October 1, 2025Oct 1 7 hours ago, uini said:nema logike da horf i drejmond budu u startnoj 5orci. sa džimikom su to tri klimava i ne baš česta šutera za tri, plus što se kvaliteti dreja i horfa dupliraju, bolje ih je razdvojiti u ovim godinamabiće verovatno podžemski ili ako je još tu onaj centar što isključivo šutira kao starter ili kuminga ako je potpisaoBrt, ovo je ekipa koja izgleda seksi na slici, ko još zna kako izgledaju podzemnski i kurkiminga
October 1, 2025Oct 1 Postoji ozbiljna šansa da jedan Rasel Vestbruk ne bude pod ugovorom za početak sezone. Suludo.
October 1, 2025Oct 1 3 hours ago, goofs said:Postoji ozbiljna šansa da jedan Rasel Vestbruk ne bude pod ugovorom za početak sezone. Suludo.Eto prilike za Hapoele i kojekake Dubai-e
October 2, 2025Oct 2 Ovim postaje nas drugi najplaceniji igrac u NBA? Niko osim Jokare nije dobacio do 15 milki po sezoni. Stojakovic je imao 12.5 milki po sezoni u Indijani, i to je u realnoj vrednosti veci ugovor od ovog Jovicevog.
October 3, 2025Oct 3 eh, kad se setim sta su pojedini strucnjaci pisali za jovica pre samo nekoliko meseci dani u ligi mu maltene bili odbrojani
October 3, 2025Oct 3 Odslušao intervju Kema Džonsona za DNVR ekipu, ne znam da li sam slušao elokventnijeg i pametnijeg NBA igrača, pa i sportistu uopšte. Možda Bill Walton, koji je svakako bio nekonvencionalniji.Imaće field day ove sezone sa Jokićem, a Denver će biti super zabavan za praćenje
October 3, 2025Oct 3 10 minutes ago, Ivo Petović said:Odslušao intervju Kema Džonsona za DNVR ekipu, ne znam da li sam slušao elokventnijeg i pametnijeg NBA igrača, pa i sportistu uopšte. Možda Bill Walton, koji je svakako bio nekonvencionalniji.Imaće field day ove sezone sa Jokićem, a Denver će biti super zabavan za praćenjecam johnson je super igrač, integralni deo phoenix sunsa na putu do finala 21.visok, odličan šuter, brz, ima pristojne fizikalije, malo slabiji u odbrani... i samo da ga zdravlje posluži, sklon je povredama.
October 3, 2025Oct 3 1 hour ago, Ivo Petović said:Odslušao intervju Kema Džonsona za DNVR ekipu, ne znam da li sam slušao elokventnijeg i pametnijeg NBA igrača, pa i sportistu uopšte. Možda Bill Walton, koji je svakako bio nekonvencionalniji.Imaće field day ove sezone sa Jokićem, a Denver će biti super zabavan za praćenjeBaš gledam sad i htedoh isto napisati.Brutalan je Denver, ironija, znam, ali po meni jedino ih Jokić može pokopati i da onda ne uzmu titulu.Ako Nikola bude onaj ko i prethodnih sezona, ubedljivi su favoriti za prsten.Ne mora čak ni Marej ništa spektakularno da odigra.Čini se da je Adelman poštovan i svi kažu da je dobar trener.
October 4, 2025Oct 4 Oterali Luku jer je debeo i doveli Dejvisa i sada im Dejvis došao debeo, a Luka smršao buahahahahahaha
October 4, 2025Oct 4 Meni ne deluje da se nešto mnogo usvinjio sa training camp klipova. Jeste veći ali deluje ok. Ovu loptastu facu nema sigurno.