May 15May 15 15 minutes ago, MiddleClass said:Bez Izundua, Kodija i Miljenaopa krenulo se sa basketom
May 15May 15 1 minute ago, uini said:imate li kakav strimVidi da li ovaj radihttps://abcsport.top/arena1premiumserbia.php
May 15May 15 Ne znam ima li ja pravo da kao bivši basketaš i amater košarkaš komentarišem, ali prokletstvo društvenih mreža mi neda mira pa da i ja kažem mišljenje o tome koliko je vrhunsko vođenje utakmice trenera Saleta, odbrana je naštimovana na 80+ poena, napad tečan i raznovrstan. Tačka.
May 15May 15 Jebo te, moraju li samo protiv nas ovakvi nikad igraci poput Jaramaza i Nikolica da pogadjaju trojke preko ruke u poslednjim sekundama napada?
May 15May 15 Aprijatno je gledati facijale kouča pored terena, a tek na šta mu ekipa liči je već ispričana priča. Momci se trude, ali bukvalno igraju bez pleja i trenera... Ovi polovnjaci Škara i Jaramaz su enigma za njega...
May 15May 15 1 minute ago, harper lee said:Jebo te, moraju li samo protiv nas ovakvi nikad igraci poput Jaramaza i Nikolica da pogadjaju trojke preko ruke u poslednjim sekundama napada?Mnogo prostora im se ostavlja, dok oni nama ne daju ništa...
May 15May 15 Sekvenca Nvore sasvim sigurno ulazi u konkurenciju najgori minut nekog košarkaša u istoriji košarke. Edited May 15May 15 by Dankan Ajdaho