April 16Apr 16 1 minute ago, Valk said:Đurović priča i da je Panata najbolja, samo Ataman ne ume.Što ne menja stvar da je Lončar jedva dočekao da komentariše kako je Zvezda taman za 10-o mesto.Iskreno mi Loncar ne deluje maliciozno.I nije daleko od istine. Bicemo tamo gde treba da budemo, ako je to deseto mesto, to je to.
April 16Apr 16 Barsa kuci pa Monako tamo. Nije los raspored za plejin. Samo da derbi u nedekju prodje bez povreda i da se Dzoel na Kosovo vrati...
April 16Apr 16 ne vidim što ne bi i Barsu mogli da tučete u gostima.......samo vam ne bi valjalo da gostujete u Atini, ne znam jel i to opcija Edited April 16Apr 16 by Ted
April 16Apr 16 3 minutes ago, Valk said:Što ne menja stvar da je Lončar jedva dočekao da komentariše kako je Zvezda taman za 10-o mesto.Đurović kuka zbog neplaniranih poraza od Bajerna, Makabija i 2×Partizana i računa da bi sa tim pobedama bili u prvih 4 a Lončar ga je podsetio na to koliko je neizvesnih završnica Zvezda prelomila u svoju korist protiv formalno jačih ekipa od sebe, ovakvo jednostrano rezonovanje Đurovića se može pripisati samo navijačkom ostrašćenošću
April 16Apr 16 Just now, Ted said:ne vidim što ne bi i Barsu mogli da tučete u gostima.......samo vam ne bi valjalo da gostujete u Atini, ne znam jel i to opcijaOpcija je, al u plej ofu 😋
April 16Apr 16 Just now, Ted said:ne vidim što ne bi i Barsu mogli da tučete u gostima.......samo vam ne bi valjalo da gostujete u Atini, ne znam jel i to opcijaJeste u plejofu. Kad dobijemo Barsu i Monaka gostujemo makar 2x Oliju u Atini i 2x nam dolaze u Beograd.
April 16Apr 16 Just now, Ted said:a nema opcija da se spojite sa Panatom u ovom plejinu?Ako izgube sutra kuci od Efesa i valjda ako Monako izgubi doma od Hapoela
April 16Apr 16 @ubibobi ne negiram da Đurović gleda kroz crveno-bele cvidže, komentarisala sam Lončarev smirk* nad Zvezdinim desetim mestom.* Vidljiv golim okom Sad vidim da je osim benevolentnog Ubija došla i ekipa da turira™.Ako, nije lako kad ti se završi EL sezona, moraš nečim da se baviš, makar komšijskim kombinacijama. Edited April 16Apr 16 by Valk
April 16Apr 16 13 minutes ago, Ted said:ne vidim što ne bi i Barsu mogli da tučete u gostimaZato sto je jedini tupson tamo Kevin Panter, a mi imamo jedno sedmoricu
April 16Apr 16 8 minutes ago, Ted said:a nema opcija da se spojite sa Panatom u ovom plejinu?pa sve kombinacije su moguće najgora je na primer dobijemo prvi meč a oni izgube prvi i onda za kraj gostujemo kod njih To može da se desi ako sutra oni očekivano dobiju Efes