Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Tim koji na bilo koju utakmicu dođe skinutih gaća (ili bez gaća uopšte, ko Kodi), nije šampionski tim.

Zadnjih pet minuta je za odstranjivanje iz sporta.

• Replies 18.4k
  • Views 823.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Zvezdin protivnik u prvoj i drugoj plej-in rundi, verovatnoće po kvotama kladionica

image.png

On 20. 3. 2026. at 22:44, yakab said:

bukvalno celu tekmu se cekalo da nas okrenu i prelome

deluje i da su svi na terenu znali to i znali ko dobija

nek mi neko objasni zasto obrad ne zove to na 72:67 i pogotovo na 75:71? ceka da odu na tri poseda? to moze samo ako pustas tekmu niz vodu. zove to 24 sec pre kraja na 78:71

komedija

hrabri to je potrosen tacno zasto?

mi smo platili da ucestvujemo i znamo gde nam je mesto, a nije u 6 nego borba za po

dva razlicita igraca u dve ciste kontre promasuju zicere?! svako drugo bacanje promasaj

i da udjemo u po bez domaceg terena nemamo sta da trazimo

a zbog makabija i bajerna kuci bice grcevita borba i za plej in

baskonija je apsolutno moranje, isto i pariz kuci i kk caci 2

ne smemo napraviti nijedan kiks, i asvel mora da se dobije

ako izgubimo u vitoriji...

a i ko ih jebe sve zajedno kad su pristali na uslove igre

i onako je ovo kk caci

i tako...

On 26. 3. 2026. at 18:45, yakab said:

tacno tako, samo iso i sve se svodi na individualni kvalitet.

tako svako moze da vodi ekipu, moze i ljubica.

pa i ovo smo dobili na cistu iso kosarku batlera i cime. u produzetku cima uzeo loptu i 5 napada za redom pa sta bude. ja se ne secam jednog pika sa recimo bokijem ili bilo kojim centrom uopste. nemamo lakih poena centara, uopste ogromna vecina napada se svodi samo na iso. uzmu loptu batler ili nvora i udri. da nema kodija koji gleda da nesto iskreira i saradnje sa cimom jer se vec znaju iz baskonije sve bi bio iso.

takodje dobro izgledamo uglavnom kad je otvoren teren i kad je malo divlja kosarka, pa guraj tranziciju. u pozicionim napadima to je iso i iso, step bek trojke, uzme loptu nvora/batler/kodi/ pa ako udje udje. kad udje jago to postaje jos gore, da me pricamo o odbrani. i jago je ocigledno savetovan da jurca kad god moze i tad postajemo totalno divlja ekipa.

imamo najskuplji i najjaci tim ikad, neulazak u bar 10 bi bio epski blam, a bili smo juce vrlo blizu da do toga dodje.

retro koja ekipa u el igra losiju odbranu od nas, mozda ovi na dnu tabele. i statisticki smo medju najgorim a tek kad se gleda to deluje vrlo lose. 50 nam daje svaka druga ekipa, pa i stotke postaju sve cesce. dubai nam uvali 60! ej 60 poena, ali zalaganje nije bilo na nivou i nije nam bitna aba i blablatruc. cuvali smo se za baskoniju, kad gle cuda 50 na poluvremenu i 90 na kraju uz osecaj da nista ne mozemo da odbranimo.

po meni osnovni problem, ocajnu odbranu igramo. a tekma protiv dubaija me podsetila na onu u litvaniji kad smo isto bili rastureni i pocisceni sa terena. i tu smo verovatno primili 50 za poluvreme.

faul kao kuca, na 100-104.

uopste sudjenje da smo mi imali ovakvo kao oni i to kuci pala bi prazna arena koje kolo i nazvali bi to oruzanom pljackom sto i jeste bila. ovog dijakitea su urnisali, izmislili mu 3 prekrsaja za kontakte dresom gde lik izbegava kontakt. kodi prolazi pored njega faul, batler se ocese 2+1, bukvalno bez kontakta. u 3. cetvrtini su ih urnisali i vratili nas u mec, jedno 5 min svaki nas napad su nam davali bacanja za kontkt dresom, oni su u bonusu bili posle par min. ali nista sto vec 100 puta nismo videli u ovoj ligi gde sudije igraju ogromu ulogu.

el je liga gde za svaku drugu tekmu prvi komentar je kakvo sudjenje, sta ovi rade, pogubili se, kompenzuju, kradu, navlace.

mi smo kukali na sudjenje u pireju a to je nista za ovo juce.

samo bilo je za nas pa se cuti a sve ce oni nama to vratiti.

djubre od takmicenja, bukvalno smecari kroje rezultate i tabelu i mogu da rade sta hoce. i to smo videli milion puta.

generalno nista im ne verujem, jedno od najneregularnijih takmicenja na svetu u ostroj konkurenciji.

i tako, opet preslikana utakmica i sve isto, da se ne ponavljam.

katastrofalnu odbranu igramo, nedostojnu po ekipe.

butler je rupa ranga jaga ili filipa covica u odbrani.

znaci skariolo ga je napadao svaki napad kad je bio na terenu, laganih 20+ ponena mo primili preko njega.

i to ce raditi svaka ozbiljna ekipa. igru ledjima teoretske sanse nema da odbrani pa mora da mu se pomaze, pa puca odbrana itd. prodor takodje.

nvora slicno, jos jedan igrac koga nam stalno napadaju jer je premekan i generalno los defanzivac.

ako dobiju pao i barsa max mozemo biti 8. a to znaci oly kome je jedini cilj titula el, koji ulazi u formu, koji ce imati sudjenje, domaci teren, tako da od toga nema nista.

ulupano 30 miliona u sezoni a da se dubai nije samoubio protiv efesa, sutra bi mogli i da ispadnemo.

i 9. ili 10. mesto nije nista veci uspeh nego proslogoisnji rezultat sfera + tad smo kad se odlucivalo imali 2-3 utakmice gde smo imali sut za pobedu (efes), u poslednjem kolu odigrali fantasticnu utakmicu u atini gde smo mogli na 7. mesto.

nismo bili pocisceni kao veceras.

generalno uvek je lepo kad kk caci fejluje, nadam se 10. mestu.

Placi tise fantom

23 hours ago, kralj said:

Samo da ona Valk ne krene sa uštipcima i veseli Rata da ne smara sa levim ulazom Vujadina Subotića.

Samo ću ostaviti ovo ovde...

Valkini uštipci:Zvezdini protivnici - 2:0

Za Ratin skor ne znam ali meni je savest čista, kospotine!

Mene je Vujadin Subotic oduvek podsecao na onog lika sto kidnapuje Kiedisa u BTW spotu

red-hot-chili-peppers-doofy.gif

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/players/jared-butler/014163/

10.8 index, 36% trojke sto je suvi prosek, 2 to po utakmici

trojke protiv olija 1/7, pao 3/13, barsa 0/7, kk caci 2 1/5, danas 7 poena do garbidz trojke.

lik mora da ide na 20+ da bi uopste bio plus na terenu jer je midjet koji skoro nista ne moze da odbrani. njegov najveci kvalitet ispada sto je prirodno talentovan, ima neki skil i ume da promesa, solidna kontrola lopte, ono lepo ga je gledati...

ali kakav crni najbolji i najkvalitetniji stranac ikad, nije ni do kolena gomili njih. djenka je za njega igracina i to na obe strane tetena. kvinsi takodje, po svim mogucim parametrima. ako on vredi 2.5 miliona djenka vredi 5 a kvinsi 10.

a bas je divno videti koliku ljubav i paznju mu daju teleca glava i zika vasic i navijaci i da cveta cvece u caci preduzece. pa produzio izundu, pa se dopisuju zika i mika, pa hemija sve puca.

a odbraniti nesto mozemo samo slucajno.

najveci budzet u istoriji.

Dal je istina da je budzet za neto plate igraca RMB i CZV tu nedje?

Ako da, onda su Zvezdasi preplaceni 25-30%.

Sramotan pristup igri zadnjih 5min

Real ima bolje pojedince, bolji tim i boljeg trenera.

Ovo je realnost, mi smo ja mislim samo precijenili ovaj tim. Ništa strašno.

Plej in je dobar rezultat, i još smo u igri.

E sad sto @Moracikus kaže, vjerovatno ocjenjivanje postignutog zavisi i od uloženog, ne znam gdje tu stojimo u poređenju s ostalim.

image.png

Efes Dubai i Partizan rip off timovi

Zalgiris Valencija i Monako good value for money

Ali samo 2.5milki razlike izmedju RMB i CVZ je sa staviti prst na celo.

Ocekivao bih da Real ipak preplacuje igrace a realno ni 3-4 igraca iz Zvezde ne mogu da se ubace u Realovih 12

Pre ce biti da ih Zvezda preplacuje jer kako bi ih inace dovela

3 hours ago, Valk said:

Samo ću ostaviti ovo ovde...

Valkini uštipci:Zvezdini protivnici - 2:0

Za Ratin skor ne znam ali meni je savest čista, kospotine!

Ma oboje ste super.

Rata doduše kad uglavnom ne gleda, a žena sa keceljom je uvek na 100%. fantom

U svakom slučaju, ja sam poslednji koji može da se buni, u jednom trenutku mi je svaki post bio kao kletva, čekao sam da mi banu ovi iz tehnološkog kriminala i furao +/- gori od Plavšare ili nedajbože Želimira.

Totalno nedorečena sezona, ali imamo skroz kreativnu i simpatičnu bandu. Podsetilo bi me sve na Društvo mrtvih pesnika, ali Saša bi morao da bude Mr. Keating, ali tu je baš promašen kasting.

Ja bih ih svejedno ostavio sve na okupu ukoliko je moguće, da ne košta koliko košta i da pare ne dolaze odakle dolaze (Harper sad u snu češe teme), ovako će verujem smanjiti zanesenjake i pojačati krvava kolena. Kapiram da Nwora pre svega leti, mada mi deluje i da Saša-Batler link nema svetlu budućnost.

• Ovaj parastos od posta da se tretira kao džinks dabome.

21-17 nije loš rezultat, al nešto mi je sveukupan utisak Zvezdinog učešća ipak tanak. Bio sam oduševljen utakmicama protiv Reala i Monaka neposredno nakon Salovog dolaska, baš je bila ta neka ludačka energija u timu, krvava kolena, mitske zveri, a opet bilo je i talenta i delovalo je da se nešto dešava. Nekako se to kasnije pretvorilo u kamilicu što bi rekli Hrvati, korektno odrađeno, ali mlako. Svakako vredi notirati niz od tri gostujuće pobede, to je bilo nešto novo. Ne očekujem da se kroz plej-in domognemo plej-ofa, al ajde da vidimo.

Poverenje mi uliva to što je Milan Tomić preuzeo sportski sektor, pa verujem da će tokom leta napraviti iskorak što se tiče selekcije i kvaliteta ekipe, pošto ovi dosadašnji stručnjaci ne mogu da prebace 10.mesto koliko god para potrošili.

kažu mi vajber-ljudi da tviter-ljudi imaju isključivo najcrnje slutnje oko bolomboja.

da je moguće obnovio onu povredu. ostaje samo da se nadamo kako je histerisanje