Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Dakle Leh pa Pafos. Nema Dinamo Kijev sanse protiv Kiprana

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Eto prilike za forumasa 189 da vidi svog idola Davida Luiza 😁

Iskreno nisam siguran ni u prolaz protiv Poljaka, lige su sličnog kvaliteta, mi jesmo dominantni u domaćoj ligi ali čvrsto verujem da je pola domaće lige namešteno pa to nema neku težinu.

Možda i jesmo blagi favoriti protiv Poljaka, ali baš blagi. Nikakva garancija.

6 minutes ago, JPM said:

Iskreno nisam siguran ni u prolaz protiv Poljaka, lige su sličnog kvaliteta, mi jesmo dominantni u domaćoj ligi ali čvrsto verujem da je pola domaće lige namešteno pa to nema neku težinu.

Možda i jesmo blagi favoriti protiv Poljaka, ali baš blagi. Nikakva garancija.

Ja pak mislim da je Zvezda značajno iskusniji tim u međunarodnim utakmicama od Leha, i da je očigledan favorit u dvomeču. Ovo naravno ne znači da će i proći, jer jedan glup potez ili karton mogu da okrenu celu priču naglavačke, ali u Zvezdinom timu ima igrača koji u nogama imaju jakih međunarodnih utakmica više nego ceo tim Leha.

Imamo mi iskustva, ne znam za Leh. Ali upravo to što kažeš, jedna greška poput onog crvenog kartona Korejca može da okrene sve naopačke. Protiv Gibraltara je to moglo da se ispegla, ovde neće.

U slučaju ispadanja igra se za LE sa Genkom, isto prva kod kuće.

Edited by VoodooDerina

Liga šampiona se isplati samo finansijski, što naravno nije mala stvar. Kvalitativno mi smo neka sredina Lige Evrope, a u Ligi Konferencija bismo mogli u završnicu, tako da, da su malo bolje pare za plasman u LE to bi nam bilo baš potaman. Ovako će opet par ekipa da nas masakrira nekom petardom, dve tri ćemo da puknemo, a dobro smo se držali i uzećemo 4 do 6 bodova na kraju.

• Author
2 minutes ago, JPM said:

Imamo mi iskustva, ne znam za Leh. Ali upravo to što kažeš, jedna greška poput onog crvenog kartona Korejca može da okrene sve naopačke. Protiv Gibraltara je to moglo da se ispegla, ovde neće.

Greske kakve su pravili Seol i Milson na Gibraltaru pre svega dolaze iz nedostatka koncentracije i discipline, protiv Leha se to nece desavati jer ce biti drugaciji pristup utakmici. Previse se zakljucaka izvlaci iz te utakmice koja je po mnogo cemu bila specificna (vestacki teren, neiskusni sudija, vacaroski protivnik bez pravih takmicarskih ambicija), ona je kao argument vazna koliko i 7:1 protiv OFK Beograda.

I ove price o pola namestenih utakmica u ligi. Kako vam ne dosadi vise? Mi uglavnom igramo rekreativne utakmice u Srbiji ne zato sto su namestene vec zato sto je razlika u kvalitetu tolika da protivnici ne samo odustaju od utakmice cim prime drugi gol a najcesce cim prime prvi vec protiv nas kalkulisu s timovima, odmaraju igrace ili ciste kartone, posto na bodove unapred ne racunaju. Oni time prave vecu stetu nama nego sebi ali tako je kako je, tu se nista ne moze uraditi i nece se promeniti sve dok ili mi ne propadnemo ili nekoliko drugih klubova poraste do nekog makar takmicarskog nivoa. Onog dana kad smo igrali protiv OFK neki lik mrtav hladan ovde napisa "ha-ha, ne igra Scepovic da ne ugrozi Zvezdu" i ostade ziv. Doslo mi da odem do Scepovica i da mu kazem - izvini Mesi, nisam te prepoznao.

Najveći problem je što smo mnogo šuplji pozadi, primićemo par komada a ne znam možemo li toliko da damo.

Mozemo, ofanzivno smo potentniji od Krakovije koja im je dala 4 i Gdanjska koji im je dao 3.

Zreb za LE je bas koska, Genk je bolja ekipa i od Leha i od Kijeva.

Oh, mocni Leh, Pafos, Dinamo Kijev i Genk.

Kuknjava na topiku vol. 1389

18 minutes ago, harper lee said:

Greske kakve su pravili Seol i Milson na Gibraltaru pre svega dolaze iz nedostatka koncentracije i discipline, protiv Leha se to nece desavati jer ce biti drugaciji pristup utakmici.

Čega god da su posledica, ne smeju se desiti sad.

19 minutes ago, harper lee said:

Mi uglavnom igramo rekreativne utakmice u Srbiji ne zato sto su namestene vec zato sto je razlika u kvalitetu tolika da protivnici ne samo odustaju od utakmice cim prime drugi gol a najcesce cim prime prvi vec protiv nas kalkulisu s timovima, odmaraju igrace ili ciste kartone, posto na bodove unapred ne racunaju.

Klasična kokoška i jaje priča. Kvalitet je toliko različit jer protivnicima se ne sipaju pare od velikog Vučka pa ne mogu da kupuju Arnautovića i Tadića. Baš bih voleo da vidim velikog maga Terzu kad bi morao da radi u jednakim uslovima kao i Čukarički ili TSC.

• Author
1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Najveći problem je što smo mnogo šuplji pozadi, primićemo par komada a ne znam možemo li toliko da damo.

Doterace se to, nismo mi uopste previse suplji pozadi zbog manjka igrackog kvaliteta i loseg profila igraca vec zbog toga kakve utakmice smo igrali od pocetka sezone i pre svega zato sto smo promenili 4 od 5 igraca u odbrani. Plus Elsnik, Rodrigao i Veljkovic jos nisu dostigli adekvatnu formu jer na tim pozicijama dosta rotiramo zbog bonusa. Mi jos uvek i ne znamo kako nam kompletna odbrana igra pod pritiskom i protiv jaceg protivnika jer smo tri i po utakmice kampovali ispred protivnickog gola a to jedno poluvreme smo igrali sa deset igraca i bez startnog desnog beka na podlozi na kojoj nikad ne igramo.

Imam utisak kakav uvek imam kad je Zvezda u pitanju, svi drugi misle da imamo bolji tim od navijaca Zvezde.

Da vidimo Moratija i Berluskonija u Pjacenci. Kurac bi bili uspjesni

• Author
34 minutes ago, MiddleClass said:

Da vidimo Moratija i Berluskonija u Pjacenci. Kurac bi bili uspjesni

Ma, to su budalastine samo takve. Politicari se lepe za klubove koji imaju veliku marketinsku tezinu zbog statusa, reputacije i broja navijaca. Ni u najuredjenijim drzavama EU svi klubovi iz istog ranga takmicenja nemaju isti status. Mogu samo da zamislim sta bi se u Srbiji desilo da Zvezda usred sezone dogovori prelazak najboljeg igraca Partizana, ili obrnuto, kao sto to Bajern radi u Nemackoj. Navijaci bi srusili oba stadiona. Realu je grad Madrid doslovno izbrisao dug od 600 miliona evra kad je upao u duznicku krizu tako sto je otkupio stadionski kompleks a onda ga iznajmio na 100 godina nazad Realu za 1 evro, ili tako nekako.

Fudbal je jedna od najvecih industrijskih grana u Evropi sa vrlo malo kontrole i regulacija, naravno da ce svi mutni likovi i spekulanti cija bogatstva su nastala na ne bas zakoniti nacin, ukljucujuci i politicare, da drze sape onde gde se okrece toliki kes sumnjivog porekla. Kod nas to ljudi gledaju kao deca iz sestog razreda osnovne skole - jao, jao, tata kupio Peri igracku a meni nije. A onda kad im kazes da su glupi k'o kurac i da nista ne razumeju jer nista i ne znaju onda si Terzicev bot ili ne znam sta drugo.

Pri cemu konkretno kupovina Arnautovica, eventualno Tadica, nema nikakve veze ni sa kakvom pomoci bilo koga, u pitanju je klasicna marketinska kupovina ciji je smisao da poveca reputaciju kluba i pojaca status Zvezde na trzistu. I to je jedno od najpametnijih ulaganja Zvezde u blizoj istoriji, tim pre sto cemo mi oba ta transfera, ako se ovaj drugi desi, skoro da pokrijemo samo prodajom Ndiajea. Da ostavimo Tadica po strani i samo pogledamo tu vezu Arnautovic - Ndiaje. Doveo si za ukupno 5 miliona na dve sezone boljeg igraca vece reputacije od onog koji ti trenutno igra a za tog aktuelnog vec sada imas ponudu od 8 miliona. Ako uracunas i platu Ndiajea za sledece dve godine koliko Arnautovic ima ugovor koja sa bonusima izlazi na dva miliona, zaradio si i ustedeo 10 miliona a potrosio si 5 na boljeg igraca. Da i ne ulazim u to da smo samo do utakmice sa Linkolnom prodali vise od 3000 dresova s Arnautovicevim imenom i da je bar pet-sest hiljada ljudi doslo na stadion da gleda Linkoln jer su znali da ce on da debituje. Plus bismo mi kurac prodali rezervnog beka sa dve leve, u njegovom slucaju dve desne, noge za 2 miliona + pola miliona bonusi + 25% od sledece prodaje, da su nam glavni igraci u timu Marko Gobeljic i Aleksa Vukanovic a ne Arnautovic, Tadic, Krunic ili Veljkovic koji imaju reputaciju kakvu imaju na evropskom trzistu igraca.

Ali ne, Vucko nam kupio Arnautovica.frustEto objasnjenja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.