Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author

A upravo sam hteo da napisem da ako Dinamo prodje nikako ne smemo da prodajemo Ndiajea. Ovaj snazni centarfor Pafosa im od ulaska pravi velike probleme, ocigledno je da tesko brane takve igrace.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
2 minutes ago, ZSNj said:

Bilo bi lepo da najkvalitetnija pojacanja dodju za kvalifikacije za ls, pomognu ekipi da se plasira i taman na tom putu ekipa stekne zajednistvo".

Ta politika dovodjenja najkvalitetnijih igraca posle eventualnog plasmana u ls mi je meh. U ls svakako igramo milojevu tiki taku i spasavamo zivu glavu. Ekipa koja je izborila ls neka je i igra.

Tako je kako je, skupi igraci moraju da se placaju redovno. Takodje, Zvezda je fudbalski klub a ne obdaniste da se razmislja o tome da takmicenje igra ista ekipa koja ga je zaradila. I kosarkaska reprezentacija Srbije je dovela Jokica da igra Olimpijadu, nisu je igrali oni koji su nam je zaradili na svetskom prvenstvu.

3 minutes ago, harper lee said:

Tako je kako je, skupi igraci moraju da se placaju redovno. Takodje, Zvezda je fudbalski klub a ne obdaniste da se razmislja o tome da takmicenje igra ista ekipa koja ga je zaradila. I kosarkaska reprezentacija Srbije je dovela Jokica da igra Olimpijadu, nisu je igrali oni koji su nam je zaradili na svetskom prvenstvu.

Nemoj biti tako bukvalan, nisam mislio samo zbog zasluga, vise u smislu da ta pojacanja mogu da naprave vecu razliku u kvalifikacijama. U samoj ls da li je tadic ili elsnik manje bitno, duvamo svakako.

A da tadara npr ako dodje naknadno moze da poremeti hemiju u ekipi je samo dodatni argument

On 4. 8. 2025. at 12:12, MiddleClass said:

Dakle Leh pa Pafos. Nema Dinamo Kijev sanse protiv Kiprana

fantom

2 minutes ago, MiddleClass said:

fantom

Još kad Luiz zategne odbranu u revanšu fantom

• Author
1 minute ago, ZSNj said:

Nemoj biti tako bukvalan, nisam mislio samo zbog zasluga, vise u smislu da ta pojacanja mogu da naprave vecu razliku u kvalifikacijama. U samoj ls da li je tadic ili elsnik manje bitno, duvamo svakako.

A da tadara npr ako dodje naknadno moze da poremeti hemiju u ekipi je samo dodatni argument

Pisem o onome o cemu su razmisljali u klubu, nemam pojma sta bi se desilo da je dosao Tadic i da li bi se nesto uopste desilo.

Ovo za duvanje u LS ne razumem bas najbolje. Mi ne pravimo tim da je osvojimo vec da je sto bolje odigramo i budemo konkurentniji u sto je moguce vise utakmica. Prosle sezone smo imali dve pobede u devet utakmica, ove sezone bi plasman i neke tri-cetiri pobede, mozda par neresenih, bile solidan napredak. A za to valja imati jos bolji tim nego prosle godine. Politiku "ili osvajamo ili je bolje da igramo LE" nikad nisam razumeo, u pitanju je fudbal a ne vaterpolo pa da se ne pojavljujemo kuci bez medalje. Mnoge ekipe bolje od nas se lome da igraju LS iako ni one nemaju sansu da je osvoje.

• Author
19 minutes ago, Nikodije said:

Odem na 2 minuta i taman se vratim da slušam kako se ovaj divi postignutom golu

Jebo te, deset minuta je slinio o obicnoj promeni pravca driblingom da bi izbegao igraca koji je uklizavao, da ga je nekim slucajem dao "skorpionom" slogirao bi se kao Darko Glisic.

51 minutes ago, kralj said:

Aj ne zajebavaj, života ti. Za onakva padanja mora žuti. Doduše, VAR neretko odbije da preinači kad se već takav kontakt dune, ukoliko je bilo kakvog kontakta bilo.

Pogledao sam snimak par puta... ostajem pri mišljenju da je postojao prekrsaj za penal. Bar za mene D Ukratko: postojao je kontakt nogama ( to jest, ne toliko intezivan, ali dovoljan za prekrsaj. Igrac Dinama nije pokusao da "pada" pre kontakta, i jako tesko odrzati se na nogama u ovakvim situacijama... e sada, jeste malo teatrlno pao nakon tog kontakta.

Moje misljenje nije aksiom, ali sam se nagledao ovakvih penala u ovim "mojim ligama" koje pratim.

Edited by John Dies at the End

Mislim da su ljudi mnogo vise bili pod utiskom reputacije Dinama K nego sto su oni zapravo jaki. Ni oni ni Sahtjor nisu ono sto nekad behu iz poznatih razloga. Pafos uopste nije sprdnja, ali i oni i Leh nisu ekipe od kojih se tresu gace. S druge strane, daleko od toga da mi nasa odbrana uliva sigurnost, vrlo lako moze biti povuci potegni s Poljacima

• Author
9 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Mislim da su ljudi mnogo vise bili pod utiskom reputacije Dinama K nego sto su oni zapravo jaki. Ni oni ni Sahtjor nisu ono sto nekad behu iz poznatih razloga. Pafos uopste nije sprdnja, ali i oni i Leh nisu ekipe od kojih se tresu gace. S druge strane, daleko od toga da mi nasa odbrana uliva sigurnost, vrlo lako moze biti povuci potegni s Poljacima

Nisu ono sto su bili ali daleko od toga da su slabi. Videli smo prosle godine sta su napravili Partizanu, jeste da su crno-beli bili u losem stanju ali protiv koga god da igras treba mu dati devet golova u dve utakmice.

Mislim da nase preterane procene kvaliteta drugih timova nemaju toliko veze sa tim timovima koliko sa nepoverenjem i preteranim mracenjem kad je u pitanju snaga ovog Zvezdinog tima. Ljudi jednostavno jos uvek posmatraju Zvezdu kao hronicnog autsajdera koji u Evropi prolazi na srecu a u domacem prvenstvu im se svi sklanjaju. Realnost je da u ovom trenutku jedini igraci u Zvezdi koji nisu sadasnji ili bivsi reprezentativci svojih drzava su dva Brazilca a znamo kako se u tu reprezentaciju tesko ulazi. Svi ostali, ukljucujuci i nekoliko igraca koji ulaze sa klupe su ili aktivni ili bivsi reprezentativci, neki su i starteri u svojim reprezentacijama. Kad vidim sta se po drustvenim mrezama pise, recimo o Radetu Krunicu citam i ne verujem, covek mi je postao lakmus papir da odredim da li moj sagovornik ista zna o fudbalu. Spor, dunster, gubi lopte, nesiguran, slab u duelu, ne znam vise sta sam sve procitao na njegov racun. Svako ko gleda Zvezdine utakmice a igrao je fudbal moze lako da vidi da je covek uvek jedan od najboljih igraca na terenu, iako u nasoj ligi maltene igra peske. Citanje igre, postavljanje, kretanje, ispomoc, pas, sve same desetke. Mislim, covek je pre par sezonu igrao u timu koji je pucao na osvajanje LS a nasi strucnjaci su ga odmah proglasili dunsterom.

Pre nekoliko meseci ovde sam bukvalno morao da se izvinjavam zato sto sam napisao da je Ndiaje odlican napadac za nase prilike i da ima brojne kvalitete kakve je tesko naci na trzistu a da ne puknes osmocifreni iznos. Ismejali me kao budalu a gledas utakmice i pitas se sta ovi ljudi gledaju. Ne znam da li smo posle Panceva ikada imali centafora koji lakse ulazi u sanse, mozda Drulic, s tim sto za razliku od Darka ovaj radi za ekipu kao da mu placaju prekovremeno. OK, realizacija mu je prosecna ali da jos ima vrhunsku realizaciju zvao bi se Drogba i igrao u Premijer ligi. Milson panj, Olajinka panj, Elsnik spor, stoperi kuku majko, Glazer debil propao kao zeton, Ivanic metiljav, ne znas ko je od koga gori. A to su sve kvalitetni igraci i to ne kvalitetni iz ugla nase lige gde i nije tesko pokazati klasu vec kvalitetni za mnogo vise od toga.

Malo smo mi cigani poceli da preterujemo kad su u pitanju nasi igraci i u fudbalu i u kosarci. Imamo dobar tim sastavljen od kvalitetnih igraca. Da li cemo proci Leh ili necemo ne znam, u sportu ne pobedjuje uvek kvalitetniji tim, ali malo realnosti nam ne bi skodilo. Ovakav tim je do pre jedva par godina bio nezamisliv u nasoj ligi.

Edited by harper lee

Za Leh ne znam, ali protiv Kiprana bismo morali biti favoriti.

Doduše gledao sam Zvezdu samo protiv OFK, to je fudbal u drugoj brzini u odnosu na ovo juče.

A u OFK mi se baš svideo klinac napadač, naše dete što nas je častio onom golčinom. Ne toliko zbog gola, nego em zna em je naporan kao monsunska sezona. Kad vidim takav work rate, pola briga manje. Doduše ni njega nisam gledao mimo te utakmice, možda je bila revenge game, pa je grizao više nego inače.

11 hours ago, harper lee said:

A upravo sam hteo da napisem da ako Dinamo prodje nikako ne smemo da prodajemo Ndiajea. Ovaj snazni centarfor Pafosa im od ulaska pravi velike probleme, ocigledno je da tesko brane takve igrace.

Šerif će da namuči i štopere Leha, samo da ga pogodi lopta jednom i od njega dosta. Da brat ima tehniku Duartea bio bi u PL lagano. Šerif je starter sigurno, obzirom da nam nedostaje snage i brzine u ovom sastavu. Može se desiti i da Pitera gurne na krilo umjesto Milsona zbog fedanzivnih zadataka, a onda u nastavku da pokušamo sa svježim znalcima rješiti utakmicu. Možda i Duartea gurne na polušpica obizrom da trči kao blesav.

Predviđam

Mateus-Seol-Veljkovic-Rodrigao-Nair-Krunić-Elšnik-Ivanić-Duarte-Piter-Šerif

• Author
5 hours ago, kralj said:

Za Leh ne znam, ali protiv Kiprana bismo morali biti favoriti.

Doduše gledao sam Zvezdu samo protiv OFK, to je fudbal u drugoj brzini u odnosu na ovo juče.

A u OFK mi se baš svideo klinac napadač, naše dete što nas je častio onom golčinom. Ne toliko zbog gola, nego em zna em je naporan kao monsunska sezona. Kad vidim takav work rate, pola briga manje. Doduše ni njega nisam gledao mimo te utakmice, možda je bila revenge game, pa je grizao više nego inače.

Mituljikic? Ima ih dvojica blizanaca, u njih je mnogo ulozeno i mnogo se ocekivalo ali nisu uspeli da se nametnu.

Sto se igre tice, nama veceras prakticno pocinje sezona utakmica gde moze da se vidi koliko je ovaj tim jak i da li je dovoljno jak da se probije u Ligu Sampiona. Imali smo tri utakmice kuci protiv nedoraslih protivnika i jedno gostovanje na amaterskom terenu, porotiv amaterskog protivnika, s amaterskim sudijom, iz kojeg se nista ne moze zakljuciti. Onih prvih 45 minuta protiv Linkolna na Marakani koji su otprilike jedini period od pocetka sezone da smo odigrali pod punim gasom izgledalo je veoma dobro ali Linkoln je isuvise skromna ekipa da bi to nesto znacilo. Veceras ce i sve nase prednosti i sve nase mane po prvi put ove sezone biti na testu.

• Author
2 hours ago, Jesper23 said:

Šerif će da namuči i štopere Leha, samo da ga pogodi lopta jednom i od njega dosta. Da brat ima tehniku Duartea bio bi u PL lagano. Šerif je starter sigurno, obzirom da nam nedostaje snage i brzine u ovom sastavu. Može se desiti i da Pitera gurne na krilo umjesto Milsona zbog fedanzivnih zadataka, a onda u nastavku da pokušamo sa svježim znalcima rješiti utakmicu. Možda i Duartea gurne na polušpica obizrom da trči kao blesav.

Predviđam

Mateus-Seol-Veljkovic-Rodrigao-Nair-Krunić-Elšnik-Ivanić-Duarte-Piter-Šerif

Serif ce najverovatnije u PL sa sve ovom tehnikom.

Sastav za večeras, prema mojim informacijama, isti kao na Gibraltaru, sa Duarteom u špicu.

Mateus, Seol, Veljković, Rodrigao, Nair, Krunić, Elšnik, Ivanić, Katai, Milson, Duarte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.