April 17Apr 17 Sami ste primijetili da su i Nwora i Batler igrači sa nekim ozbiljnim ograničenjima, a nama su glavni igrači. To dosta govori i o ograničenjima rostera.E sad, po menu još jedan ključni faktor - Kalinić je po svemu trebao da bude jedan od temelja ovog tima a on se izgleda polako oprašta od ovog nivoa košarke i to je rupa koji nismo mogli da zakrpimo ove sezone. Volio bih da griješim ali mislim da on više ne može biti bitan faktor.
April 17Apr 17 Verovatno je Kodi već bivši, a sve je samo odraz vremena, da su navijači važniji od igrača...
April 17Apr 17 6 minutes ago, Moća said:Ovakvi anvijači ne zaslužuju da im tim igra u ELtu ne mislim na PPP nego generalno. Onakve kofe govana na X-u po svima a najviše po Kodiju cenim da ćemo na kraju sezone tražiti novog pleja samo zato što postoji opcija translate na X-u. Ja sam stvarno šokiran onakvim izlivima mržnje.nisu to navijači sami izmislili, nego ih mediji hrane tim narativom da su igrači govna, koja neće ili ne umeju ili obanajsvežiji primer"Pre svega, zašto Kodi ima naviku da, kada je bitno, u nekim utakmicama jednostavno nestane?"
April 17Apr 17 Pa mediji ih upravo zato i hrane time, jer znaju kakvi su to "navijači". Da ovakvi naslovi nemaju prođu ne bi ih ni bilo.
April 17Apr 17 7 minutes ago, red star forever said:Sami ste primijetili da su i Nwora i Batler igrači sa nekim ozbiljnim ograničenjima, a nama su glavni igrači. To dosta govori i o ograničenjima rostera.E sad, po menu još jedan ključni faktor - Kalinić je po svemu trebao da bude jedan od temelja ovog tima a on se izgleda polako oprašta od ovog nivoa košarke i to je rupa koji nismo mogli da zakrpimo ove sezone. Volio bih da griješim ali mislim da on više ne može biti bitan faktor.odličan pokazatelj je upravo kalinić, jedan od najinteligentnijih igrača u EL.daklem, možda je problem nedostatak validnog koncepta a ne IQ butlera i nwore? just asking.
April 17Apr 17 1 minute ago, red star forever said:Sami ste primijetili da su i Nwora i Batler igrači sa nekim ozbiljnim ograničenjima, a nama su glavni igrači. To dosta govori i o ograničenjima rostera.E sad, po menu još jedan ključni faktor - Kalinić je po svemu trebao da bude jedan od temelja ovog tima a on se izgleda polako oprašta od ovog nivoa košarke i to je rupa koji nismo mogli da zakrpimo ove sezone. Volio bih da griješim ali mislim da on više ne može biti bitan faktor.Obožavam Kalinu, ali ovo što vidimo na terenu od njega je gore od onih Jagovih minijatura. Možda i tu ima malo i do trenera jer mu je uloga neadekvatna, ali se vidi da fizički više ne može da isprati igrače u odbrani. Usporio je prilično, a verovatno mu ni psiha ne ide u prilog ove sezone. Ne znam da li ima ugovor i za sledeću sezonu, ali mora se "vratiti u opanke" i ograničiti mu se minutažu, jer ono zidanje 1 na 3 leđima se po pravilu loše završi. Pasovi su mu takođe očaj, vrlo često direktno u ruke protivniku... Pogodi po neku trojku, ali generalno baš loš utisak...Užas je ova poveda Bolomboja, nadam se da nije isto stopalo i ista povreda... bedak baš, taman je uhvatio ritam... Edited April 17Apr 17 by Michael Krueger
April 17Apr 17 2 minutes ago, JPM said:Pa mediji ih upravo zato i hrane time, jer znaju kakvi su to "navijači". Da ovakvi naslovi nemaju prođu ne bi ih ni bilo.ima koliko hoćeš pljuvačine trenera obradovića diljem interneta ali mediji nekako previđaju da bi neka ovakva kritika kao za CMMa, bila klikabilna i čitana? nemojmo se zavitlavatieditkada se setim koliko je sferopulos imao naslova u iteracijama "upaljen crveni alarm"izgleda da je to bilo nešto drugačije Edited April 17Apr 17 by uini
April 17Apr 17 2 minutes ago, uini said:odličan pokazatelj je upravo kalinić, jedan od najinteligentnijih igrača u EL.daklem, možda je problem nedostatak validnog koncepta a ne IQ butlera i nwore? just asking.Kod Kaline je nažalost jasan nedostatak. U pitanju je krštenica. Čovek je fizički propao, ne može kontru da istrči da ga neko ne zalepi, fintira odlično ali dok krene u dribling, čuvar je opet na njemu. Napravi roling ali onda toliko slabo skoči da to izgleda komično.Ne može on više. Gotov je to igrač.
April 17Apr 17 Kalinić da bi bio jako koristan u ovom trenutku svoje karijere treba da se odluči (da mu se sugeriše) šta će da igra (za tim je korisno da se posveti jednoj do dve stvari maksimalno), a ne treba da igra ono šta želi i šta u glavi misli da treba da igra veteran takve karijere (znači od sekundarnog plejmejkinga sa onim pasovima u bunar, zidanjima, nesigurnim bacanjima, dekoncentracijom u odbrani, šematskim iskakanjem u odbrani...). Edited April 17Apr 17 by alkibijad
April 17Apr 17 18 minutes ago, JPM said:Ne sporim to, ali čak ni to što izmisli, ne ume da sprovede.pa nije "čak ni to što izmisli" - stičem utisak da misliš kako je igračima lakše da rade šta hoće. možda je i lakše ali nikada to ne bude efikasnije, jer ne može se improvizovati u kontinuitetu, što je osnovna implementacija našeg kouča.
April 17Apr 17 35 minutes ago, red star forever said:Sami ste primijetili da su i Nwora i Batler igrači sa nekim ozbiljnim ograničenjima, a nama su glavni igrači. To dosta govori i o ograničenjima rostera.Meni dosta o njihovih ogranicenjina govori to sto ne mogu da igraju 30+ minuta po mecu. Ne moraju svi biti Kodi kojem je 30+ minuta prosjek, ali da u odlucujecim tekmama ti nisi spreman da igras 30+ e jbg onda. Ne valja nam rabota
April 17Apr 17 1 minute ago, uini said:pa nije "čak ni to što izmisli" - stičem utisak da misliš kako je igračima lakše da rade šta hoće. možda je i lakše ali nikada to ne bude efikasnije, jer ne može se improvizovati u kontinuitetu, što je osnovna implementacija našeg kouča.Ne mislim. Naravno da je to veoma nezahvalno kad je igrač u toj poziciji. Ono što mislim je da Kalinić ono što zamisli u glavi ne ume da sprovede fizički na parketu. Oslabio je, usporio je. Jednostavno ga pojedu protivnici, a jedino što i dalje može je da pogodi po neku trojku iz ćoška.