Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

ne znam kakav im je to roster, pa da nesto urade a i rajakovic je qrac od ovce, samo salje infoe o knicks strategijama via gmail

Edited by uini

• Replies 8.1k
  • Views 436.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

hvala^ lepo napisan clanak

Nije fora, istina je

8 hours ago, reg said:

https://defector.com/michael-porter-jr-is-the-incredibly-dumb-man-for-an-incredibly-dumb-moment

Izašao pre dva dana članak u Defectoru o MPJ-u, nakon onog podkasta sa izjavama o Tejtu i kuvanju ručka. Naslov: The incredibly dumb man for an incredibly dumb moment.

Sve ok, ali nadam se da autor u svom radu gadja i malo više instance od MPJa koji je krajnji korisnik te kulture i sistema. Meni malo bljuc zaletanje na izbore da se glasa za sve te održavaoce get the bag kapitalizma da bi se posle gadjao posledični MPJ iz nekog moralizatorskog ugla. Na stranu što su te ribe koje se zaleću na njega skoro stoprocentno bliže 1 Karleuši nego nekoj, ne znam, Mariji Ratković. Onda bi morali pola foruma da propitamo za način izražavanja.

Nigde ih nije bilo kad je dobio trista šesto miliona, sad je kasno za frulicu. fantom

nije ovde stvar o načinu izražavanja, već o retrogradnim stavovima prema ženama a zatim i generalno percepciji sveta jednog neobrazovanog lika koji usput ima mjndset teoretičara zavere.

ako je neko toliko poznat kao što mpjr jeste, u sportu koji je u svetskim razmerama popularan, pa je još izuzetno aktivan na youtubeu i gde još - za mene je obaveza portala koji se bave društvom i kulturom da skrenu pažnju na ovakve pogibeljne stavove.

naravno da bi neki ambiciozniji tekst mogao da se bavi i širom slikom, ovaj tekst nema tu ambiciju.

5 minutes ago, uini said:

nije ovde stvar o načinu izražavanja, već o retrogradnim stavovima prema ženama a zatim i generalno percepciji sveta jednog neobrazovanog lika koji usput ima mjndset teoretičara zavere.

ako je neko toliko poznat kao što mpjr jeste, u sportu koji je u svetskim razmerama popularan, pa je još izuzetno aktivan na youtubeu i gde još - za mene je obaveza portala koji se bave društvom i kulturom da skrenu pažnju na ovakve pogibeljne stavove.

naravno da bi neki ambiciozniji tekst mogao da se bavi i širom slikom, ovaj tekst nema tu ambiciju.

Moj problem je što se manje bave stvarocima takvog društva, Tejt nije pao sa neba - Tejt je proizvod koji generiše dobit za takvo društvo. Kada krene priča o tome onda svi nestanu da odnesu tetki lek ili dobiješ komentar tipa: a šta bi ti, KOMUNIZAM?!?

Isto kao i za kockarnice, ajde da gadjamo s gadjenjem ove što reklamiraju i promovišu kladionice dok glasamo za ove koji su tim kockarnicama omogućili da izrastu svuda kao kosa mladog metalca.

I na kraju, meni je bolje da se ovako nešto kaže pa mu potencijalno neko nešto i objasni nego da su PR mašine sa 1000 flašica bebi ulja u kupatilu pa se strašno iznenadimo.

okej, samo, opet kazem, taj tekst o genezi takvog ponasanja je ambiciozniji i verovatno negde postoji, mozda bas i na ovom portalu koji sam prvi put sada video, mozda ne.

brownov chale, po vokaciji debil

Naoružan nožem, više puta je ubo žrtvu, koja je zadobila teške povrede – ubode u leđa i ruke, polomljeno rebro, a trenutno se nalazi u kritičnom stanju.

Očevici tvrde da je Braun žrtvu pratio i da je nožem zamahnuo više desetina puta. Policija ga je pronašla sa krvavim licem, a kako se navodi, odmah je priznao da je sukob izbio oko parking mesta.

tekst je sa nove rs, zatvorio sam prozor

Ovo je treći ćale mandril medju super starovima, postaje uobičajeno.

Druga dva su Haliburton i Ball?

Mislio sam na Temetrijusovog ćaleta, Ballovi ipak nisu super zvezde.

propustio sam ili zaboravio sta je morantov zgresio?

osim sto je sinu dao kretensko ime fantom

5 hours ago, Amos said:

Sve ok, ali nadam se da autor u svom radu gadja i malo više instance od MPJa koji je krajnji korisnik te kulture i sistema. Meni malo bljuc zaletanje na izbore da se glasa za sve te održavaoce get the bag kapitalizma da bi se posle gadjao posledični MPJ iz nekog moralizatorskog ugla. Na stranu što su te ribe koje se zaleću na njega skoro stoprocentno bliže 1 Karleuši nego nekoj, ne znam, Mariji Ratković. Onda bi morali pola foruma da propitamo za način izražavanja.

Nigde ih nije bilo kad je dobio trista šesto miliona, sad je kasno za frulicu. fantom

Ovo si sve pokupio iz članka koji nisi pročitao? Pola članka je osvrt na podkast kulturu i likove kod kojih je gostovao, niko ne spori da je MPJ krajnji korisnik (koji iz hobija nemušto reprodukuje).