Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Radi kanal do Sent Etjena, izgleda je zapakovan i mali bek Stojkovic, 2,3m do 4m sa bonusima. Ne vidim sto se zurilo sa tim

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

32 minutes ago, Hroničar said:

Sastav za večeras, prema mojim informacijama, isti kao na Gibraltaru, sa Duarteom u špicu.

Mateus, Seol, Veljković, Rodrigao, Nair, Krunić, Elšnik, Ivanić, Katai, Milson, Duarte.

Bez Serifa? Ne vidim rezon osim ako nije povredjen.

Marko Nikolic rece da se Zvezda ukljucila u pregovore sa Jovicem pre potpisao za Aek.

Jedan spic (Serif, kao sto najavljuje i harper) je dakle definitivno planiran za odlazak cim su vec pokusali da dovedu jos jednog

Tako da mozemo ocekivati neku rokadu na toj poziciji uskoro.

1 hour ago, Dimitrije said:

Bez Serifa? Ne vidim rezon osim ako nije povredjen.

Ne znam, videćemo da li sam u pravu, ali imam takvu informaciju.

1 hour ago, Segundo said:

Marko Nikolic rece da se Zvezda ukljucila u pregovore sa Jovicem pre potpisao za Aek.

Jedan spic (Serif, kao sto najavljuje i harper) je dakle definitivno planiran za odlazak cim su vec pokusali da dovedu jos jednog

Tako da mozemo ocekivati neku rokadu na toj poziciji uskoro.

Mislim da Nikolić malo s#rucka i dize sebi cenu.. Jovic ako je i dobio Cz, to je na prvom mestu zbog novca, ipak je od AEK-a dobio lepu sumu za dvogodisnji ugovor( tesko da bi na drugom mestu dobio 5M +1M za potpis).

20 minutes ago, Hroničar said:

Meni je ovo za Milojevica, pa jos na strani i prva utakmica, previse ofanzivno.. na prvom mestu Milson, ofanzivno rupa, takticki neodgovoran i ne disciplinivan u def. zadatcima. Ako je iole spreman, Piter pre njega... videcemo uskoro.

3 minutes ago, John Dies at the End said:

Mislim da Nikolić malo s#rucka i dize sebi cenu.. Jovic ako je i dobio Cz, to je na prvom mestu zbog novca, ipak je od AEK-a dobio lepu sumu za dvogodisnji ugovor( tesko da bi na drugom mestu dobio 5M +1M za potpis).

Moze biti, ali nigde nije detaljisao, vec da se izmedju pregovora i potpisa umesala i Zvezda svojom ponudom. Meni ovo uopste nije iskljuceno da se zaista dogodilo.

Slazem se za kolicinu novca, naravno, dobar ugovor su mu dali Grci.

5 miliona godisnje?

10 minutes ago, MiddleClass said:

5 miliona godisnje?

5M za 2 godine+ 1M za potpis

• Author
2 hours ago, los borrachos said:

Radi kanal do Sent Etjena, izgleda je zapakovan i mali bek Stojkovic, 2,3m do 4m sa bonusima. Ne vidim sto se zurilo sa tim

Bespotrebna, besmislena, glupa, dakle tipicno terzicevska prodaja. Jasno je bilo da Milojevic nije odusevljen njime (kao sto nije odusevljen nijednim igracem ispod 30 godina ali mora da ih stavlja u tim), zato je doveden Stankovic, ali nije bilo nikakve potrebe da se zuri s njegovom prodajom, pogotovo sto se ne radi o nekim spektakularnim parama.

• Author
24 minutes ago, Segundo said:

Moze biti, ali nigde nije detaljisao, vec da se izmedju pregovora i potpisa umesala i Zvezda svojom ponudom. Meni ovo uopste nije iskljuceno da se zaista dogodilo.

Slazem se za kolicinu novca, naravno, dobar ugovor su mu dali Grci.

Nije Zvezda nudila nista, niti je Nikolic to rekao. Pretpostavljam da su se raspitivali kod menadzera kolika mu je cena kad je propao transfer u Ovijedo, ako su se uopste i raspitivali ili mu menadzer malo dize perje. Sa Jovicem je Terzic vec godinama u stalnom kontaktu i veoma dobro zna da on ne zeli da se vraca u Srbiju, nije da nismo pitali i ranije.

12 minutes ago, harper lee said:

Nije Zvezda nudila nista, niti je Nikolic to rekao. Pretpostavljam da su se raspitivali kod menadzera kolika mu je cena kad je propao transfer u Ovijedo, ako su se uopste i raspitivali ili mu menadzer malo dize perje. Sa Jovicem je Terzic vec godinama u stalnom kontaktu i veoma dobro zna da on ne zeli da se vraca u Srbiju, nije da nismo pitali i ranije.

Ovde kazu da je rekao.

Mislim, nebitno na kraju krajeva..

IMG_5761.jpeg

Prema izvorima veoma bliskim Luki Joviću, Zvezda mu je nudila ugovor sa platom od 2M godišnje.

Edited by colonelo

Duplo vise para i nije dovoljno da se vrate, ko zna koliko je nudjeno Tadicu.

E, nije duplo, sad vidim

Edited by villiem

1 hour ago, Hroničar said:

nadam se da su ti pogrešne informacije, nema baš nikakve logike da duarte ima prednost u odnosu na šerifa. kao što i katai nema šta da traži u stratnoj postavi u ozbiljnoj utakmici.

46 minutes ago, John Dies at the End said:

5M za 2 godine+ 1M za potpis

Lol, pa toliko je Zelimir dao Parkeru iz Barselone. Jovic pokraden fantom

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.