May 15May 15 Bogtemazo... Za klasu slabiji tim pravi budalu od nas, zahvaljujući tome što imaju za klasu boljeg trenera... OK, i tome što igramo bez pleja...Dočim da će se kouč i neki igrači vilama i bakljama terati iz kluba...
May 15May 15 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Sekvenca Nvore sasvim sigurno ulazi u konkurenciju najgorih minut nekog košarkaša u istoriji košarke.Batler ništa bolji. Gajim nade da bi sa boljim trenerom i oni bili bolji...
May 15May 15 Ni za prineti.Ovo što je Nvora uradio za minut će se izučavati na košarkaškim akademijama.
May 15May 15 Mi u ovom stanju bolje da pustimo Cedevitu da pokusa nesto protiv grobara, bez Kodija ova ekipa nema doslovno nikakvu igru. To sto uspemo da spustimo loptu u reket damo kos, ostalo ravna linija. Obradovic mora u poluvremenu da resetuje Nworu jer ovo sto igra manje lici na kosarku a vise na onaj cuveni meme Travolte kad se osvrce okolo i ne kapira gde se nalazi.Nerealno smo losi u organizaciji napada, nije mi jasno zasto Obradovic ne pokusa sa onim sto su Radonjic i par puta Sferopulos radili kad zabagujemo na pleju sa Davidovcem ili Kalinicem u prenosu. Ogroman je pritisak Cedevite na Kartera i Batlera po cenu velikog broja faulova, izgleda da smo svi osim trenera znali da ce tako da igraju.
May 15May 15 Just now, Gutterball said:Ma loši su svi, ekipa i u odbrani i u napadu izgleda kao da se juče skupila...Pa realno je tako, kada su ove petorke ikada igrale ili ne daj bože uvežbavali neke akcije... Skoro se u svakom napadu krene i svi izgledaju kao da nemaju pojma šta će da se desi tj igra... Edited May 15May 15 by assignment
May 15May 15 2 minutes ago, Michael Krueger said:Batler ništa bolji.Kako nije bolji, ima 12 poena + po 3 skoka i asistencije. Batler jedini igra nešto uz Semija i Rivera. Nvora je kriminalan, Karter takođe.Suluda minutaža za Bolomboja... Generalno tragična košarka s naše strane, prava razbijena banda. Ako Cedoli održi egal u trećoj, gubimo ovo. Edited May 15May 15 by FPLS
May 15May 15 To im je donelo pobedu u Ljubljani. Batler i Karter loše reaguju na agresivnu odbranu, Nvora takođe.Dadoše nam 31 poen u drugoj četvrtini Jaramaz i Nikolić...
May 15May 15 1 minute ago, Michael Krueger said:To im je donelo pobedu u Ljubljani. Batler i Karter loše reaguju na agresivnu odbranu, Nvora takođe.Dadoše nam 31 poen u drugoj četvrtini Jaramaz i Nikolić...To se relativno lako resava kretanjem drugih igraca, cim Cedevita krene na udvajanje i Karter i Batler treba odmah da se oslobode lopte i da se koristi visak.
May 15May 15 2 minutes ago, harper lee said:To se relativno lako resava kretanjem drugih igraca, cim Cedevita krene na udvajanje i Karter i Batler treba odmah da se oslobode lopte i da se koristi visak.Nema ko da im to kaže...
May 15May 15 Ista meta isto odstojanje i pocetkom drugog poluvremena. Ne znam ni sta sam ocekivao, mi pravimo iste greske u celoj seriji.