April 17Apr 17 Gledaj, momci su esencija kritičke moći, ne jebu živu silu.Nažalost, ja nešto mislim da su jako podložni svetlima velegrada i da bi se prodali za nešto sitno kao i svako ko reklamira kladžare. Miša period je kao plava faza Milan Konjovića.
April 17Apr 17 35 minutes ago, alkibijad said:Tako je, ali je isto tako i sa trenerom.Poveriti dalju misiju Saletu ili tražiti drugo dugoročno rešenje (na tri godine)Ovo bi po meni bilo suludo...Kada je Sale dosao, nisam bio protiv... Ali mislim da bi nakon sveka prikazanog, sto bi Tomic morao takodje da vidi, morao da leti.Ovajj tim je ohoho jaci od proslogodisnjeg, da je uspeo da koristi Grejema kao drugog pleja (zbog cega je i doveden) tim bi bio jos jaci, ali rezultat je na kraju isti kao prosle sezone, 10ti u EL...
April 17Apr 17 19 minutes ago, kralj said:Nažalost, ja nešto mislim da su jako podložni svetlima velegrada i da bi se prodali za nešto sitno kao i svako ko reklamira kladžare.Bukvalno sad bespotrebno učitavaš.Dovoljno su dobri EL da ih angažuje kao komentatore, zabole ih da se "prodaju" nekom drugom.
April 17Apr 17 5 hours ago, Moća said:Ovakvi navijači ne zaslužuju da im tim igra u EL, tu ne mislim na PPP nego generalno. Onakve kofe govana na X-u po svima a najviše po Kodiju cenim da ćemo na kraju sezone tražiti novog pleja samo zato što postoji opcija translate na X-u. Ja sam stvarno šokiran onakvim izlivima mržnje.Ima tu tih debila navijaca (no excuse for them), ali rukovodstvo daje municiju kada najavljuju F4 u Februaru... Daju municiju time sto nisu transparentni prema navijacima jer na neka pitanja nema odgovora...Da sam ja neki tim menadzer u Zvezdi, ja bi igracima u ugovoru stavio da zamrznu/ne koriste social medija, za njihovo dobro... Ako ne zele, ok, but you've been warned son....
April 17Apr 17 11 minutes ago, assignment said:Ima tu tih debila navijaca (no excuse for them), ali rukovodstvo daje municiju kada najavljuju F4 u Februaru... Daju municiju time sto nisu transparentni prema navijacima jer na neka pitanja nema odgovora...Da sam ja neki tim menadzer u Zvezdi, ja bi igracima u ugovoru stavio da zamrznu/ne koriste social medija, za njihovo dobro... Ako ne zele, ok, but you've been warned son....Pricao je Bagzi u nekom intervjuu da oni svim igracima kada dodju savetuju da ugase socijalne mreze.@Valk glup sam ispao jbg.
April 17Apr 17 12 minutes ago, assignment said:Ovo bi po meni bilo suludo...Kada je Sale dosao, nisam bio protiv... Ali mislim da bi nakon sveka prikazanog, sto bi Tomic morao takodje da vidi, morao da leti.Ovajj tim je ohoho jaci od proslogodisnjeg, da je uspeo da koristi Grejema kao drugog pleja (zbog cega je i doveden) tim bi bio jos jaci, ali rezultat je na kraju isti kao prosle sezone, 10ti u EL...OK, trebaš objektivno sagledati od koliko timova je CZ bolja od onih koji su ispred KKCZ na tabeli, a koliko je možda i slabija od nekih koji su ostali iza nje po renkingu. Koliko timova kroz istoriju je imalo na papiru bolje i skuplje timove pa nisu ništa napravili.Da je Grejem mogao, ko zna... Da se Karter nije razboleo i Kenan nije provredio, ko zna da li bi došao Džared, da je Bolomboj bio bez povrede 2025., ko zna možda ni Sferopulos ne bi bio bivši...
April 17Apr 17 Vidim da mediji prenose da je Obradović izjavio nakon poraza da ovo nije njegova ekipa. Ako je istina i nije los kontekst, jedan divan i preko potreban motivacioni bust. Ako ih to ne pokrene, ništa neće.
April 17Apr 17 20 minutes ago, alkibijad said:OK, trebaš objektivno sagledati od koliko timova je CZ bolja od onih koji su ispred KKCZ na tabeli, a koliko je možda i slabija od nekih koji su ostali iza nje po renkingu. Koliko timova kroz istoriju je imalo na papiru bolje i skuplje timove pa nisu ništa napravili.Da je Grejem mogao, ko zna... Da se Karter nije razboleo i Kenan nije provredio, ko zna da li bi došao Džared, da je Bolomboj bio bez povrede 2025., ko zna možda ni Sferopulos ne bi bio bivši...Najbojli primer tima koji igra bolje nego imena sto ima na parketu je npr. Zalgiris ili Valensija. Ali se tu vidi rad i pecat trenera, jasna ideja kao i strategija kluba.To ko je bolji ili losiji objektivno se ne moze sagledati (moze naravno istorija takmicenja). Iskreno me zabole qurac za sve osim Zvezde. A kada tim igra 100% istu stvar kao na pocetku mandata trenera ili cak i gore, to govori samo o tome kako je ovaj tim od strane trenera vodjen.
April 17Apr 17 3 minutes ago, MeanM@ said:Vidim da mediji prenose da je Obradović izjavio nakon poraza da ovo nije njegova ekipa. Ako je istina i nije los kontekst, jedan divan i preko potreban motivacioni bust. Ako ih to ne pokrene, ništa neće.Bedna izjava i jeftin pokusaj da "ne postoji" njegova odgovornost ili krivica. I samo zbog tog karaktera mi je dovoljno da zelim da mu vidim ledja...A prvi mandat u Zvezdi? Takodje nije bio "njegov tim"? Ups....
April 17Apr 17 3 minutes ago, assignment said:Najbojli primer tima koji igra bolje nego imena sto ima na parketu je npr. Zalgiris ili Valensija. Ali se tu vidi rad i pecat trenera, jasna ideja kao i strategija kluba.To ko je bolji ili losiji objektivno se ne moze sagledati (moze naravno istorija takmicenja). Iskreno me zabole qurac za sve osim Zvezde. A kada tim igra 100% istu stvar kao na pocetku mandata trenera ili cak i gore, to govori samo o tome kako je ovaj tim od strane trenera vodjen.Naravno i drugi ulažu novac, a imaju možda i veći ugled kao i bolju/zdraviju strategiju kluba.Žalgiris je stara priča sa solidnom osnovom domaćih igrača koji su u sistemu više godina plus nekoliko stranaca koji im trebaju, a ne 8-9 (jedini tim iz te zemlje u EL), a Valensija je osveženje po svemu ( bez obzira šta će dalje napraviti u PO) i skidam im kapu.Ostalo je tu manje više kešom i tradicijom svake godine. Edited April 17Apr 17 by alkibijad
April 17Apr 17 31 minutes ago, MeanM@ said:Vidim da mediji prenose da je Obradović izjavio nakon poraza da ovo nije njegova ekipa. Ako je istina i nije los kontekst, jedan divan i preko potreban motivacioni bust. Ako ih to ne pokrene, ništa neće.Može link do te izjave ja ne nalazim ništa?
April 17Apr 17 Slučajno naleteo i ja:https://www.rts.rs/sport/kosarka/evroliga/5928291/obradovic-ovo-nije-bila-moja-ekipa.html
April 17Apr 17 Mocart kaze Bolomboj skocni zglob, za derbi neizvestan, za plej in bi trebalo da bude spreman. Dobro da nije obovio povredu