je skroz ok, svako ima pravo da mislis sta mu drago. Mogao je manje da igra, ali on je igrac oko koga se gradi ekipa. Svaka cast Kobri, ali on je pravi kapiten ove ekipe. Mozda nema traku, ali on jeste lider.

Ne znam kako da mu das da se sredi... Ne znam kako se to covek sredjuje kad mu ne daju da vidi svoje dete... A jos manje bi mi bilo jasno do kada mislis da bi to trajalo. On i dalje nema resenu situaciju oko razvoda. Takođe, mi čitamo vesti po medijima (mahom tabloidnim), nismo sa timom i ne znamo njihove odnose i sta je kome potrebno.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Grejem i Jago je bila svinjarija, ali takvih stvari se dešava svakom treneru, svake godine u svakom sportu. Negde zbog loše procene, negde sujeta proradi, negde trener još više zgovna sa korektorom. Na kraju krajeva, sve i da se ispostavi da Saša nije ispunio očekivanja to je daleko manji problem od svih ovih krvopija koji se svakodnevno nadmeću ko će više da unizi Sašu, baci Nworu na kraj klupe, Bolomboja proglasi za invalida, Kodija kamenjara, Batlera cirkuzanta. Bar da je afektno tokom utakmice, kad se akne koje pivo više. Jok brate, ova kampanja radi kao hidrocentrala.

7 minutes ago, assignment said:

Nego sta su? Jel on vodja kluba ili nije? Nije to bila privatna proslava njegovog rodjendana. I preneta je od svih medija...

Ok, nije bila konferencija sa svim odgovornima iz kluba na pocetku sezone, ali ljudi se prime na to...

Druze, vlasnici i predsednici klubova izjavljuju svasta, pogotovo ako su kao i Drcelic novajlije u kosarci i ne znaju sta mogu a sta ne mogu da izjavljuju. Mi smo tada zaista izgledali kao plej-of ekipa i nije bilo toliko bez smisla verovati da takva ekipa moze nesto da uradi i u cetvrtfinalu. Obe lose serije posle kojih smo izgubili korak su dosle posle te izjave.

Jasno je da smo mi previse ocekivali od Grejema. Hteli smo Devontea iz 2020. Dobili ovog iz 2025.

Samo ja ne mislim da je dobio fer sansu. Takodje nije mi jasno osim ako nije igrao za jako male pare, sta su u klubu hteli sa njim. Valjda ljudi koji se profesionalno bave kosarkom treba da znaju ko je u kakvoj formi.

Drugo, nisam pominjao Bankija. Nije Nwora los igrac, daleko od toga. Ali jeste takticki nepismen. Kao takav on moze biti lider samo ekipe koja igra cirkuzantsku kosarku a to smo u principu bili mi oce sezone. za razliku od Butlera koji zna da se snadje kad zamesi govna, Nwora samo upada iz greske u gresku.

Ako Butler moze da igra 30minuta plej of kosarke i 25 tokom sezone, novac od Nwore se moze pametnije potrositi.

A da...jel stvarno neko shvata izjave Drcelica za ozbiljno?

Ja se ne bih kladio da su on i Ostoja uopste bacili neku loptu na kos pre ovih angazmana. Ljudi su klasicni paravani.

@Mogli sve ok.

8 minutes ago, JPM said:

Jasno je da smo mi previse ocekivali od Grejema. Hteli smo Devontea iz 2020. Dobili ovog iz 2025.

Samo ja ne mislim da je dobio fer sansu. Takodje nije mi jasno osim ako nije igrao za jako male pare, sta su u klubu hteli sa njim. Valjda ljudi koji se profesionalno bave kosarkom treba da znaju ko je u kakvoj formi.

Drugo, nisam pominjao Bankija. Nije Nwora los igrac, daleko od toga. Ali jeste takticki nepismen. Kao takav on moze biti lider samo ekipe koja igra cirkuzantsku kosarku a to smo u principu bili mi oce sezone. za razliku od Butlera koji zna da se snadje kad zamesi govna, Nwora samo upada iz greske u gresku.

Ako Butler moze da igra 30minuta plej of kosarke i 25 tokom sezone, novac od Nwore se moze pametnije potrositi.

A da...jel stvarno neko shvata izjave Drcelica za ozbiljno?

Ja se ne bih kladio da su on i Ostoja uopste bacili neku loptu na kos pre ovih angazmana. Ljudi su klasicni paravani.

@Mogli sve ok.

Nwora je bio ubedljivo najbolji igrac Zvezde i drugi ili treci strelac lige u vreme kad smo igrali najbolju kosarku. Toliko o njemu kao cirkusantu.

@harper lee Najbolje bi bilo da smo doveli nekoga umesto Grejema. Jasno je bilo da ga je Sale precrtao, on svakako zna zasto, al ja bih rekao da je ovo sto sam napisaovise nego izvesno, jer je covek raskinuo ugovor bez potrazicanja ostatka ugovora, rastali smo se prijateljski. Prosto, mi smo rizikovali, on je probao, nije se desilo...

@JPM Mi nismo na treningu. Ono sto smo videli na utakmicama je samo deo onoga sto oni vide na treningu. Ovo sto sam i harperu napisao mislim da je prosto bio slucaj.

Jago jeste bio promasaj, ali da je igrao na nivou svoje prve sezone u Zvezdi mozda bi i poluzio svrsi... SBBKBB...

Mislim da se odustalo od dvodjenje zamene jer se vec tada oporavio vec deo igraca i vec je nastala guzva... Iz ove pespektive deluje da jeste greska...

Sto se Nwore tice, mislim da pbrkamo dva pojma. Nwora nije lider ove ekipe, ali jeste glavno oruzje. Njegovo je da utrpa kos prtivnika, a u ovom trenutku deluje da on to moze da radi najraznovrsnije mozda i u celoj EL. Njegova statistika (55% za dva i 36% za tri) je na njegov broj pokusaja dobra, ali jos je zanimljivije to kakve on suteve uzima i pogadja u tom procentu. Ja mislim da su i on i Batler suvo zlato za ovu ekipu i da moraju ostati po svaku cenu.

57 minutes ago, harper lee said:

Pijana Drceliceva izjava na novogodisnjem koktelu nisu "ocekivanja prezentovana od kluba", nemojte da se zajebavamo.

okej & slazem se ali on ne doolazi kao pijani forumas na ngod koktelu, nego kao, koja mu je vec funkcija, precednik

svako treba da odgovara za svoje a ne bio je janpi

Kakva je situacija sa Kodijevim oporavkom?

25 minutes ago, kralj said:

Grejem i Jago je bila svinjarija, ali takvih stvari se dešava svakom treneru, svake godine u svakom sportu. Negde zbog loše procene, negde sujeta proradi, negde trener još više zgovna sa korektorom. Na kraju krajeva, sve i da se ispostavi da Saša nije ispunio očekivanja to je daleko manji problem od svih ovih krvopija koji se svakodnevno nadmeću ko će više da unizi Sašu, baci Nworu na kraj klupe, Bolomboja proglasi za invalida, Kodija kamenjara, Batlera cirkuzanta. Bar da je afektno tokom utakmice, kad se akne koje pivo više. Jok brate, ova kampanja radi kao hidrocentrala.

Prosecan kosarkaski navijac Zvezde je ozbiljan komad budale, cak i ako iz proseka izuzmemo Coviceve botove koji pljuju klub po njegovim instrukcijama jer je majstor umislio da moze da bude predsednik Zvezde na privremenom radu u KSS pa se naljutio na klub kad je ispaljen.

Takodje, vidis po igracima koji se kritikuju da tu nema ni trunke zdravog razuma vec frustracije nastale iz nerealnih ocekivanja. Samo pogledaj ko se najvise tera iz kluba pa ce ti sve biti jasno. Tera se Kodi jer je "kamenjar i nije neki plej", covek koji ima najveci broj asistencija u citavoj ligi i ponudu Olimpijakosa od 8 miliona za tri sezone. Tera se Moneke jer je "cirkusant", sesti igrac lige po PIR-u i najbolji skakac Zvezde. Tera se, vidimo i na ovom forumu, Nwora jer je "takticki nepismen", sesti strelac lige, najbolji strelac Zvezde i covek za kojeg je zainteresovan Real, gle cuda, bas posle ovakve "takticki nepismene" sezone. Dakle, teraju se tri od cetiri igraca sa najvecim ucinkom, najbolji strelac, najbolji skakac i najbolji asistent tima, upravo oni koji su nas najvise vukli tokom cele sezone a ponekad i manje-vise samostalno dobijali utakmice u zavrsnicama. Moneke je doslovno sam pobedio Fener dva puta i Baskoniju u gostima kad nam je bilo do or die, Nwora Zalgiris kuci i Efes u gostima, Kodi prvo sto mi pada na pamet Olimpijakos u Beogradu, Batler vise ni sam valjda ne moze da nabroji koliko je utakmica dobio u zavrsnici ili nas vadio iz govana.

I sta reci posle toga osim da se tim igracima ne priznaje ni ucinak tokom sezone ni pojedinacni ucinak na nekim utakmicama, racunaju im se samo greske i utakmice na kojima su slabije igrali. Odmah ti postane jasno da takvi "kriticari" nikada u zivotu nisu videli loptu osim u izlogu prodavnice, da se u timski sport razumeju kao Marica u kriv kurac a u individualnu psihologiju i psihologiju grupe jos manje od Marice. Nije problem u tome sta oni pisu, budala je uvek bilo i bice ih, problem je koliki prostor u javnosti zauzimaju. No, kao sto rekoh, tu bitku od debila smo vec izgubili. Pobedili su na brojnost, debila uvek ima vise od normalnih ljudi.

48 minutes ago, kralj said:

kakav bullshit, poredimo grahama i yaga & kao, to se desava svakog dana. izmisljas.

4 minutes ago, uini said:

okej & slazem se ali on ne doolazi kao pijani forumas na ngod koktelu, nego kao, koja mu je vec funkcija, precednik

svako treba da odgovara za svoje a ne bio je janpi

Za sta da odgovara? Predsednik kluba koji je na novogodisnjem koktelu izjavio da on misli da mozemo na Final Four. Mozda bi izjavio da cemo da ispadnemo iz lige ali se iz Evrolige ne ispada. To su nevazne stvari, jedino sto je relevantno su dokumenta kluba i izvestaj sa godisnje skupstine kad se odredjuju projektovani ciljevi. Naravno da ce u svecarskom raspolozenju pred igracima predsednik kluba da ih motivise, nece sigurno da im kaze da nemaju pojma, da su dunsteri i da ih jebe onaj ko ih je doveo. Uostalom, kao sto sam vec napisao, mi smo tada i igrali odlicno i odlicno stajali na tabeli, nije bilo totalno bez rezona da ispali nesto slicno.

Druga je stvar sto pametan, socijalno inteligentan i oprezan covek nikada ne daje takve izjave ali Drcelic je to sto jeste, on verovatno misli da su maniri ono kad odes da sredjujes nokte.

Edited by harper lee

9 minutes ago, Valk said:

Kakva je situacija sa Kodijevim oporavkom?

On ako nije trenirao sve ovo vreme mozes odmah da prestanes da racunas na njega sve i da sutra pocne da trenira.

2 minutes ago, harper lee said:

Za sta da odgovara? Predsednik kluba koji je na novogidisnjem koktelu izjavio da on misli da mozemo na Final Four. Mozda bi izjavio da cemo da ispadnemo iz lige ali se iz Evrolige ne ispada. To su nevazne stvari, jedino sto je relevantno su dokumenta kluba i izvestaj sa godisnje skupstine kad se odredjuju projektovani ciljevi. Naravno da ce u svecarskom raspolozenju pred igracima predsednik kluba da ih motivise, nece sigurno da im kaze da nemaju pojma, da su dunsteri i da ih jebe onaj ko ih je doveo. Uostalom, kao sto sam vec napisao, mi smo tada i igrali odlicno i odlicno stajali na tabeli, nije bilo totalno bez rezona da ispali nesto slicno.

Druga je stvar sto pametan, socijalno inteligentan i oprezan covek nikada ne daje takve izjave ali Drcelic je to sto jeste, on verovatno misli da su maniri ono kad odes da sredjujes nokte.

svako treba da bude odgovoran za svoje postupke & izjave, mislim da je to prosto prirodno

drchelic nije ni treci problem zvezdine sezone ali kako on nastupa, daje krila prvom, drugom i trecem problemu

imao je i kouch obrad neke stidljive izjave na temu, nakon 7-8 pobeda a radio tuki u realnosti

2 minutes ago, harper lee said:

On ako nije trenirao sve ovo vreme mozes odmah da prestanes da racunas na njega sve i da sutra pocne da trenira.

Pa ja videh na IG da zajedno sa Kenanom trči na trakama nekim u teretani, zato pitam. Radije bih da nam NE TREBA u završnici Abe i da može da se odmori i oporavi do sledeće sezone ali tako je kako je.

A i volim Kodija i želim da još malo igra u našem dresu.

4 minutes ago, uini said:

svako treba da bude odgovoran za svoje postupke & izjave, mislim da je to prosto prirodno

drchelic nije ni treci problem zvezdine sezone ali kako on nastupa, daje krila prvom, drugom i trecem problemu

imao je i kouch obrad neke stidljive izjave na temu, nakon 7-8 pobeda a radio tuki u realnosti

Druze, hajde nemoj. Covek treba da pazi sta izjavljuje u javnosti ali kad bismo svi odgovarali za takve ili slicne izjave niko od nas ne bi radio nista jer bi stalno dobijao otkaze. On ima svako pravo da misli da je napravio tim za Final Four, ako to ne stoji u projektovanim ciljevima, a ne stoji, nebitno je sta izjavljuje.

Edited by harper lee