July 31, 2025Jul 31 2 hours ago, 1n54jd3r said:On dobija max ugovor i da smrsa i da ne smrsa, i da prica na tv i da se ne pojavi nigde 2 meseca.Ne od Dalasa koji je mogao da mu da supermax ugovor. Prozivali su ga za formu i u ovih par meseci u Lejkersima.
July 31, 2025Jul 31 To je sirotinjsko razmišljanje: "ima on dovoljno što bi se cimao". Svi oni razmišljaju po principu još ugovora, još maksimalnijih ponuda, još reklama. Ako neki i ne razmišlja ima ko da mu sedi na grbači da ide po studijima i reklamira paštete. Na kraju krajeva karijere su kratke. Para nikad dosta. Edited July 31, 2025Jul 31 by Amos
July 31, 2025Jul 31 8 minutes ago, johan nagel said:Причате о лику који рекламира паризер и виршлеSpoilerPozovu te Jokić i Dončić na večeru, očekuješ gozbu, ne jedeš ceo dan da bi ostavio prostor i onda ti serviraju Poli parizer uz Jelen pivo 🥲
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, johan nagel said:Причате о лику који рекламира паризер и виршлеSpoilernajbolji parizer x najbolje virshle = to mogu male bebe da jedu, ako zele da zive opasno.
July 31, 2025Jul 31 25:52, Aleksa zaključao SGA-а i sviran je faul u napadu. U NBA-u bi SGA verovatno dobio dva bacanja. Neverovatno je koliko sudije utiču na igru i mora nešto da se uradi po tom pitanju.
July 31, 2025Jul 31 7 hours ago, Amos said:To je sirotinjsko razmišljanje: "ima on dovoljno što bi se cimao". Svi oni razmišljaju po principu još ugovora, još maksimalnijih ponuda, još reklama. Ako neki i ne razmišlja ima ko da mu sedi na grbači da ide po studijima i reklamira paštete. Na kraju krajeva karijere su kratke. Para nikad dosta.+ on je sad u lejkersima, to donosi mnogo i sa strane marketinga, statusa...1 je stvar biti no1 u lejkersima, nesto sasvim drugo u dalasu
July 31, 2025Jul 31 11 hours ago, 1n54jd3r said:Moze i na topic najvredniji igrac ali zasluzuje da ostane ovde...sulude brojkebas suludonadam se samo da ce ostati zdrav i narednih nekoliko godina biti u stanju isporucivati slicnozasluzio je da uzme jos makar jednu tituluiz nekog razloga sam sve ove godine u velikoj meri "branio" denver, medjutim nakon ovog sto su uradili sa timom nakon zavrsetka sezone, mogu samo reci da sam jeo govna i da su makar i deo ovog mogli uraditi ranijesramotno je kakav su oni tim okupili oko ovakvog igracajebote, covek je podigao reprezentaciju srbije (svaka cast svakom nasem reprezentativcu) gde je starter npr covek koji je rubni el igrac u egal sa USA koja je dovela jednu od najboljih ekipa u istoriji reprezentativne kosarke
July 31, 2025Jul 31 11 hours ago, 1n54jd3r said:Moze i na topic najvredniji igrac ali zasluzuje da ostane ovde...sulude brojkeNenormalno. Nadao bih se da će uopšte da se pojavi ovakav igrač da sam verovao da je moguće. To što je stasao u tem Somboru je za svaki put da se uštineš kad ga vidiš.
July 31, 2025Jul 31 9 minutes ago, pbg12345 said:Jebote, covek je podigao reprezentaciju srbije (svaka cast svakom nasem reprezentativcu) gde je starter npr covek koji je rubni el igrac u egal sa USA koja je dovela jednu od najboljih ekipa u istoriji reprezentativne kosarkeNe bih rekao da smo egal sa USA. Dobijaju oni nas u 9/10 slučajeva. Ono je bila vanredno dobra predstava sa naše strane.Opet, ako se penzionišu njihove 3 aždaje do OI, možda i budemo ful egal. Oni su velika prevaga.
July 31, 2025Jul 31 skroz je normalno da se iscima da smrša sve i da nema ništa od toga. iscimamo se i mi kancelarijski crvi koji stvarno nemamo ni cent od toga.skroz je normalno i da gostuje u emisiji, gomila NBA igrača se ne skida sa podkasta. skroz je normalno i da ga tamo pitaju za glavnu temu vezanu za njega ovog leta i da on na to odgovori. mene bi kao entuzijastu iz seoske lige čak i zanimalo da čujem kako je trenirao i jeo. jedan djoković je “napisao” faking knjigu o ishrani, hodanju po travi i grljenju drveća. skroz je normalno i da reklamira whatever, makar nisu kladže i kripto prevare. pre bi bio mentol da to ne radi. bukvalno bi bio simptom depresije ili nekog drugog mentalnog poremećaja da ga boli kurac da se cima u 26oj godini jer je eto već bogat.
July 31, 2025Jul 31 21 minutes ago, kralj said:Nenormalno. Nadao bih se da će uopšte da se pojavi ovakav igrač da sam verovao da je moguće. To što je stasao u tem Somboru je za svaki put da se uštineš kad ga vidiš.da, htedoh to i sam napisatisa jedne strane izlisno je to ponavljati, sa druge navikli smo se na njega takvog, pa nam je to sad kao "normalno", a zapravo je suludo, da je neko pricao da cemo imati takvog igraca ne pre 30 ili vise godina nego i pre 10 delovalo je kao neverovatno ili u najboljem slucaju neka daleka buducnosta ne treba cuditi sto se jokic rodio bas u tem somborumanje zbog cinjenice i da se prvi veliki ex yu igrac rodio upravo tamo, daleko vise da je 1 pbg te (i samo te) godine ziveo upravo u tom gradu 18 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne bih rekao da smo egal sa USA. Dobijaju oni nas u 9/10 slučajeva. Ono je bila vanredno dobra predstava sa naše strane.Opet, ako se penzionišu njihove 3 aždaje do OI, možda i budemo ful egal. Oni su velika prevaga.ma naravno da sam mislio na polufinalnu utakmicuali ima nesto i u tome sto je ta "1od10" upravo bila ta najvaznija, kad je apsolutno najteze(ima neceg i u tome da nam je ipak i malo falilo, ali jbg, necemo sad da kvarimo poentu :) )ja inace i dalje nisam skupio hrabrosti da odgledam ponovo utakmicu, niti dokumentarac o oiako se uopste i moze reci ponovo jer sam je i tad gledao u transunivo samopouzdanja sa kojim smo "mi" izasli je velicanstven