September 12, 2025Sep 12 19 hours ago, Valk said:U zavisnosti od reakcije javnosti videćemo i da li će da bace pod voz nekog žrtvenog jarca.Meni je blisko ovo Minijevo, da se pruži masovna podrška Nikoli, ali se plašim da nema toliko hrabrih cigana u Areni.Dobice nevidjene ovacije, to je sigurno. Da se mene pita, ne bi proslo bez stampanja majica sa natpisima tipa ‘I ja sam Kalina’, ‘Kalina, nas heroj’, ‘Narani ih k…, Nikola’ i sl
September 12, 2025Sep 12 Opet Pariz na oko deluje kao medju najslabijima u evroligi ali verujem da ce opet biti dobri.
September 12, 2025Sep 12 34 minutes ago, uini said:ako su imali nezasticeni gej pravoslavni 3some, sve je moguce.Zadrži svoje fantazije za sebe ☠️
September 12, 2025Sep 12 Ne razumem koi će Q Kalini sve ovo. Može da igra gde hoće i koliko hoće.Smajli malo trpeo, pa oterao sve u pičku materinu i eno ga u Virtusu. Smorile ga Litvanke
September 12, 2025Sep 12 Prvi macici se u vodu bacaju Bas neprijatno. Nova ekipa, ok, ali i njihova je, cak im je i trener novi.Nema srece sa Sfekijem. Simpa lik, jezivo los trener.
September 12, 2025Sep 12 Pariz je Južni Sudan meets run&gun ekipaUbiše nas. Bez Kaline i Dobrića defanzivno ne postojimo.
September 12, 2025Sep 12 Meni se bas svidja sto su ovako losi ,bar se neću nervirati 😄Postave odmah neki nivo i od ovog teško da može gore ,znaci napredovaće 😂