Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Jare dvocifreno u prvom pol. protiv nas

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Bogtemazo... Za klasu slabiji tim pravi budalu od nas, zahvaljujući tome što imaju za klasu boljeg trenera... OK, i tome što igramo bez pleja...

Dočim da će se kouč i neki igrači vilama i bakljama terati iz kluba...

Bravo Semi!

Ma loši su svi, ekipa i u odbrani i u napadu izgleda kao da se juče skupila...

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Sekvenca Nvore sasvim sigurno ulazi u konkurenciju najgorih minut nekog košarkaša u istoriji košarke.

Batler ništa bolji. Gajim nade da bi sa boljim trenerom i oni bili bolji...

Ni za prineti.

Ovo što je Nvora uradio za minut će se izučavati na košarkaškim akademijama.

Mi u ovom stanju bolje da pustimo Cedevitu da pokusa nesto protiv grobara, bez Kodija ova ekipa nema doslovno nikakvu igru. To sto uspemo da spustimo loptu u reket damo kos, ostalo ravna linija. Obradovic mora u poluvremenu da resetuje Nworu jer ovo sto igra manje lici na kosarku a vise na onaj cuveni meme Travolte kad se osvrce okolo i ne kapira gde se nalazi.

Nerealno smo losi u organizaciji napada, nije mi jasno zasto Obradovic ne pokusa sa onim sto su Radonjic i par puta Sferopulos radili kad zabagujemo na pleju sa Davidovcem ili Kalinicem u prenosu. Ogroman je pritisak Cedevite na Kartera i Batlera po cenu velikog broja faulova, izgleda da smo svi osim trenera znali da ce tako da igraju.

Just now, Gutterball said:

Ma loši su svi, ekipa i u odbrani i u napadu izgleda kao da se juče skupila...

Pa realno je tako, kada su ove petorke ikada igrale ili ne daj bože uvežbavali neke akcije... Skoro se u svakom napadu krene i svi izgledaju kao da nemaju pojma šta će da se desi tj igra...

Edited by assignment

2 minutes ago, Michael Krueger said:

Batler ništa bolji.

Kako nije bolji, ima 12 poena + po 3 skoka i asistencije. Batler jedini igra nešto uz Semija i Rivera. Nvora je kriminalan, Karter takođe.

Suluda minutaža za Bolomboja... Generalno tragična košarka s naše strane, prava razbijena banda. Ako Cedoli održi egal u trećoj, gubimo ovo.

Edited by FPLS

To im je donelo pobedu u Ljubljani. Batler i Karter loše reaguju na agresivnu odbranu, Nvora takođe.

Dadoše nam 31 poen u drugoj četvrtini Jaramaz i Nikolić...

8 miliona dati Kodiju i najuriti Nvoru i Batlera?

1 minute ago, Michael Krueger said:

To im je donelo pobedu u Ljubljani. Batler i Karter loše reaguju na agresivnu odbranu, Nvora takođe.

Dadoše nam 31 poen u drugoj četvrtini Jaramaz i Nikolić...

To se relativno lako resava kretanjem drugih igraca, cim Cedevita krene na udvajanje i Karter i Batler treba odmah da se oslobode lopte i da se koristi visak.

2 minutes ago, harper lee said:

To se relativno lako resava kretanjem drugih igraca, cim Cedevita krene na udvajanje i Karter i Batler treba odmah da se oslobode lopte i da se koristi visak.

Nema ko da im to kaže...

Ista meta isto odstojanje i pocetkom drugog poluvremena. Ne znam ni sta sam ocekivao, mi pravimo iste greske u celoj seriji.

Klinac od 19 godina nas jebe... Šta reći jbt...