April 16Apr 16 6 minutes ago, MeanM@ said:Ono kad ceo život znaš da Ljulj ne sme da primi loptu u ovakvoj situaciji, i ti dozvolis da je primi iz jednog bloka i da uputi šut. O mnogo čemu govori ovaj detaljImam utisak da on živi za takve stvari.Evo ga opet.Bolji su, samo da ne bude baš +30 na kraju, nisu toliko bolji.
April 16Apr 16 Nisu oni toliko bolji igrački koliko im je bolji trener. Mi nažalost igramo kao da ga nemamo...
April 16Apr 16 Najpozeljniji smo protivnik u plejinuNamestace sutra tekme da bi isli nanas Edited April 16Apr 16 by Ratamahatta
April 16Apr 16 Nadam se da 2 osobe necu gledati u zvezdi sledece sezone:ObradovicaNworuSasa je jednostavno ogranicen trener, bez ikakve ideje sta ako utakmica krene nizbrdo.Precesto potpuno pogubljen, bez ikakvog trenerskog pecata na ekipu.Nwora je tezak lelemud, koji sve sto da u napadu baci u bunar u odbrani, slaba karika koja unistava svaki pokusaj odbrane.Pridodao bih i Nikolu Kalinica, ali prosto ne mogu, suvise je ucinio za zvezdu. Ali, on vise ne sme igrati vise od 10-ak minuta.
April 16Apr 16 Lakši trening Just now, Drako said:Pridodao bih i Nikolu Kalinica, ali prosto ne mogu, suvise je ucinio za zvezdu. Ali, on vise ne sme igrati vise od 10-ak minuta.Najbolje dati Kalini dozivotni ugovor na racun sentimentalnosti. Momak je zreo za penziju, bez preterivanja. Deluje da je i glavom i telom daleko od ove igre, mora se produžiti dalje. Edited April 16Apr 16 by ducca
April 16Apr 16 2 minutes ago, Valk said:Imam utisak da on živi za takve stvari.Evo ga opet.Bolji su, samo da ne bude baš +30 na kraju, nisu toliko bolji.Ne znam, ja mislim da ekipa u ovom delu sezone mora da bude nabazdarena na full time koncentraciju. To podrazumeva da u utakmici sa ovim Realom znaš da će akcija u ovoj situaciji, na 5 sec do isteka, biti Ljulj. I tebi ide akcija gde iz prvog pasa Ljulj lagano prima loptu, a Batler kasni metar iza, već na samom startu. Ne smeju ove situacije da zavise od toga da li je Batler skoncentrisan ili nije. Ovo je nivo gde je preduslov i ogromni kvalitet da nema opuštanja 40 min. Mi timski nismo ni blizu tome. Džaba individualni kvaliteti, džaba budzeti. Imamo do jaja momente, al onda sledi brdo 🧠 fartova.
April 16Apr 16 obradovic bi morao da dobije bulju punu simika samo zbog ovih ruku u dzepovima. ocekivan poraz, ali ovakav raspad je bas bruka.sto vise implementira, sve vise se raspadamo. pre svega odbrana.
April 16Apr 16 5 minutes ago, Michael Krueger said:Nisu oni toliko bolji igrački koliko im je bolji trener. Mi nažalost igramo kao da ga nemamo...Siguran sam da njihov trener u pola noći zna više o svakom našem igraču od Saše Obradovića. On prosto ne zna šta bi sa njima.