Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

1 hour ago, theanswer said:

Baš kako bi trebalo i da bude. Neće lokalni kvazi insajderi posle toga da se utrkuju ko će zagonetniju poruku da ostavi po pitanju drugog centra Partizana

Navikao sam da svaki dan prodjem na tnjiteru desavanja. A ne bih da citam budalastine kako je Lebronov mladji sin zakucao sa 6'2'' visinom...

• Replies 8.1k
  • Views 436.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Pravo pitanje je kad ce Broni u Partizan D

31 minutes ago, Amos said:

Pravo pitanje je kad ce Broni u Partizan D

Da je caca igrao kod Zeljka u onom sampionskom Partizanu pa i da se razmisli o tome.

Za sada neka ostane nepotizam na Koprivici i Nakicu. D

I Trifunovicu

56 minutes ago, 1n54jd3r said:

Navikao sam da svaki dan prodjem na tnjiteru desavanja. A ne bih da citam budalastine kako je Lebronov mladji sin zakucao sa 6'2'' visinom...

a obrva i chale-bron sto pejstuju iste narodne umotvorine i poslovice? @189- ima taj materijal

7 minutes ago, kronostime said:

Da je caca igrao kod Zeljka u onom sampionskom Partizanu pa i da se razmisli o tome.

Za sada neka ostane nepotizam na Koprivici i Nakicu. D

samo ubaci ovu slajbu na nekom wikiju partizanovog rostera iz 92. i to je to.

yali-spor_lebron-james.jpg

Prodati Blejzersi za preko 4 milijarde

Da li ce Rajakovic da bude pedaliran ili ostaje...

Zavisi kakav je odnos imao sa njim do sada, za Rajakovića je generalno bolje ovako da promovišu GMa iz svoje strukture nego da dovlače nekoga spoljnog na tu poziciju.

Šta je za Rajakovića bolje ne znam, ali franšiza je na ozbiljnoj stramputici i pre nego što je coach Darko došao.

Ali možda sam i subjektivan, tu igraju neki meni omraženi igrači. Pakao je čime su ozidali Skotija.

da, njihovo gradjenje ekipe je bas da se zapitas koji kurac

sve vreme imam utisak da kao najplacenije igrace dovode likove koje niko drugi nece

bas nije imao srece rajakovic

opet, to je istok, rajakovic je cacanin fantom, nece biti cudo ako uspe da naprvi solidan rezultat

a to je sa ovakvom ekipom ravno tituli

Pa kontam da je za njega bolje da bude trener u NBA nego da ne bude trener u NBA D makar i u mrtvim Reptorsima, jer sad da ga maknu ne znam koliko bi morao da čeka na neku novu priliku. Kokoškov nakon Finiksa nije dobio drugu šansu

raptorsi su hteli da naprave taj najversatajl wingspan krew - siakam, anunoby, skadi barnz, sto bi reko kouch rajakovic ali ih je realnost demantovala

mislim da se oni nigde sada ne zure, napravili su blitz-krieg uspeh sa chavom ledenim i sada tankuju, cekaju dobrog pika na draftu.

Edited by uini

imaće rajaković prostora da ove godine uradi nešto. ako ne uradi, bojim se da će biti bivši, ali ima određenog prostora sigurno.