August 22, 2025Aug 22 12 minutes ago, reg said:Ovo si sve pokupio iz članka koji nisi pročitao? Pola članka je osvrt na podkast kulturu i likove kod kojih je gostovao, niko ne spori da je MPJ krajnji korisnik (koji iz hobija nemušto reprodukuje).Pročitao sam članak. Dobar je opis podcast kulture koja takodje cedi profit iz generalne dekadencije društva. Ako @uini kaže da na sajtu imaju tekstove koji podjednako kritikuju policy makere i ostale ideologe slobodnog tržišta, meni je to dovoljno od njih.
August 22, 2025Aug 22 1 hour ago, pbg12345 said:propustio sam ili zaboravio sta je morantov zgresio?osim sto je sinu dao kretensko ime Čitao sam da je on više deo problema nego deo rešenja kad je u pitanju Temetrijusovo denge-denge ponašanje.
August 22, 2025Aug 22 3 minutes ago, Amos said:Pročitao sam članak. Dobar je opis podcast kulture koja takodje cedi profit iz generalne dekadencije društva. Ako @uini kaže da na sajtu imaju tekstove koji podjednako kritikuju policy makere i ostale ideologe slobodnog tržišta, meni je to dovoljno od njih.napisao sam bukvalno da prvi put vidim ovaj portal :/ Edited August 22, 2025Aug 22 by uini
August 22, 2025Aug 22 Just now, uini said:napisao sam bukvalno da prvi put vidim ovaj portal :/Izvinjavam se, loše sam pročitao taj post.
August 22, 2025Aug 22 17 minutes ago, Milošica said:Malik Bizli oslobođen optužbi.slobodan je i od cjacilenda onda.
August 23, 2025Aug 23 On 22. 8. 2025. at 9:26, uini said:brownov chale, po vokaciji debilNaoružan nožem, više puta je ubo žrtvu, koja je zadobila teške povrede – ubode u leđa i ruke, polomljeno rebro, a trenutno se nalazi u kritičnom stanju.Očevici tvrde da je Braun žrtvu pratio i da je nožem zamahnuo više desetina puta. Policija ga je pronašla sa krvavim licem, a kako se navodi, odmah je priznao da je sukob izbio oko parking mesta.tekst je sa nove rs, zatvorio sam prozorBrate, u NBA-u igra jedno 78 Braunova, ne možeš samo doći i napisati: brownov chale.
August 24, 2025Aug 24 Kad smo kod cacija, ovaj duo pajsera je nenadmasan. Ne znam na koju foru nisu zatvoreni u prikladnoj insituciji
September 3, 2025Sep 3 Izašla vest na Atletiku da su Klipersi dali Leonardu 28 miliona preko izmišljenog posla, kako bi zaobišli cap. Edited September 3, 2025Sep 3 by reg