May 12May 12 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Uspeli su čak da se useru u fenomenalan meč Bolomboja.Gde si video taj fenomenalan meč, keve ti?Čovek ima brzinu ranjenog puža posle povrede. 16 ofanzivnih skokova Cedevite, najviše na dušu njega j Odželeja.
May 12May 12 1 minute ago, JPM said:Sere mi se od primera Partizana, Laki...nista licno.Jbg, to nam je najočiglednije, nalazi nam se pred očima. Nema boljeg primera bukvalno u ovoj sezoni.
May 12May 12 1 hour ago, Valk said:Lepo se igra, samo da ne dođe do nekog pomračenja svesti.Ali je doslo, kao sto je dolazilo cele sezone. Obradovicev game management spada u najgore koje sam ikada video, ne postoji razlika koju mi nismo u stanju da prospemo za nekoliko minuta. Najbolji je bio Plavsic koji u prenosu kaze "utisak je da Zvezda kontrolise utakmicu". Koja kontrola, rodjace? Ovaj tim Zvezde verovatno i ne pamti kada je neku utakmicu imao pod kontrolom, kad izgubimo fokus prave nam probleme i timovi poput Bosne ili Kluza. U jednom trenutku sam poceo da navijam da nam ubacuju za dva poena jer su toliko drugih, trecih i cetvrtih napada imali da je u svakom njihovom napadu bilo samo pitanje kad ce da nam puknu trojku.Mada, samo je delimicno do Obradovica, u ovom timu Zvezde ima igraca koji su preskocili neke vazne lekcije u kosarkaskom odrastanju kao sto su zagradjivanje kosa, pracenje svog igraca u odbrani i slicno a finese kao sto je pametno pravljenje faulova su za njih numericka analiza. Ti isti igraci moraju da igraju jer su napadacki izuzetno talentovani i igra nam mnogo zavisi od njih, zato moras da ih trpis na terenu kad se utakmica lomi i da gledas u pasulj da li ce da te prodaju kao juniori, kao sto nas je veceras u zavrsnici prodao Nwora.Bez mozga na parketu, bez autoriteta na klupi, rezultat je da smo upravo u segmentima inteligentne kontrole utakmice sve gori i gori kako vreme odmice.
May 12May 12 18 minutes ago, sigurnost said:Gde sh video taj fenomenalan meč, keve ti?Čovek ima brzinu ranjenog puža posle povrede. 16 ofanzivnih skokova Cedevite, najviše na dušu njega j Odželeja.Nije bilo do njih, podbacila je spoljnja linija u zagradjivanju. Vecinu lopti ispod naseg kosa Cedevita je pokupila daleko od obruca jer su njihovi bekovi jurili za njima dok su nasi blejali i posmatrali sta se desava sa najboljih mesta u hali.
May 12May 12 28 minutes ago, Michael Krueger said:I pored gomile mana, low iq odluka, siguran sam da bi sa krštenim trenerom igra ove ekipa iz prve četvrtine bila standard, a ne incident. Uz male korekcije, TOP6 ekipa bez problema. Ali ovaj nesrećnik na klupi teško da je za ABA2 tim, bez preterivanja... Čovek ne zna, plus je bahat i 0 od čoveka... Daleko mu lepa kuća...Nema sanse. Batler i Nvora nisu ni blizu dobri da budu dva glavna igraca top 6 evroligasa...
May 12May 12 3 minutes ago, harper lee said:Nije bilo do njih, podbacila je spoljnja linija u zagradjivanju. Vecinu lopti ispod naseg kosa Cedevita je pokupila daleko od obruca jer su njihovi bekovi jurili za njima dok su nasi blejali i posmatrali sta se desava sa najboljih mesta u hali.50%.Drugih 50% neverovatno odsustvo osećaja za tajming kod skoka. Pre svega Odželeja.No bilo pa prošlo. Obradović ne bi dobio plejof utakmicu u gostima ni protiv Crnokose. Mislim da zaslužuje javno poniženje. Edited May 12May 12 by sigurnost
May 12May 12 6 minutes ago, harper lee said:Ali je doslo, kao sto je dolazilo cele sezone.O, de si Normalno, potrudili su se da ne provedemo mirno veče u toplim domovima uz uragan napolju, because reasons.Nije popularno ni lepo tražiti ičiju glavu, ali ako od nekoga iz ovosezonskog tima KKCZ treba da se rastajemo - glasam za trenera.
May 12May 12 8 minutes ago, MiddleClass said:Nema sanse. Batler i Nvora nisu ni blizu dobri da budu dva glavna igraca top 6 evroligasa...Oni i ne treba da budu glavni igrači, već igrači sistema, kao skoreri pre svega... Ali mora neko da postavi taj sistem. Uostalom, ova ekipa je pokazala u solidnom broju utakmica da može da igra dobro. Bili su TOP6 dobar deo sezone... Uostalom videćemo kako će biti sa novim trenerom, jer ovog ako ostave stvarno džabe bacaju pare...
May 12May 12 4 minutes ago, Michael Krueger said:Oni i ne treba da budu glavni igrači, već igrači sistema, kao skoreri pre svega... Ali mora neko da postavi taj sistem. Uostalom, ova ekipa je pokazala u solidnom broju utakmica da može da igra dobro. Bili su TOP6 dobar deo sezone... Uostalom videćemo kako će biti sa novim trenerom, jer ovog ako ostave stvarno džabe bacaju pare...Najplaceniji igraci da ne budu nosioci vec da budu Rogavopulosi u ekipi? Zanimljivo
May 12May 12 Just now, MiddleClass said:Najplaceniji igraci da ne budu nosioci vec da budu Rogavopulosi u ekipi? Zanimljivo Nosioci da, ali ne glavni igrači. Nama fali neki Kampaco/Karlik Džons ko leba da posloži ovu divljinu... I trener naravno... Bez Kodija deluje još gore nego pred kraj EL... Jebeni Zlatibor se omastio...
May 12May 12 Blizu "cilja" su dobrostojeci stanovnici Beograda koji su clanovi "kolektiva" KK Crvena zvezda, jos samo 2 utakmice i dugo cekani godisnji odmor moze da krene. Ova prva je na programu za 3 dana u 19h, a jedina "nezgodacija" im moze biti sto je ta druga utakmica tek krajem meseca u Nisu protiv Spartaka ili Borca pa na destinacijama za odmor ne mogu da budu pre 1. Juna.
May 12May 12 40 minutes ago, Michael Krueger said:I pored gomile mana, low iq odluka, siguran sam da bi sa krštenim trenerom igra ove ekipa iz prve četvrtine bila standard, a ne incident. Uz male korekcije, TOP6 ekipa bez problema. Ali ovaj nesrećnik na klupi teško da je za ABA2 tim, bez preterivanja... Čovek ne zna, plus je bahat i 0 od čoveka... Daleko mu lepa kuća...Ne bas. Utakmice plej-ofa su pokazale da je trebalo da se umuvamo umesto Monaka ali bi nas Real lako pocistio u seriji kao sto je pocistio Hapoel, a to bi isto uradila bilo koja od preostalih sest ekipa koje su se plasirale. To sesto mesto nismo izgubili jer smo imali ne znam kako losu sezonu vec zbog par utakmica protiv pojedinih raspalih ekipa koje smo pogubili kuci, odlazak u cetvrtfinale bi samo zamaskirao seriju losih Obradovicevih odluka koja je krenula otpustanjem Grejema i stvorio laznu sliku da smo napredovali u bilo cemu osim u velicini budzeta. Bili bismo topovska hrana za nekog od favorita i nista vise od toga.Nekoliko nas je od dana kad je otpusten Grejem i Obradovic krenuo da mantra o Jagu i njegovom razumevanju kosarke napisalo da je sezona sto se tice ozbiljnih ambicija gotova. Niti je to bilo tesko prognozirati, niti je moglo da se zavrsi drugacije. Nije uopste stvar u Grejemu, on i nije bog zna sta isporucivao, stvar je u tome da si njega doveo kao prvog pleja i ako si zakljucio da si se zajebao morao si da dovedes adekvatnu zamenu za projektovani nivo a ne da se zajebavas sa Jagom neko vreme pa, kad prodje dovoljno vremena da ljudi zaborave sta si pricao, otpustis i njega i svalis sve na ledja Miljenovica koji prosto nije spreman za evroligaski nivo kosarke. Sezona nam je posle toga tako i otisla, s konja na mazgu pa sa mazge na magarca, jedino sto smo uspeli je da omogucimo Kodiju kojeg smo cedili besomucno da zabode basnoslovni ugovor u Olimpijakosu nabijanjem strasne statistike.Nakon te epizode sa Grejemom mi nikada vise nismo uspeli da nadjemo korektnu opciju za petorku sa klupe i tako prezivimo rotacije. Zato su skoro sve nase utakmice izgledale slicno, vrhunski pocetak a onda obavezan pad koji za sobom povuce i ove iz prve petorke koji su poslovicno pocinjali utakmicu odlicno. Utakmice koje smo dobijali smo morali da dobijamo vise puta, protiv ozbiljnijih protivnika sa ozbiljnim trenerima iz tih minusa se nikako nismo ni vracali. Obradovic se verovatno ponadao da je Batler svemocan i da ce sam nositi tu drugu petorku, ta se nada izjalovila cim su protivnicki treneri shvatili da smo bezopasni bez njegove produkcije i naucili kako da ga cuvaju.Proci cemo mi verovatno Cedevitu ali tu ce objektivno biti kraj nase sezone. Mozda osvojimo domacu ligu jer na jednoj utakmici je sve moguce a mi imamo kvalitet da dobijemo bilo koga ali to nikog ne zanima. Steta za ovaj tim ali tako to biva kad ga das u ruke treneru koji nije sposoban da suzbije ni sopstveni ego ni sopstvene emocije. Nista ne bismo uradili ni sa boljim trenerom ali opet, bolji trener ne bi dozvolio da Grejem ode bez zamene i da kljuceve tima da u ruke Jagu za kojeg smo svi, ukljucujuci i njega, znali da ne moze da iznese. Ne volim ni ja poredjenja sa Partizanom ali slucaj Kalatesa dovoljno pokazuje koliko znaci cak i bivsi vrhunski igrac na poziciji pleja i koliko moze da poveze ekipu koja ima kvalitet ali manjka sa inteligencijom.
May 12May 12 Nije popularno poređenje sa KKP, ali mi smo sve vreme za Željkovog vakta igrali bez krštenog pleja, pa ga je prvo glumio Aleksa, pa Exum, pa Panter, pa nesretni Nilikina, pa Lundberg, tek ga je sa Karlikom usralo. I onda dođe The Brick i stvari se same nameste.Stvarno ne znam koji je K našim cenjenim trenerima koji su i sami bili plejmejkeri.
May 12May 12 Strasne su posledice tog izbora, samo naibolji rezultat nekog naseg tima od F4 u Parizu i najbolja igra nekog naseg tima u poslednjih 30 godina.
May 12May 12 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Strasne su posledice tog izbora, samo naibolji rezultat nekog naseg tima od F4 u Parizu i najbolja igra nekog naseg tima u poslednjih 30 godina.A strašan je i izbor plejmejkera. Oko Slukasa smo se ganjali, oko Karlika isto mnogo pre njegovog potpisa za nas.Šaras ove godine, kao nekada vrhunski plejmejker, isto forsira neku potpuno drugačiju košarku.@Valk Opet mi ovde, sori. Edited May 12May 12 by Milošica