April 16Apr 16 Just now, kurjak said:Ovo je PO Real.I kakve veze to ima?S druge strane bi makar u teoriji trebala da bude PO Zvezda.Ko je odgovoran što se igra kao u papučama iza zgrade?
April 16Apr 16 4 minutes ago, MeanM@ said:Ovo je nivo gde je preduslov i ogromni kvalitet da nema opuštanja 40 min. Mi timski nismo ni blizu tome.Nismo jer smo mi ovde unapred upisali poraz, i spremamo se za fazu ispadanja.Isti nam đavo izgubili pola koša ili 20, najveći problem je povreda Bolomboja. Real, osim jasnog cilja da pobedi, malo nas je i napenalio da se osveti za Beograd, šta je tu je.
April 16Apr 16 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:I kakve veze to ima?S druge strane bi makar u teoriji trebala da bude PO Zvezda.Ko je odgovoran što se igra kao u papučama iza zgrade?Malo si nervozan, opuštencija.
April 16Apr 16 5 minutes ago, triple_nippled said:obradovic bi morao da dobije bulju punu simika samo zbog ovih ruku u dzepovima.ocekivan poraz, ali ovakav raspad je bas bruka.sto vise implementira, sve vise se raspadamo. pre svega odbrana.Ako neko napravi gif kako češka ćelu na tajm autu kad su nam napravili veliku seriju... To bi bio najbolji opis onoga kako je spremio utakmicu i kako je vodio. Čovek ne zna šta da radi. Čak i krenemo dobro, raspucano, a on izvadi Nvoru koji je ubacio sve. I onda ga vrati hladnog posle čega se raspao. Čak je reditelj više puta zumirao Nvoru Na klupi u tom periodu...Jednostavno, nećemo ništa uraditi sa njim. Ni u EL ni u ABA... Ni ove ni, ne daj Bože, sledeće sezone ako ostane...
April 16Apr 16 8 minutes ago, Valk said:Nismo jer smo mi ovde unapred upisali poraz, i spremamo se za fazu ispadanja.Isti nam đavo izgubili pola koša ili 20, najveći problem je povreda Bolomboja.Real, osim jasnog cilja da pobedi, malo nas je i napenalio da se osveti za Beograd, šta je tu je.Pa to, samo sto, po meni, to malo ozbiljniji problem. Kako to upisali unapred poraz? To u glavama uspešnih sportista ne postoji kao kategorija. Ludila, motivacioni govori, priprema ekipe tokom sezone dovode do boosta samopouzdanja i naspanovanih glava u ovom delu sezone da kidaju. Pa kidaju njini, kidaju naši. Uz pravovremene reakcije klupe, taktičkih promena, takav pristup donosi prevagu. Ipak su ovo dve ekipe koje su po kvalitetima tu negde u +-20%. To je u dijapazonu gde pobedu donosi gore navedena priprema. Jbg, nemamo to, a tu je i osnovna razlika između ovih prvih pet-šest ekipa i ovog ostalog.
April 16Apr 16 Ne znam, meni se ne svidja ova implementacija odsustva odbrane vec hronicno mesecima. A to tek dobija na vidljivosti kada nam Bolomboj otpadne kao veceras. On i nesrecni Semi se jedini ili ne stekaju u tom segmentu, ili nisu hronicne rupetine kao par drugih igraca. Kalina ako ostane dogodine mora bukvalno na poziciju Dobrica ove. Ubija nas nervozom i srljanjem na obe strane terena, kada krene da zavrsava ledjima,zavrsi sa buljom na patosu , a neki Dek ili Garuba na drugoj strani kesanjem o obruc. A Kalinu volim kao nijednog naseg igraca. Nvoru je veceras ohladio Implementator vracajuci ga tek kad je trebao da se juri rezultat na silu. Batler neobavezna partija, Kodi je posle nenormalne potrosnje u prethodnom periodu ocigledno morao odigrati kriminalno. Cima u drugom najbolji, u prvom ni stolicu nije mogao odbraniti
April 16Apr 16 Drugo poluvreme smo odigrali kao zadnji luzeri.Nesto probali 3/4 pa samo skinuli gace.Tezak smor osecaj trenutno. Ne poraz vec nacin poraza.
April 16Apr 16 bukvalno najgore moguće mesto da se gostuje poslednje kolo......em se radi o klubu koji je samo jednu izgubio kući od početka sezone.......em se radi o klubu koji se zove Real. mala je verovatnoća da bi bilo ko u Madridu dobio večerasšto ne znači da niste mogli jači otpor da pružite......prilično je to loše izgledalo u drugom poluvremenu Edited April 16Apr 16 by Ted
April 16Apr 16 Pa u otporu je poenta. Nije ga bilo u drugom poluvremenu.Inace Loncar mnogo smislenije prica od Djurovica koji predstavlja Zvezdu kao top4 ekipu sto nema blage veze sa zivotom.
April 16Apr 16 9 minutes ago, JPM said:Inace Loncar mnogo smislenije prica od Djurovica koji predstavlja Zvezdu kao top4 ekipu sto nema blage veze sa zivotom.Đurović priča i da je Panata najbolja, samo Ataman ne ume.Što ne menja stvar da je Lončar jedva dočekao da komentariše kako je Zvezda taman za 10-o mesto.
April 16Apr 16 5 minutes ago, ubibobi said:Vladea drma navijačka ostrašćenost Bez dileme da, ali bi i tako mogao malo da iskulira.Jevote kao da Zvezda igra protiv Metalca i Crnokose a ne protiv najvecih klubova evrope. Koji skoro svi cak imaju i veci budzet da ne pricamo o kontinuitetu rada i tradiciji.