April 17Apr 17 5 minutes ago, MeanM@ said:Slučajno naleteo i ja:https://www.rts.rs/sport/kosarka/evroliga/5928291/obradovic-ovo-nije-bila-moja-ekipa.htmlu naslovu kaze ovo nije moja ekipa a u tekstu ovo nije bilo koja ekipa, misleci na real. rtsu je u dna da slaze
April 17Apr 17 42 minutes ago, assignment said:Najbojli primer tima koji igra bolje nego imena sto ima na parketu je npr. Zalgiris ili Valensija. Ali se tu vidi rad i pecat trenera, Tjerao bi ti obojicu tih trenera iz Zvezde vec u novembru. Znamo se
April 17Apr 17 Just now, MiddleClass said:Tjerao bi ti obojicu tih trenera iz Zvezde vec u novembru. Znamo se Znas ti onu stvar
April 17Apr 17 10 minutes ago, Lord Stef said:Mocart kaze Bolomboj skocni zglob, za derbi neizvestan, za plej in bi trebalo da bude spreman. Dobro da nije obovio povreduEto, ali zasto ne vjerovati "insajderima" da je obnovio povredu i prenositi to ovdje
April 17Apr 17 5 minutes ago, uini said:u naslovu kaze ovo nije moja ekipa a u tekstu ovo nije bilo koja ekipa, misleci na real. rtsu je u dna da slazeVidim sad dole. Izvinjavam se gosn treneru, navukoh se na naslov. Preleteo preko pasusa, al kanda nepažljivo. Fala na ispravci
April 17Apr 17 7 minutes ago, uini said:u naslovu kaze ovo nije moja ekipa a u tekstu ovo nije bilo koja ekipa, misleci na real. rtsu je u dna da slazeNeverovatno kakvi degenerici, nepismeni i lažljivi.
April 17Apr 17 43 minutes ago, assignment said:Bedna izjava i jeftin pokusaj da "ne postoji" njegova odgovornost ili krivica. I samo zbog tog karaktera mi je dovoljno da zelim da mu vidim ledja...A prvi mandat u Zvezdi? Takodje nije bio "njegov tim"? Ups....Naravno da nije to izjavio. Blamiras se bez potrebe...
April 17Apr 17 Aman, Moćo, ne kaže uopšte nije moja ekipa nego nije bilo koja ekipa (Real).Pročitaj članak.
April 17Apr 17 Ma dobro, patka.Imao on set svojih nepromišljenih izjava i od ranije, te i reakcije nekad budu po inerciji, jbg, bivaet.Mene kao navijača Zvezde nervira što mu je nastup često iracionalan i tvrdoglav i, realno, manje stvari uspevam da mu 'oprostim' nego li nekome ko ostavlja utisak razumne osobe :Sfero:Tumačenje rezultata kao trenera je nešto sasvim drugo.Realno, nek skine moderacija ovo RTS govno što sam okačio. Edited April 17Apr 17 by MeanM@
April 17Apr 17 15 minutes ago, MiddleClass said:Naravno da nije to izjavio. Blamiras se bez potrebe...Izvinjavam se ali je tako ovde napisano, i razumeo sam u kontekstu nije moja ekipa, jer nije on selektirao...
April 17Apr 17 20 minutes ago, Valk said:Aman, Moćo, ne kaže uopšte nije moja ekipa nego nije bilo koja ekipa (Real).Pročitaj članak.Vreme mi je da odmorim.
April 17Apr 17 40 minutes ago, MiddleClass said:Naravno da nije to izjavio. Blamiras se bez potrebe...kakve je sve izjave davao, ne bi bilo neverovatno da je i to rekao
April 17Apr 17 1 hour ago, FPLS said:Dobro je Bolomboj, lažna uzbuna sa voxa.Odavno je trebalo da se banuju oni koji prenose “inside” informacije/spekulacije sa tog voxa. Ali nikad nije kasno.