Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

12 minutes ago, alkibijad said:

..
Možda je (preuzimanje i ISO) jedino što može da da neke ad hoc rezultate trenutno.

zvezda je prvu utakmicu odigrala u euroleague 30.09 a obradović je postao trener zvezde (zvanično objavljeno) - 11.10.

inače, ova ekipa zvezde je najkvalitetnija na temu dvosmerne igre koju pominješ, bilo timski & individualno ili još važnije, napad & odbrana.

možda to nije idealan roster, kakav imaju eventualno 3-4 ekipe u ligi od 20 ali je za zvezdu nešto najbolje što je ikada imala u resursima a ja imam osećaj da on o boljim danima, izvlači iz te ekipe 50-70% kapaciteta a o lošijim danima je havarija.

• Replies 18.4k
  • Views 823.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 hours ago, red star forever said:

Sami ste primijetili da su i Nwora i Batler igrači sa nekim ozbiljnim ograničenjima, a nama su glavni igrači. To dosta govori i o ograničenjima rostera.

E sad, po menu još jedan ključni faktor - Kalinić je po svemu trebao da bude jedan od temelja ovog tima a on se izgleda polako oprašta od ovog nivoa košarke i to je rupa koji nismo mogli da zakrpimo ove sezone. Volio bih da griješim ali mislim da on više ne može biti bitan faktor.

Manje je do igraca vec kako se koriste... Posto smo opet zbog sopstvenih gluposti dozvolili da igramo sezonu bez dobre zamene za Kodija, tj drugog pleja. Pa je Sale poceo onda da koristi Batlera kao pleja da prenosi loptu... Bez mozga, nepotrebna potrosnja. Plus se ne secam da je Batler nekada u ABA dobio odmor kao Nwora ili sada Kodi. A Kalina se ne oprosta polako vec prilicno brzo....

Mi nemao akcije za Batlera. Cim ima covek 0,5 sek vremena trojka je 80% sigurna. Ali Batler mora 90% vremena da igra 1 na 5 ili da na kraju sutira preko ruke.... To je totalno van svake pameti...

Edited by assignment

3 hours ago, MiddleClass said:

Meni dosta o njihovih ogranicenjina govori to sto ne mogu da igraju 30+ minuta po mecu. Ne moraju svi biti Kodi kojem je 30+ minuta prosjek, ali da u odlucujecim tekmama ti nisi spreman da igras 30+ e jbg onda. Ne valja nam rabota

A ti znas da ne mogu da igraju 30 minuta jer? Koliko je utakmica npr. Batler odmorio od ABA? Mislis da Sale vadi Nworu posle 6 minuta u 1/4 je ne moze vise?

Sama EL 38 utakmica, duple nedelje, plus ABA, Kup... zajebi bre, nije vise 1985 i 8 tekme do finala Kupa Sampiona....

2 minutes ago, assignment said:

A ti znas da ne mogu da igraju 30 minuta jer? Koliko je utakmica npr. Batler odmorio od ABA? Mislis da Sale vadi Nworu posle 6 minuta u 1/4 je ne moze vise?

Sama EL 38 utakmica, duple nedelje, plus ABA, Kup... zajebi bre, nije vise 1985 i 8 tekme do finala Kupa Sampiona....

Znaci ne slazemo se da u plejin i plejofu nosioci moraju da igraju 30 minuta? Eto da vidimo druge ekipe...

Da mogu igrali bi vise, ocigledno su fizicki limitirani. Pogotovo Batler djeluje cesto da mu je dusa u nosu.

1 hour ago, Michael Krueger said:

Velika šteta je što se Janis onako raspao pred kraj prošle, a početkom ove nije uspeo da klikne sa ovom rosterom. Koji je sasvim dobro sklopljen, unapredilo se sve ono što nije valjalo prošle sezone. Fizički dosta jači i kvalitetniji roster. Pričalo se da je izgubio svlačionicu, ali sad kao naknadna pamet, možda je trebalo sačekati još nekoliko kola sa njim. Verovatno bi i bilo tako da se nije desio Zadar u sred Beograda. Ovo pišem jer je činjenica da je Janis igrao dosta dobru odbranu, na kojoj smo i dobili gomilu utakmica prošle sezone, i možda nas je povreda Bolomboja delila i od većeg uspeha.

Naravno da smo trebali da sacekamo. Niko tacno ne zna da l i se Janis raspao prosle sezone ili kako i zbog cega je izgubio svlacionicu. Mediji su ga cimali i ono tipicno, ne moze stranac da zna sta je Zvezda?! Pa sta i ko je KK Zvezda? Lepo im je rekao Janis... Ali se usudio da kontrira...

Ja bih voleo da cujem ko je to tacno odlucio da se Janisu posle dva kola uruci otkaz i dovede Obradovic. Na priprema su nam se povredili nekoliko igraca.. Bilo je objektivnih razloga zbog cega je pocetak bio los, koje nemaju veze sa Janisom...

Za "sistem" potrebno je dobro napraviti jezgro ekipe, onda ga sacuvati nekoliko sezona i svake sezone nadogradjivati komplementarnim igracima.

TO je posebno vazno u situacijama kada je sama sezona prenatrpana i tokom nje nema puno vremena za uigravanje.

Dakle, sistem cemo dobiti ako zadrzimo nosioce ekipe (po meni su to Kodi, Batler, Odzelej, Izundu), zadrzimo nekoliko vodonosa i nadogradimo ekipu sa igracima koji su komplementarni ovima na raspolaganju.

Sistem necemo dobiti ako svake godine menjamo po 10 igraca plus trenera, cak i ako svake godine budemo imali 20% veci budzet.

Edited by JPM

1 minute ago, MiddleClass said:

Znaci ne slazemo se da u plejin i plejofu nosioci moraju da igraju 30 minuta? Eto da vidimo druge ekipe...

Da mogu igrali bi vise, ocigledno su fizicki limitirani. Pogotovo Batler djeluje cesto da mu je dusa u nosu.

Pa ne moraju, sto ne znaci da ne mogu. Kada imas tim i dobre rotacije ne moraju. Kada igras sezonu bez drugog pleja moraju jer nema druge.... Kako tebi Batler deluje je nebitno, jer mislis da ga Sale koristi kako treba, ili da ima akcija za njega?

2 minutes ago, MiddleClass said:

lako se da proveriti:

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/players/stats/?size=1000&viewType=traditional&statisticMode=perGame&seasonCode=E2025&seasonMode=Single&sortDirection=descending&statistic=timePlayed

u top 15 igrača sa najviše odigranih minuta po utakmici, na prvom mestu je CMM iz zvezde a u tih 15, po dva igrača imaju crvena zvezda (nwora & cmm), pao, dubai, partizan i monako.

edit moneke već 18i na toj istoj listi

Edited by uini

2 minutes ago, JPM said:

Za "sistem" potrebno je dobro napraviti jezgro ekipe, onda ga sacuvati nekoliko sezona i svake sezone nadogradjivati komplementarnim igracima.

TO je posebno vazno u situacijama kada je sama sezona prenatrpana i tokom nje nema puno vremena za uigravanje.

Dakle, sistem cemo dobiti ako zadrzimo nosioce ekipe (po meni su to Kodi, Batler, Odzelej, Izundu), zadrzimo nekoliko vodonosa i nadogradimo ekipu sa igracima koji su komplementarni ovima na raspolaganju.

Tako je, ali je isto tako i sa trenerom.
Poveriti dalju misiju Saletu ili tražiti drugo dugoročno rešenje (na tri godine)

1 minute ago, alkibijad said:

Tako je, ali je isto tako i sa trenerom.
Poveriti dalju misiju Saletu ili tražiti drugo dugoročno rešenje (na tri godine)

Sve pet, samo što kod nas ta priča ne pije vodu, za kontinuitet ne dajemo ni žutu banku.

Već dobar deo igrača nije nizašta, a trener neznalica ... sve smo to prošli mnogo puta.

Kliše postoji i ništa se ne menja.

ja sam uvek za kontinuitet ali ovakav, jok:

Simpatični mladići, al ne gledam.

zato su tu yt shorts, svako ima zivaca za toliko

Just now, uini said:

zato su tu yt shorts, svako ima zivaca za toliko

Odem do prodavnice u kraju, tu ima jačih za klasu ... više nego dovoljno.

Just now, kurjak said:

Odem do prodavnice u kraju, tu ima jačih za klasu ... više nego dovoljno.

njih dvojica znaju vise basketa od edina & milosa koje cenim, daleko vise od kuzme i ortaka, hijao mileta ili ne daj boze golog tegija