Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

3 minutes ago, kralj said:

Govorio je Mađija i pre nekog vremena da nisu raspoloženi da ga čekaju.

Kapiram da ćemo sa ovime do kraja kvalifikacija, pa ako se plasiramo i kane lova, dovešćemo još par igrača.

Ne, rekao je "čekaćemo ga koliko god da treba, makar i do kraja prelaznog roka"

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Verovatno je onda pokrio sve varijante, ovo sam sigurno pročitao.

Sa druge strane, sve ovo može da se promeni, kao da bi se neko iznenadio prekosutra da potpiše.

Darjan na avatar

Ciganisanje "nije odjebao on nas nego mi njega"

3 hours ago, Nikodije said:

pa i on je vec veteran, pritom neslavno je propao posle dinama

propao je on i pre dinama

odnosno, hocu reci, nenadano je on iskocio u tom periodu u dinamu, pa imao i solidan period u reprezentaciji

na mala vrata je on dosao u dinamo iz koreje u vec ozbiljnim godinama

4 hours ago, harper lee said:

Dakle, one stidljive informacije o Tadicu koje sam napisao juce danas su zvanicne, nista od tog transfera. Trazio je da dodje ako se kvalifikujemo u LS, u klubu su zakljucili da im takav potencijalni problem u svlacionici nije potreban i zahvalili su se na razumevanju. Ne znam sta da mislim o tome, Tadic bi igracki mnogo znacio ali toliko potencijalnih problema u hijerarhiji ekipe je moglo da se pojavi da mozda i nije lose sto se ovako zavrsilo. Jednog alfa muzjaka da prevaspitava Radonjica smo vec doveli, popunili smo sve pozicije sa ona dva potpisa od pre par dana i sada mozemo da se potpuno posvetimo kvalifikacijama.

Jes' bilo drugacije stanje ekipe onomad, ali nije li i Marin dosao nakon sto smo se plasirali u LŠ?

Ali tad je verovatno klub čekao da vidi hoće li ući u LŠ i dobiti lovu, pa onda potpisati? Ovde kao on čeka da vidi hoćemo li uću u LŠ, pa bi onda potpisao. A ustvari, ko zna šta je u pitanju...

• Author
2 minutes ago, Segundo said:

Jes' bilo drugacije stanje ekipe onomad, ali nije li i Marin dosao nakon sto smo se plasirali u LŠ?

Jeste ali Marin je od dolaska postao instant ubedljivo najbolji igrac Zvezde i dve klase iznad svih drugih osim Bena iznad kojeg je bio za jednu klasu bolji. Mi sada imamo igrace koji sa stanovista karijere ne da ne ustupaju Tadicu vec mogu da pokazu i malo vise. Daleko smo mi od onog kluba od pre sedam-osam godina kad je u pitanju kvalitet rostera.

Da ne pisem novi post, gledam Dinamo vs. Pafos i nisam preterano odusevljen. Dobri su, pokusavaju da igraju brzo i moderno ali u nekim segmentima su prilicno lose podeseni. Dinamo, recimo, dosta lose reaguje na visok presing a Pafos ocajno brani prekide, obe ekipe generalno imaju vise problema u odbrani. Kod Kijevljana i dalje vodu nose Jarmolenko i Shaparenko, oko njih dvojice se sve vrti a ostali riljaju. Pafos ih je iznenadio agresivnoscu na pocetku i trebalo im je malo vremena da se postave ali bolji su tim i imaju vece sanse za prolaz (trenutno je 0:0). Deluje mi da "Kiprani" nemaju bas snage da 90 minuta igraju ono sto su zapoceli, poslednjih petnaestak minuta poluvremena su prilicno poceli da cure.

Došli su tad posle Salzburga i Marin i Kafu i Boaćija su vratili, čini mi se još neko.

I meni deluje da se takve stvari neće ponavljati, ali za Tadića nisam siguran.

On je baš statement pojačanje, iako se slažem da nosi rizike i da bi moglo naopako da se ispostavi.

Dinamo če 1 David sam da reši u revanšu. fantom

• Author
2 minutes ago, kralj said:

Došli su tad posle Salzburga i Marin i Kafu i Boaćija su vratili, čini mi se još neko.

I meni deluje da se takve stvari neće ponavljati, ali za Tadića nisam siguran.

On je baš statement pojačanje, iako se slažem da nosi rizike i da bi moglo naopako da se ispostavi.

Dosli su i Krunic i ne secam se ko jos bese isto u tom periodu, pre toga Hvang. Nama dosta zavisi od toga da li je LS ili LE, u zavisnosti od toga se dovode pojacanja ili ne, ne rizikuje se lova ako nema pokrica.

Sad se setih - Čaušić 😞

4 minutes ago, harper lee said:

Dosli su i Krunic i ne secam se ko jos bese isto u tom periodu, pre toga Hvang. Nama dosta zavisi od toga da li je LS ili LE, u zavisnosti od toga se dovode pojacanja ili ne, ne rizikuje se lova ako nema pokrica.

Jasno, ali čini mi se da su uhvatili kakav takav kontinuitet i da plasman u CL ne pravi više baš toliku razliku.

Pafos je daleko gadnija ekipa nego što mi se činilo. Ako izvuku dobar rezultat u Poljskoj, veliki su izgledi da ćemo s njima igrati PO kad stavimo Leh u arhivu. Imaju legiju sasvim solidnih stranaca; upalo mi je u oko ono desno krilo sa frizurom kao Neymar, neko prezime na Ž.

Imao je Dinamo šut koji bi, da je išao u gol, tamo i završio jer je golman bio na krivoj nozi. I dalje ih više priželjkujem u PO od Pafosa, atmosfera u Poljskoj na stadionu je kao u vreme kovida. Bolje nego grotlo na Kipru.

Pustio sam sad. The Yarmolenko je živ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.