Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

Причате о лику који рекламира паризер и виршле

Spoiler

EAEB41B0-6180-435B-A0FB-469E5A33A9C9.jpeg

• Replies 8.1k
  • Views 436.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

2 hours ago, 1n54jd3r said:

On dobija max ugovor i da smrsa i da ne smrsa, i da prica na tv i da se ne pojavi nigde 2 meseca.

Ne od Dalasa koji je mogao da mu da supermax ugovor. Prozivali su ga za formu i u ovih par meseci u Lejkersima.

To je sirotinjsko razmišljanje: "ima on dovoljno što bi se cimao". Svi oni razmišljaju po principu još ugovora, još maksimalnijih ponuda, još reklama. Ako neki i ne razmišlja ima ko da mu sedi na grbači da ide po studijima i reklamira paštete. Na kraju krajeva karijere su kratke. Para nikad dosta.

Edited by Amos

8 minutes ago, johan nagel said:

Spoiler

Pozovu te Jokić i Dončić na večeru, očekuješ gozbu, ne jedeš ceo dan da bi ostavio prostor i onda ti serviraju Poli parizer uz Jelen pivo 🥲

Јоке бар стварно цепа Јелен зидарац ал за овог сам сумњичав да крмља Поли

1 hour ago, johan nagel said:

Spoiler

najbolji parizer x najbolje virshle = to mogu male bebe da jedu, ako zele da zive opasno.

25:52, Aleksa zaključao SGA-а i sviran je faul u napadu. U NBA-u bi SGA verovatno dobio dva bacanja.

Neverovatno je koliko sudije utiču na igru i mora nešto da se uradi po tom pitanju.

7 hours ago, Amos said:

To je sirotinjsko razmišljanje: "ima on dovoljno što bi se cimao". Svi oni razmišljaju po principu još ugovora, još maksimalnijih ponuda, još reklama. Ako neki i ne razmišlja ima ko da mu sedi na grbači da ide po studijima i reklamira paštete. Na kraju krajeva karijere su kratke. Para nikad dosta.

+ on je sad u lejkersima, to donosi mnogo i sa strane marketinga, statusa...

1 je stvar biti no1 u lejkersima, nesto sasvim drugo u dalasu

11 hours ago, 1n54jd3r said:

Moze i na topic najvredniji igrac ali zasluzuje da ostane ovde...sulude brojke

bas suludo

nadam se samo da ce ostati zdrav i narednih nekoliko godina biti u stanju isporucivati slicno

zasluzio je da uzme jos makar jednu titulu

iz nekog razloga sam sve ove godine u velikoj meri "branio" denver, medjutim nakon ovog sto su uradili sa timom nakon zavrsetka sezone, mogu samo reci da sam jeo govna i da su makar i deo ovog mogli uraditi ranije

sramotno je kakav su oni tim okupili oko ovakvog igraca

jebote, covek je podigao reprezentaciju srbije (svaka cast svakom nasem reprezentativcu) gde je starter npr covek koji je rubni el igrac u egal sa USA koja je dovela jednu od najboljih ekipa u istoriji reprezentativne kosarke

11 hours ago, 1n54jd3r said:

Moze i na topic najvredniji igrac ali zasluzuje da ostane ovde...sulude brojke

Nenormalno. Nadao bih se da će uopšte da se pojavi ovakav igrač da sam verovao da je moguće. To što je stasao u tem Somboru je za svaki put da se uštineš kad ga vidiš.

9 minutes ago, pbg12345 said:

Jebote, covek je podigao reprezentaciju srbije (svaka cast svakom nasem reprezentativcu) gde je starter npr covek koji je rubni el igrac u egal sa USA koja je dovela jednu od najboljih ekipa u istoriji reprezentativne kosarke

Ne bih rekao da smo egal sa USA. Dobijaju oni nas u 9/10 slučajeva. Ono je bila vanredno dobra predstava sa naše strane.

Opet, ako se penzionišu njihove 3 aždaje do OI, možda i budemo ful egal. Oni su velika prevaga.

Neka Kinga.

skroz je normalno da se iscima da smrša sve i da nema ništa od toga. iscimamo se i mi kancelarijski crvi koji stvarno nemamo ni cent od toga.

skroz je normalno i da gostuje u emisiji, gomila NBA igrača se ne skida sa podkasta.

skroz je normalno i da ga tamo pitaju za glavnu temu vezanu za njega ovog leta i da on na to odgovori. mene bi kao entuzijastu iz seoske lige čak i zanimalo da čujem kako je trenirao i jeo. jedan djoković je “napisao” faking knjigu o ishrani, hodanju po travi i grljenju drveća.

skroz je normalno i da reklamira whatever, makar nisu kladže i kripto prevare. pre bi bio mentol da to ne radi.

bukvalno bi bio simptom depresije ili nekog drugog mentalnog poremećaja da ga boli kurac da se cima u 26oj godini jer je eto već bogat.

Plus ima ljudi koji dok pričaju o tome osete podstrek za dalje. Evo ja prvi.

21 minutes ago, kralj said:

Nenormalno. Nadao bih se da će uopšte da se pojavi ovakav igrač da sam verovao da je moguće. To što je stasao u tem Somboru je za svaki put da se uštineš kad ga vidiš.

da, htedoh to i sam napisati

sa jedne strane izlisno je to ponavljati, sa druge navikli smo se na njega takvog, pa nam je to sad kao "normalno", a zapravo je suludo, da je neko pricao da cemo imati takvog igraca ne pre 30 ili vise godina nego i pre 10 delovalo je kao neverovatno ili u najboljem slucaju neka daleka buducnost

a ne treba cuditi sto se jokic rodio bas u tem somboru

manje zbog cinjenice i da se prvi veliki ex yu igrac rodio upravo tamo, daleko vise da je 1 pbg te (i samo te) godine ziveo upravo u tom gradu fantom

18 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne bih rekao da smo egal sa USA. Dobijaju oni nas u 9/10 slučajeva. Ono je bila vanredno dobra predstava sa naše strane.

Opet, ako se penzionišu njihove 3 aždaje do OI, možda i budemo ful egal. Oni su velika prevaga.

ma naravno da sam mislio na polufinalnu utakmicu

ali ima nesto i u tome sto je ta "1od10" upravo bila ta najvaznija, kad je apsolutno najteze

(ima neceg i u tome da nam je ipak i malo falilo, ali jbg, necemo sad da kvarimo poentu :) )

ja inace i dalje nisam skupio hrabrosti da odgledam ponovo utakmicu, niti dokumentarac o oi

ako se uopste i moze reci ponovo jer sam je i tad gledao u transu

nivo samopouzdanja sa kojim smo "mi" izasli je velicanstven