Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 minutes ago, Valk said:

Pa ja videh na IG da zajedno sa Kenanom trči na trakama nekim u teretani, zato pitam. Radije bih da nam NE TREBA u završnici Abe i da može da se odmori i oporavi do sledeće sezone ali tako je kako je.

A i volim Kodija i želim da još malo igra u našem dresu.

Iz ovog tima ja nista ne bih dirao osim sto bih doveo top pleja i top centra sa igrom ledjima (neku mladju verziju Motijeunasa) umesto Rivera. Bio bih vise nego zadovoljan da se na ovu ekipu dodaju Kris Dzons i, recimo, Kabengele, neki takav tip igraca, i da nista drugo ne menjamo.

Sad, da li tu ekipu treba da vodi Obradovic tu vec nisam pametan. Mozda da ostane ali da mu se dovede pomocnik sa ovlascenjima da utice na tok utakmice, mada to nije bas realno jer prvi treneri to ne vole. U svakom slucaju, ako vec ne mozemo da dovedemo nekog Skariola ili tako neku vidru koja je sve zivo preturila preko glave nema potrebe ni da izmisljamo toplu vodu. Znam da ce sledeca izjava da napravi dreku zbog njegovog tragikomicnog ucinka u evropskoj klupskoj kosarci ali razmislio bih i o Kokoskovu.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Za kvalitetnu selekciju potrebno je više od jednog leta, doveli smo mi dobre igrače al tu ima još dosta posla da taj tim bude izbalansiran kako treba.

To je proces, traži vremena i strpljenja.

32 minutes ago, uini said:

svako treba da bude odgovoran za svoje postupke & izjave, mislim da je to prosto prirodno

drchelic nije ni treci problem zvezdine sezone ali kako on nastupa, daje krila prvom, drugom i trecem problemu

imao je i kouch obrad neke stidljive izjave na temu, nakon 7-8 pobeda a radio tuki u realnosti

Bolje nemoj dalje brt da ti se ne nakači onaj akcioni heroj sa temua "Komesar Levi" pa da te onako pristojno opomene da si "nepristojan i da drkaš pišicu pred svima" zato što si se drznuo da citiraš baljezgarije pijane SNS svinje

28 minutes ago, kurjak said:

Za kvalitetnu selekciju potrebno je više od jednog leta, doveli smo mi dobre igrače al tu ima još dosta posla da taj tim bude izbalansiran kako treba.

Siguran sam da Tomic tako i razmislja i da nece biti prevelikih tumbanja ovog tima jer nema ni potrebe. Mislim da ce Kodi otici jer ne verujem da mislimo da je toliko dobar da bismo mecovali monstruoznu ponudu Olimpijakosa. To u principu i ne mora da bude lose, iako je Kodi imao odlicnu sezonu, pogotovo ako ne bi uspeo da se prilagodi na manju ulogu i manju minutazu. Previse smo zavisili od njega a plafon mu je ovo sto je igrao ove sezone, sto znaci da je toliki i plafon ekipe. S druge strane, to znaci da su nam potrebna dva pleja i da oba moraju da budu zavrsena na samom pocetku prelaznog roka kako bi ekipa imala vise vremena da se privikne na nove vozace.

Za ovo sto igramo Rivero je promasaj, tako da racunam s tim da cemo ga pustiti da ode u Makabi koji ga trazi. Napadacki bi nam na ovu centarsku liniju mozda najbolje legao neko poput Petruseva ali ja stvarno nisam nesto posebno srecan da tu njusku ponovo gledam u Zvezdi. Retki su igraci, pogotovo domaci, koji su uspeli da ispizde i Cigane i Grobare, treba to umeti. Naravno, Kabengele bi bio premija ali sumnjam da ce ga Dubai pustiti da ide, tim pre sto kako su krenuli Arapi ocigledno imaju nameru da naprave tim od 100 miliona. Isto vazi i za Oturua i Hapoel ciji predsednik je vec najavio budzet od 76 miliona, njegov ubedljivo najveci problem je selekcija faulova zbog koje stalno igra pod pritiskom broja faulova a kod nas bi imao minutazu koja bi taj problem u potpunosti neutralisala.

20 minutes ago, harper lee said:

Rivero je promasaj, tako da racunam s tim da cemo ga pustiti da ode u Makabi koji ga trazi.

Njega? Čuh da je Makabi kontaktirao Bokija doduše poluinfo.

Rivero ne donosi ništa osim gužve na poziciji 5 tako da bih radije da nismo žrtvovali Motija zarad njegove integracije. Kabengele mi se sviđa i kao čovek i kao komunista košarkaš ali je SciFi.

1 hour ago, kurjak said:

Nemamo ti mi to vrijeme niti strpljenje nego odmah noga u dupe Sasi, Kodiju, Nvori i Monekeu fantom

Edited by MiddleClass

1 hour ago, harper lee said:

Druze, hajde nemoj. Covek treba da pazi sta izjavljuje u javnosti ali kad bismo svi odgovarali za takve ili slicne izjave niko od nas ne bi radio nista jer bi stalno dobijao otkaze. On ima svako pravo da misli da je napravio tim za Final Four, ako to ne stoji u projektovanim ciljevima, a ne stoji, nebitno je sta izjavljuje.

nece niko krivicno da ga goni ali ne znam zasto moram 3x da pojasnjavam: ako predsednik kluba kaze za novu godinu da je cilj / uspeh f4 a mi zavrsimo takmicenje u play inu, logicno je da se nekako osvrne, novim recima ili delima na taj neuspeh

nije big deal ali treba stajati iza svojih reci i stavova, inace nema nikakvu tezinu

ako bi se pravio blesav i da smo stigli na f4, ondy okej ali cisto sumnjam, isao bi u kampanju od vrata do vrata

1 hour ago, ubibobi said:

Bolje nemoj dalje brt da ti se ne nakači onaj akcioni heroj sa temua "Komesar Levi" pa da te onako pristojno opomene da si "nepristojan i da drkaš pišicu pred svima" zato što si se drznuo da citiraš baljezgarije pijane SNS svinje

ma nemam nista protiv, mada mi se ne dopada goreopisani recnik, pa to moze biti problem, ako se desi

5 minutes ago, uini said:

nece niko krivicno da ga goni ali ne znam zasto moram 3x da pojasnjavam: ako predsednik kluba kaze za novu godinu da je cilj / uspeh f4 a mi zavrsimo takmicenje u play inu, logicno je da se nekako osvrne, novim recima ili delima na taj neuspeh

nije big deal ali treba stajati iza svojih reci i stavova, inace nema nikakvu tezinu

ako bi se pravio blesav i da smo stigli na f4, ondy okej ali cisto sumnjam, isao bi u kampanju od vrata do vrata

Naravno da nema nikakvu tezinu bilo sta sto Drcelic izjavljuje o kosarci. Poneo ga viski, naviklo to na brlju pa ne ume.

22 minutes ago, uini said:

ma nemam nista protiv, mada mi se ne dopada goreopisani recnik, pa to moze biti problem, ako se desi

Pa to ti i pričam, ja sam bio potpuno zasluženo banovan kada sam mu odgovorio a taj njegov inicijalni post je ostao da stoji postojano kano klisurina

Krhko je znanje.

Ja sam poprilično siguran da Saša zna ponešto o košarci, ali je na žalost problem je čuvena implementacija.

U trenerskom poslu znanje ti vredi otprilike srazmerno onome što uspeš da primeniš na tim. Poprilično sam siguran da je Želimir što se tiče sume znanja o košarci vrh vrhova, verovatno poseduje najširu lepezu od svih evropskih trenera, pa šta mu to vredi kada je prošlo vreme kada je to umeo da primeni na terenu?

Dakle, nije problem šta ko ZNA, svi EL treneri imaju neki fond znanja, poenta je u tome jesu li sposobni ili nisu i u kojoj meri, da to što znaju i upotrebe na svrsishodan način.

Pa dobro, u sezoni 2022/23 je to svoje znanje implementirao u odlazak ekipe koju vodi na F4. NIje to bas bilo pre 100 godina, nego pre 3... Mora nekad malo i sreca da te pogleda. NE vidim iskreno neko ime koje bi donelo neku posebnu prevagu u odnosu na Sasu u ovom trenutku... I trener mora da se aklimatizuje na klub, igrace, upravu, navijace... zato kontinuiitet nosi povecanu sansu za dobrim rezultatom, jer vecinu nepoznatih sa tim iskustvom trener zapravo pretvara u poznate okolnosti i smanjuje broj onih koje mora da predvidi...

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Krhko je znanje.

Ja sam poprilično siguran da Saša zna ponešto o košarci, ali je na žalost problem je čuvena implementacija.

U trenerskom poslu znanje ti vredi otprilike srazmerno onome što uspeš da primeniš na tim. Poprilično sam siguran da je Želimir što se tiče sume znanja o košarci vrh vrhova, verovatno poseduje najširu lepezu od svih evropskih trenera, pa šta mu to vredi kada je prošlo vreme kada je to umeo da primeni na terenu?

Dakle, nije problem šta ko ZNA, svi EL treneri imaju neki fond znanja, poenta je u tome jesu li sposobni ili nisu i u kojoj meri, da to što znaju i upotrebe na svrsishodan način.

Nije ovde problem kolicina njegovog znanja vec kolicina neznanja onih koji mu odricu znanje koje ima. Neki ljudi koji su od kosarke najvise dobacili igrajuci basket ispred zgrade sebe i svoje kosarkasko znanje jednostavno preozbiljno shvataju.