Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

bilo bi zanimljivije da se bore npr gigantska divlja svinja iz laboratorije unuka dr mengelea i pterodaktil :i

• Replies 8.1k
  • Views 436.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Obzirom na količinu para koje ima i zeitgeist, ovo je sasvim dovoljno. Verujem da nije čitao Fromovu "Imati ili biti", a postavlja sebi neka ključna pitanja koja bi stari Erih pohvalio. Nadam se da će pronači dobar put za sebe i devojku koja će ga iskreno voleti.

ja citao samo umece ljubavi, devojka mi onomad dala :/

hehe dala, nenamerna omaska

Ste se uzeli na kraju?

ne, sto je dobro, jer smo isli u gimnaziju

Moze li neki presek ucinka nasih u letnjoj ligi ako neko prati i gde se ocekuje da zavrse na pocetku sezone ( prvi tim, razvojna, ... )

aktuelni sampion letnje lige je ofanzivni koordinator knicksa :i

gettyimages-2225461281.jpg?quality=90&st

This will be a reunion for Jent and Brown, who previously worked together in Cleveland from 2006 to 2010. As an obscure nugget, Jent is a New Jersey native who played three games for the Knicks during the 1996–97 season, won an NBA championship as a player with the Houston Rockets in 1994—against the Knicks of all teams—and can call himself a career-wide 37-point scorer after appearing in an extraordinary six regular-season games, as well 11 postseason outings.

brt moj, zamisli kako je tek meni, ja ateista

„Kada se ne molim Bogu, tada dolazi đavo u obliku žene“

Doskorašnji igrač Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića, sa kojima je bio šampion 2023. godine, govorio je o porocima u porodici Porter.

Njegov rođeni brat Džontej je suspendovan zbog kockanja.

„Svi imamo različite poroke. Nekome je to alkohol, nekome droga, nekome kocka. Moj porok je drugačiji, mnogo volim žene. Kada se distanciram od Boga, kada se ne molim, tada na njegovo mesto dolazi đavo u obliku žene“, istakao je Porter junior.

Ovaj je ladno materijal za Svetu goru, trebao je Jokara da ga regrutuje na vreme...

Šta god da je, nivo idiotluka koji je pokazivao u igri teško da će rečju da dosegne.

Offseason desavanja trajala manje vise nedelju dana koncentrovano, a onda mrtvo more.

36 minutes ago, 1n54jd3r said:

Offseason desavanja trajala manje vise nedelju dana koncentrovano, a onda mrtvo more.

Baš kako bi trebalo i da bude. Neće lokalni kvazi insajderi posle toga da se utrkuju ko će zagonetniju poruku da ostavi po pitanju drugog centra Partizana

vestbruk izgleda u kingsima