April 17Apr 17 Ej, ima jos gore. Ako Barsa dobije, a Pao izgubi... deseti smo i idemo u utorak u Atinu tako da budite srecni ako odemo u Barselonu
April 17Apr 17 Hipotetički, da se išta pitate, kog/kakvog trenera biste voleli da vidite u Zvezdi posle Saše? Ali dajte i objašnjenje zašto.
April 17Apr 17 10 minutes ago, JPM said:Hipotetički, da se išta pitate, kog/kakvog trenera biste voleli da vidite u Zvezdi posle Saše? Ali dajte i objašnjenje zašto.Itudisa. Volim trenere koji primaju stotku kad se lomi
April 17Apr 17 12 minutes ago, JPM said:Hipotetički, da se išta pitate, kog/kakvog trenera biste voleli da vidite u Zvezdi posle Saše? Ali dajte i objašnjenje zašto.Ja bih voleo da ne menjamo trenere kao carape ali to sam samo ja.
April 17Apr 17 1 hour ago, kralj said:Prodali su se kladzama, šta bre učitavam ne zajebavaj.Učitavaš da bi se "prodali za neku siću" zato što im je jedan od sponzora podkasta Superbet. Ne moraju oni da budu moralna vertikala i odbijaju taj vid saradnje kad se kladionicama bave mnogo uticajniji sportski radnici od neka dva momka iz Leskovca.
April 17Apr 17 14 minutes ago, Fanta said:Ja bih voleo da ne menjamo trenere kao carape ali to sam samo ja.Nisi samo ti.Pitanje je bilo sa motivom da vidim kakvu kosarku bi ljudi voleli da gledaju i da li imaju ideju kako to postici.
April 17Apr 17 38 minutes ago, JPM said:Hipotetički, da se išta pitate, kog/kakvog trenera biste voleli da vidite u Zvezdi posle Saše? Ali dajte i objašnjenje zašto.Ja bih Poceka. Nakon neurotičnog Sala treba nam neko šarmantan i energičan.
April 17Apr 17 23 minutes ago, Valk said:Učitavaš da bi se "prodali za neku siću" zato što im je jedan od sponzora podkasta Superbet. Ne moraju oni da budu moralna vertikala i odbijaju taj vid saradnje kad se kladionicama bave mnogo uticajniji sportski radnici od neka dva momka iz Leskovca.Pola sportskog naseg sveta sponzorise kladionica ali problem je sto 2 Leskovcana uzela pod svoje.Kakao da ne...(nadovezao sam se ne zameri)Ja bi najvise voleo da kladze izgube na jacini...Da imaju uticaj sto manji. Edited April 17Apr 17 by Fanta
April 17Apr 17 21 hours ago, MiddleClass said:Placi tise i sad jos samo gospodin paskval da zakuca poslednji ekser.
April 17Apr 17 8 hours ago, Michael Krueger said:Možda je onih 7 vezanih pobeda kad je došao, gde se ekipa skupila i cepala se jaka odbrana i tranzicija, deo Janisove zaostavštine. Sam Saša je rekao da Janisu ide dosta kredita, i da mu treba vremena da implementira svoje. E sad, kako ga je implementirao, vidimo... Na ovu temu mi je jutros @number_9 poslao dobar tweet.
April 17Apr 17 Vala ako ga je Monako mogao trpiti 3 sezone mozemo i mi makar dvije. Dosta sa tim mjenjanjem trenera i podilazenjem najgorim navijacima na svijet i u Beograd.
April 17Apr 17 Što se rasporeda doigravanja tiče, mislim da realno nismo mogli bolje da prođemo. Barsa je najpoželjniji protivnik uz Monako na gostujućem terenu, tako da je sve na nama.