Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

11 minutes ago, Nikodije said:

ap1 prenosi dinamo-pafos

Očel igrati David Luiz?

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, Cash said:

Očel igrati David Luiz?

a?

lol ladno sad vidim da david luiz igra za pafos. pa lepo mesto za penziju. tu je i orsic iz dinama.

• Author
11 minutes ago, Nikodije said:

lol ladno sad vidim da david luiz igra za pafos. pa lepo mesto za penziju. tu je i orsic iz dinama.

Oni su sacuvali maltene kompletan tim iz prosle godine i pojacavaju ga, sto pokazuje da razmisljaju dugorocnije i imaju ozbiljne ambicije. Kupio ih je neki bogati Rus tako da ce u tom dvomecu da puca na sve strane i na terenu i van njega.

2 minutes ago, harper lee said:

Oni su sacuvali maltene kompletan tim iz prosle godine i pojacavaju ga, sto pokazuje da razmisljaju dugorocnije i imaju ozbiljne ambicije. Kupio ih je neki bogati Rus tako da ce u tom dvomecu da puca na sve strane i na terenu i van njega.

nije neki bogati rus, nego nas prijatelj lomakin, tako kaze terza. prvo iskuka kako ce protiv kijeva da bude tesko zbog politickih tenzija, ne vole nas, mrze nas, a 15 sekundi kasnije kaze nas prijatelj lomakin.

Edited by Nikodije

• Author
4 minutes ago, Nikodije said:

nije neki bogati rus, nego nas prijatelj lomakin, tako kaze terza. prvo iskuka kako ce protiv kijeva da bude tesko zbog politickih tenzija, ne vole nas, mrze nas, a 15 sekundi kasnije kaze nas prijatelj lomakin.

Lomakin nam je knjigovodstveno prijatelj a realno potencijalni suparnik. Objasnice to vec Terzic svojim sportskim prijateljima iz Kijeva, ne sumnjam.

31 minutes ago, Nikodije said:

Nije mi baš jasno zašto se je vratio u Evropu. Mislio sam da če u Brazilu završiti karieru.

2 minutes ago, Cash said:

Nije mi baš jasno zašto se je vratio u Evropu. Mislio sam da če u Brazilu završiti karieru.

izgleda da je nas prijatelj lomakin imao jake argumente

• Author

Dakle, one stidljive informacije o Tadicu koje sam napisao juce danas su zvanicne, nista od tog transfera. Trazio je da dodje ako se kvalifikujemo u LS, u klubu su zakljucili da im takav potencijalni problem u svlacionici nije potreban i zahvalili su se na razumevanju. Ne znam sta da mislim o tome, Tadic bi igracki mnogo znacio ali toliko potencijalnih problema u hijerarhiji ekipe je moglo da se pojavi da mozda i nije lose sto se ovako zavrsilo. Jednog alfa muzjaka da prevaspitava Radonjica smo vec doveli, popunili smo sve pozicije sa ona dva potpisa od pre par dana i sada mozemo da se potpuno posvetimo kvalifikacijama.

53 minutes ago, Nikodije said:

Kiparska liga je fudbalski ono sto je Florida za americke penzionere. Mada sam vise iznenadjen za Orsica

7 minutes ago, los borrachos said:

Kiparska liga je fudbalski ono sto je Florida za americke penzionere. Mada sam vise iznenadjen za Orsica

pa i on je vec veteran, pritom neslavno je propao posle dinama

9 minutes ago, harper lee said:

sa ona dva potpisa od pre par dana i sada mozemo da se potpuno posvetimo kvalifikacijama.

Samo sto su nam stoperi klimavi, imamo jednog rovitog, jednog staklenog i 2 klinca koji su na (ras)prodaji.

Leh cemo verovatno proci, a sa DinamoK/Pafosom nece biti nimalo lako.

Negde procitah da nikad Ukrajince nismo izbacili, a ni sa Kipranima nije mnogo bolje.

• Author
Just now, Milosh76 said:

Samo sto su nam stoperi klimavi, imamo jednog rovitog, jednog staklenog i 2 klinca koji su na (ras)prodaji.

Leh cemo verovatno proci, a sa DinamoK/Pafosom nece biti nimalo lako.

Negde procitah da nikad Ukrajince nismo izbacili, a ni sa Kipranima nije mnogo bolje.

Ma, bice jos i dolazaka i odlazaka ali nista sto je bitno za ostatak kvalifikacija. Tadic je od igraca koji se pominju jedini imao kvalitet da uskoci odmah, s obzirom da on ne dolazi ova trenutna ekipa ce izneti kvalifikacije do kraja.

Govorio je Mađija i pre nekog vremena da nisu raspoloženi da ga čekaju.

Kapiram da ćemo sa ovime do kraja kvalifikacija, pa ako se plasiramo i kane lova, dovešćemo još par igrača.

+1

Standardno Terzino rusenje timske hijerarhije potonjeg dana avgusta

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.