September 3, 2025Sep 3 Neko spominje u komentarima kako je Masai Ujiri pričao da mu je menadzer Kavaija tražio novac sa strane.
September 3, 2025Sep 3 zato je ostin rivers kao vesic, njega nikada nece uhapsiti, jer to vodi onda do lebrona direktiva
September 3, 2025Sep 3 2 minutes ago, Milošica said:Ko je Siniša Mali - Vejd ili Irving?sad krecu oni pechat-grafiti po la-u, leonard lopov
September 3, 2025Sep 3 https://x.com/adryanashton/status/1963276808511422512?t=E5c3d_RXsXhfyGxE74-Udg&s=19
September 10, 2025Sep 10 https://x.com/KDTrey5/status/1965833796252741868?t=QjkeksCXx7p7KU6RjipCBw&s=19Neviđena pičkica
September 12, 2025Sep 12 Odlične dve epizode o slučaju Klipersa, pravo istraživačko novinarstvo, preporuka za poslušatiMislim da bi odgovor lige na ovo morao da bude brutalan, rezanje salary capa Klipersima, gubitak pikova prve runde i novčana globa, takođe i poništavanje Lenardovog ugovora i zabranu igranja godinu dana. Sve ostalo bi razjebalo postojeći sistem, a i mislim da je ostalih 29 vlasnika onako poprilično besno, Boston je rasturio šampionski tim da bi se povinovao SC pravilima, Sansi i Baksi uradili buyout ugovora koji će da ih jbu sledećih pet godina itd.Ne postoji sujetnija baba od bogatuna kojeg je drugi bogatun zajebao za neke pare.Inače neverovatan je nivo amaterizma (ili kretenizma) kojim se ovo sve radilo. Podseća me na onu priču o onom činovniku Kingsa koji je potkradao franšizu godinama, a pao je jer nije obrisao komp nakon napuštanja firme. Edited September 12, 2025Sep 12 by goofs
September 12, 2025Sep 12 On 10. 9. 2025. at 21:58, napadaj said:https://x.com/KDTrey5/status/1965833796252741868?t=QjkeksCXx7p7KU6RjipCBw&s=19Neviđena pičkicaKaže Vasa da je car i da je sve to online persona.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, goofs said:Inače neverovatan je nivo amaterizma (ili kretenizma) kojim se ovo sve radilo. Podseća me na onu priču o onom činovniku Kingsa koji je potkradao franšizu godinama, a pao je jer nije obrisao komp nakon napuštanja firme.meni je ovo jedino iznenađenje u celoj priči, do te mere da mi izgleda kao epska fantastika da milijarderi muljaju kao deca iz osnovnešto se dilova ispod stola tiče, siguran sam da ih je puna liga. dal je relativno nebitan igrač kao ostin rivs potpisao višestruko manji ugovor ili branson, to lete pare ispod žita samo tako.
September 18, 2025Sep 18 Izašao i treći Pablo Tore, svaki bolji od prethodnog. Mislim da više nije ostala ni trunka dileme o čemu se ovde radilo, ostaje pitanje kako će liga da reaguje. Balmer je najbogatiji i generalno među voljenijim vlasnicima u ligi, pa je nezgodno raščerečiti ga, no s druge strane ugled i reputacija lige su u pitanju, tako da je Silverovo dupe u procepu i gleda koju od dve kofe govana će da pojede. Ne očekuje se konačan rezultat istrage pre all-stara koji se igra u LA i čiji su domaćini baš Klipersi.Neverovatna i otužna stvar koja se pominje i u podkastu je koliko je sportsko istraživačko novinarstvo mrtvo čak i USA. Ovaj gospodin je odradio astronomski posao, ali da ga on nije ukopčao i lansirao vrlo je moguće da bi sve prošlo ispod radara.E da, i jedna kofa govana za Marka Kjubana koji se uvlači u Balmerovo dupe kroz tviter već danima i poliva Pabla i istragu. Ne znam šta će mu to u životu. Edited September 18, 2025Sep 18 by goofs
September 22, 2025Sep 22 FVV pokidao ligamente. https://bsky.app/profile/shamsbot.bsky.social/post/3lzh6xqhfjr2h
September 22, 2025Sep 22 ovo je baš ozbiljan udarac za Rokice, moraće Amen i Rid Šepard da naprave veliki iskorak, a ne verujem da su spremni za toa ni na tržištu nema slobodnih plejmejkera, nameće se ime jednog Rasa, na šta bi to ličilo bogapitajdoduše uvek mogu da potegnu neki trejd, ali već su stanjili rotaciju trejdom za Durantulu
September 23, 2025Sep 23 FVV je ruku na srce u slobodnom padu što se tiče forme, ali čim su ga nagovarali da redukuje ugovor, očigledno da bolju opciju nisu imali. Ukoliko Šepard proigra, može da se desi da ovo slave.
September 24, 2025Sep 24 Pa da bi se desila totalna transformacija iz bejbi Jokića u Jokića, sad sledi - nema sa kim da igra sezona.