Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

leb ti jebem, da ti leb jebem. u kom li svetu vi zivite?

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Utakmicu neka pocne tim koji je zapoceo na Gibraltaru, samo sa Serifom u spicu i Milsonom i Olajinkom na bokovima. Klupa je jaka jer ce na njoj da sede Arnautovic, Katai, Badjo, Babika, Duarte i Glazer. Na zalost, ni jedan od odbrambenih na klupi nije u toj grupi.

Bitno je da milojevka ne pocne kao ona u Salcburgu ili u Norveskoj, jer tesko mi je da zamislim da ce ponovo da se pojave neki novi Degenek, Ben i Mimovic da nas vrate u zivot.

• Author
26 minutes ago, Papovac said:

leb ti jebem, da ti leb jebem. u kom li svetu vi zivite?

Dodjoh, videh, napisah. Sad vi razbijajte glavu sta je Cezar hteo da kaze.lolol

Imajmo na umu da su Zvezdu milojevke odvele u Evropu posle 10 godina. Neprijatno za gledati ali učinkovito, čak se i ne plašim nešto za rezultat. Stanković i Bahar su bili mnogo kreativniji i lepršaviji ali su nas ipak te milojevke vodile u LŠ dok je s ovima (osim Milana ali i degena Gobeljića, sloši mi se i danas) bilo tanko, nemam bolju reč.

Šta je glavonja prolazio je za neverovati, zašto da se štrecamo od Leha? Relativno ujednačena ekipa, ne nešto atraktivna. Podrška navijača im je plus, moderan stadion daje evropski šmek ali nisu ni blizu Zvezde po iskustvu u Evropi. Ovo se odnosi na poslednjih 10 godina, a nama su do juče okosnicu činili igrači koji su tada prošli Spartu, Krasnodar, grupu u LE i dočekali proleće.

Ako Babika može da igra odmah, eto nam brzog igrača. Brz je i Milson u odnosu na ostale u timu; nije Radonjić ali odrađuje posao, mada sam bio gotovo ubeđen da će i on napolje zajedno sa Dalsiom. Nikad mi nije punio oko iako sam već stekao utisak da se više trudi nego u prethodnoj sezoni. Babiku i Badžutm nisam nikad gledao ali mi se po preliminarnim pisanjima čini da smo napravili posao s njima. Pa da vidimo kakvi smo, jedva čekam sredu a vi kako vas volja. jerry

E: Voleo bih da plejof igramo sa Kijevom. Ko ga jebe, pravo u glavu a i dužni su nam odavno. Gledam nekog lika na YT, priželjkuje Škendiju. Idi bre u ku*ac...

Edited by Meduzalem

• Author
4 minutes ago, Meduzalem said:

Imajmo na umu da su Zvezdu milojevke odvele u Evropu posle 10 godina. Neprijatno za gledati ali učinkovito, te se zbog toga i ne plašim puno za rezultat. Stanković i Bahar su bili mnogo kreativniji i lepršaviji ali su nas ipak te milojevke vodile u LŠ dok je s ovima (osim Milana ali i degena Gobeljića, sloši mi se i danas) bilo tanko, nemam bolju reč.

Šta je glavonja prolazio je za neverovati, zašto da se štrecamo od Leha? Relativno ujednačena ekipa, ne nešto atraktivna. Podrška navijača im je plus, moderan stadion daje evropski šmek ali nisu ni blizu Zvezde po iskustvu u Evropi. Ovo se odnosi na poslednjih 10 godina, a nama su do juče okosnicu činili igrači koji su tada prošli Spartu, Krasnodar, grupu u LE i dočekali proleće.

Ako Babika može da igra odmah, eto nam brzog igrača. Brz je i Milson u odnosu na ostale u timu; nije Radonjić ali odrađuje posao, mada sam bio gotovo ubeđen da će i on napolje zajedno sa Dalsiom. Nikad mi nije punio oko, iako sam stekao utisak da se više trudi nego u minuloj sezoni. Babiku i Badžutm nisam nikad gledao ali mi se po preliminarnim pisanjima čini da smo napravili posao s njima. Pa da vidimo kakvi smo, jedva čekam sredu a vi kako vas volja.

Milojevic ima 14 od 14 u kvalifikacijama, to je izuzetno dobar rezultat kad se ima u vidu kakve je timove povremeno vodio i protiv kakvih protivnika. Sta god ljudi mislili o njemu za kvalifikacije je doktor.

Ovo ce te mozda iznenaditi ali najbrzi nas igrac posle Radonjica je niko drugi do Serif Ndiaje. Nikad ne bih rekao ali merili su na pripremama a brojke ne lazu.

Al' bez lopte D

1 minute ago, harper lee said:

Ovo ce te mozda iznenaditi ali najbrzi nas igrac posle Radonjica je niko drugi do Serif Ndiaje. Nikad ne bih rekao ali merili su na pripremama a brojke ne lazu.

Mislim da sam ovde ranije pročitao, možda si baš ti pisao. Ostalo mi je urezano kako se otvarao protiv Milana pa kad pusti korak, ili karton ili ode on. Imao je i protiv Intera par sjajnih begova. Bio je i penal protiv Monaka (?), baš posle takve situacije.

• Author
2 minutes ago, Gutterball said:

Al' bez lopte D

Vidi, ako je uzme pod misku i potrci nebo je granica.lolol

• Author
Just now, Meduzalem said:

Mislim da sam ovde ranije pročitao, možda si baš ti pisao. Ostalo mi je urezano kako se otvarao protiv Milana pa kad pusti korak, ili karton ili ode on. Imao je i protiv Intera par sjajnih begova. Bio je i penal protiv Monaka (?), baš posle takve situacije.

Nisam bio ja, do pre neki dan nisam imao pojma da je toliko brz. Video sam i ja te akcije koje si i ti video ali sam mislio da je to izvlacio na snagu i eksplozivnost. Da nisam saznao za ovaj podatak bar pet igraca bih nabrojao pre njega po tom parametru.

18 minutes ago, harper lee said:

Milojevic ima 14 od 14 u kvalifikacijama, to je izuzetno dobar rezultat

ovo je blago

zašto je ovaj topik i dalje besplatan

• Author
1 minute ago, levi said:

ovo je blago

zašto je ovaj topik i dalje besplatan

Zato sto imamo razumevanja za nepismene padobrance koji nista ne pisu ali zato rado citaju.

• Author

Ovaj izgleda skinuo carapu da bi imao na cemu da izbroji do 14 i sad ga vise nema da se javi.cry

21 hours ago, Milosh76 said:

"This registration must be completed by 24:00 CET the day before the relevant first-leg match..."

Treba napomenuti da se dodatna registracija može obaviti do sutra u ponoć. Dan pre utakmice traje do sutra u 00:00.

Pitace neko... Dakle, Tadic ima fore da dodje do sutra u ponoc

To je za Leh? Tadic nam treba za plejof

ap1 prenosi dinamo-pafos

• Author
4 minutes ago, Nikodije said:

ap1 prenosi dinamo-pafos

Je l' to danas?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.