August 13, 2025Aug 13 1 hour ago, theanswer said:Baš kako bi trebalo i da bude. Neće lokalni kvazi insajderi posle toga da se utrkuju ko će zagonetniju poruku da ostavi po pitanju drugog centra PartizanaNavikao sam da svaki dan prodjem na tnjiteru desavanja. A ne bih da citam budalastine kako je Lebronov mladji sin zakucao sa 6'2'' visinom...
August 13, 2025Aug 13 31 minutes ago, Amos said:Pravo pitanje je kad ce Broni u Partizan Da je caca igrao kod Zeljka u onom sampionskom Partizanu pa i da se razmisli o tome.Za sada neka ostane nepotizam na Koprivici i Nakicu.
August 13, 2025Aug 13 56 minutes ago, 1n54jd3r said:Navikao sam da svaki dan prodjem na tnjiteru desavanja. A ne bih da citam budalastine kako je Lebronov mladji sin zakucao sa 6'2'' visinom...a obrva i chale-bron sto pejstuju iste narodne umotvorine i poslovice? @189- ima taj materijal
August 13, 2025Aug 13 7 minutes ago, kronostime said:Da je caca igrao kod Zeljka u onom sampionskom Partizanu pa i da se razmisli o tome.Za sada neka ostane nepotizam na Koprivici i Nakicu. samo ubaci ovu slajbu na nekom wikiju partizanovog rostera iz 92. i to je to.
August 18, 2025Aug 18 Zavisi kakav je odnos imao sa njim do sada, za Rajakovića je generalno bolje ovako da promovišu GMa iz svoje strukture nego da dovlače nekoga spoljnog na tu poziciju.
August 19, 2025Aug 19 Šta je za Rajakovića bolje ne znam, ali franšiza je na ozbiljnoj stramputici i pre nego što je coach Darko došao. Ali možda sam i subjektivan, tu igraju neki meni omraženi igrači. Pakao je čime su ozidali Skotija.
August 19, 2025Aug 19 da, njihovo gradjenje ekipe je bas da se zapitas koji kuracsve vreme imam utisak da kao najplacenije igrace dovode likove koje niko drugi necebas nije imao srece rajakovic opet, to je istok, rajakovic je cacanin , nece biti cudo ako uspe da naprvi solidan rezultat a to je sa ovakvom ekipom ravno tituli
August 19, 2025Aug 19 Pa kontam da je za njega bolje da bude trener u NBA nego da ne bude trener u NBA makar i u mrtvim Reptorsima, jer sad da ga maknu ne znam koliko bi morao da čeka na neku novu priliku. Kokoškov nakon Finiksa nije dobio drugu šansu
August 19, 2025Aug 19 raptorsi su hteli da naprave taj najversatajl wingspan krew - siakam, anunoby, skadi barnz, sto bi reko kouch rajakovic ali ih je realnost demantovalamislim da se oni nigde sada ne zure, napravili su blitz-krieg uspeh sa chavom ledenim i sada tankuju, cekaju dobrog pika na draftu. Edited August 19, 2025Aug 19 by uini
August 19, 2025Aug 19 imaće rajaković prostora da ove godine uradi nešto. ako ne uradi, bojim se da će biti bivši, ali ima određenog prostora sigurno.