August 19, 2025Aug 19 ne znam kakav im je to roster, pa da nesto urade a i rajakovic je qrac od ovce, samo salje infoe o knicks strategijama via gmail Edited August 19, 2025Aug 19 by uini
August 21, 2025Aug 21 Sta reci, koju poruku poslat'https://x.com/LegionHoops/status/1958587418904289332
August 21, 2025Aug 21 https://defector.com/michael-porter-jr-is-the-incredibly-dumb-man-for-an-incredibly-dumb-momentIzašao pre dva dana članak u Defectoru o MPJ-u, nakon onog podkasta sa izjavama o Tejtu i kuvanju ručka. Naslov: The incredibly dumb man for an incredibly dumb moment.
August 22, 2025Aug 22 8 hours ago, reg said:https://defector.com/michael-porter-jr-is-the-incredibly-dumb-man-for-an-incredibly-dumb-momentIzašao pre dva dana članak u Defectoru o MPJ-u, nakon onog podkasta sa izjavama o Tejtu i kuvanju ručka. Naslov: The incredibly dumb man for an incredibly dumb moment.Sve ok, ali nadam se da autor u svom radu gadja i malo više instance od MPJa koji je krajnji korisnik te kulture i sistema. Meni malo bljuc zaletanje na izbore da se glasa za sve te održavaoce get the bag kapitalizma da bi se posle gadjao posledični MPJ iz nekog moralizatorskog ugla. Na stranu što su te ribe koje se zaleću na njega skoro stoprocentno bliže 1 Karleuši nego nekoj, ne znam, Mariji Ratković. Onda bi morali pola foruma da propitamo za način izražavanja.Nigde ih nije bilo kad je dobio trista šesto miliona, sad je kasno za frulicu.
August 22, 2025Aug 22 nije ovde stvar o načinu izražavanja, već o retrogradnim stavovima prema ženama a zatim i generalno percepciji sveta jednog neobrazovanog lika koji usput ima mjndset teoretičara zavere.ako je neko toliko poznat kao što mpjr jeste, u sportu koji je u svetskim razmerama popularan, pa je još izuzetno aktivan na youtubeu i gde još - za mene je obaveza portala koji se bave društvom i kulturom da skrenu pažnju na ovakve pogibeljne stavove.naravno da bi neki ambiciozniji tekst mogao da se bavi i širom slikom, ovaj tekst nema tu ambiciju.
August 22, 2025Aug 22 5 minutes ago, uini said:nije ovde stvar o načinu izražavanja, već o retrogradnim stavovima prema ženama a zatim i generalno percepciji sveta jednog neobrazovanog lika koji usput ima mjndset teoretičara zavere.ako je neko toliko poznat kao što mpjr jeste, u sportu koji je u svetskim razmerama popularan, pa je još izuzetno aktivan na youtubeu i gde još - za mene je obaveza portala koji se bave društvom i kulturom da skrenu pažnju na ovakve pogibeljne stavove.naravno da bi neki ambiciozniji tekst mogao da se bavi i širom slikom, ovaj tekst nema tu ambiciju.Moj problem je što se manje bave stvarocima takvog društva, Tejt nije pao sa neba - Tejt je proizvod koji generiše dobit za takvo društvo. Kada krene priča o tome onda svi nestanu da odnesu tetki lek ili dobiješ komentar tipa: a šta bi ti, KOMUNIZAM?!?Isto kao i za kockarnice, ajde da gadjamo s gadjenjem ove što reklamiraju i promovišu kladionice dok glasamo za ove koji su tim kockarnicama omogućili da izrastu svuda kao kosa mladog metalca.I na kraju, meni je bolje da se ovako nešto kaže pa mu potencijalno neko nešto i objasni nego da su PR mašine sa 1000 flašica bebi ulja u kupatilu pa se strašno iznenadimo.
August 22, 2025Aug 22 okej, samo, opet kazem, taj tekst o genezi takvog ponasanja je ambiciozniji i verovatno negde postoji, mozda bas i na ovom portalu koji sam prvi put sada video, mozda ne.
August 22, 2025Aug 22 brownov chale, po vokaciji debilNaoružan nožem, više puta je ubo žrtvu, koja je zadobila teške povrede – ubode u leđa i ruke, polomljeno rebro, a trenutno se nalazi u kritičnom stanju.Očevici tvrde da je Braun žrtvu pratio i da je nožem zamahnuo više desetina puta. Policija ga je pronašla sa krvavim licem, a kako se navodi, odmah je priznao da je sukob izbio oko parking mesta.tekst je sa nove rs, zatvorio sam prozor
August 22, 2025Aug 22 propustio sam ili zaboravio sta je morantov zgresio?osim sto je sinu dao kretensko ime
August 22, 2025Aug 22 5 hours ago, Amos said:Sve ok, ali nadam se da autor u svom radu gadja i malo više instance od MPJa koji je krajnji korisnik te kulture i sistema. Meni malo bljuc zaletanje na izbore da se glasa za sve te održavaoce get the bag kapitalizma da bi se posle gadjao posledični MPJ iz nekog moralizatorskog ugla. Na stranu što su te ribe koje se zaleću na njega skoro stoprocentno bliže 1 Karleuši nego nekoj, ne znam, Mariji Ratković. Onda bi morali pola foruma da propitamo za način izražavanja.Nigde ih nije bilo kad je dobio trista šesto miliona, sad je kasno za frulicu. Ovo si sve pokupio iz članka koji nisi pročitao? Pola članka je osvrt na podkast kulturu i likove kod kojih je gostovao, niko ne spori da je MPJ krajnji korisnik (koji iz hobija nemušto reprodukuje).