Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Zvezda mora pod hitno da rastereti roster i to da proda neke standardne kvalitetne igrace. Dolaskom Badza jedan od Elsnik ili Krunic postaju visak pogotovo kada se uzme u obzir da ce na toj poziciji u domacem prvenstvu najverovatnije da igra bonus (Kostov ili Sljivic). U ofanzivi je prevelika guzva, posebno ako dodje Tadic. Olanjinka, Radonjic, Milson, Lucic, Serif/Duarte. Bar dvojca + Lucic moraju da idu. Pozadi smo i dalje tanki, cetiri stopera a jedan (Lekovic) na izlaznim vratima. Imamao vise golmana nego stopera. Nismo izbalansirani kao tim.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

FK se ugleda na košarkašku sekciju.

Tadić je Škorpija

Ne vodim ja profil majke mi

14 minutes ago, Milošica said:

Tadić je Škorpija

Ne vodim ja profil majke mi

a reprezentativce gambije nazivaju Skorpije. pa ti sad biraj D

Eto kako moj mozak (ne) funkcioniše D

3 hours ago, Ros said:

a reprezentativce gambije nazivaju Skorpije. pa ti sad biraj D

Шта ће им он?

4 minutes ago, porucnik vasic said:

Шта ће им он?

ko kome? 😇

Badža bi mogao da bude iskopina u rangu Đige.

20 hours ago, Dimitrije said:

Zvezda mora pod hitno da rastereti roster i to da proda neke standardne kvalitetne igrace. Dolaskom Badza jedan od Elsnik ili Krunic postaju visak pogotovo kada se uzme u obzir da ce na toj poziciji u domacem prvenstvu najverovatnije da igra bonus (Kostov ili Sljivic). U ofanzivi je prevelika guzva, posebno ako dodje Tadic. Olanjinka, Radonjic, Milson, Lucic, Serif/Duarte. Bar dvojca + Lucic moraju da idu. Pozadi smo i dalje tanki, cetiri stopera a jedan (Lekovic) na izlaznim vratima. Imamao vise golmana nego stopera. Nismo izbalansirani kao tim.

Заправо за Европу и треба неко ко може успешно одменити неког из тандема Елшник-Крунић у случају повреда и картона. До сада никог нисмо имали.

22 hours ago, Nikodije said:

Legendarni Šofro sa montenegrinske televizije kaže da je ovaj dečko iz Slovačke novi Vieira. Šofri treba verovati, on stvarno sve prati.

Jel si gledao kako ga je oprao Slovenac u kvizu?

1 hour ago, Хетерија said:

Заправо за Европу и треба неко ко може успешно одменити неког из тандема Елшник-Крунић у случају повреда и картона. До сада никог нисмо имали.

Elsnik i Krunic su veoma dobri igraci ali njihova linija je porozna u defanzivi. Da ne pominjem da nasi ofanzivni vezni (Katai, Ivanic, Milson, Radonjic i jos ako dodje Tadic) nisu igraci koji mnogo pomazu u defanzivnim zadacima, posebno ako izgubimo lotu u napadu i otvorimo prostor protivniku za tranziciju. Zato treba jedan igrac tipa Sanogo koji ce da zaustavlja protivnika narocito u tranziciji i da pomaze nasim bekovima. Koliko sam ja razumeo, Badjo (ili Badzo) je taj tip igraca samo tehnicki bolji od Sanoga.

Edited by Dimitrije

1 hour ago, kralj said:

Jel si gledao kako ga je oprao Slovenac u kvizu?

Jedan kviz je dobio, a drugi je porazen u finalu od lika koji je varao. Provalio ga i voditelj i izvinio se Sofrancu

Midl je plavo-crni Šofro.

Sve ostalo je tu fantom

5 minutes ago, MiddleClass said:

Jedan kviz je dobio, a drugi je porazen u finalu od lika koji je varao. Provalio ga i voditelj i izvinio se Sofrancu

Odakle ti da je varao? Obrez je enciklopedija.

Edited by kralj

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.