August 4, 2025Aug 4 8 minutes ago, pbg12345 said:kolko je bese mogao dobiti da je ostao u dalasu?ESPN's Bobby Marks reported after the trade that Dončić was no longer eligible for the super-max extension this summer that would have paid him a whopping $345 million over five years...dobice za par godina preko 400, tako da nije drama
August 4, 2025Aug 4 Čuj “some around the league”, i slepac vidi da je to bila greška, čovek je nepokretan.Daron Lisica produžio sa Spursima za 4x57M. Očekivao sam možda kraći ugovor, ali oni odoše all-in. Cenim da će trejdovati Castlea za koju godinu, a nastaviti da guraju Harpera uz Foxa.
August 5, 2025Aug 5 Biće zanimljivo ovo sa Embidovom povredom. Meni je prošlog leta delovalo da su both Kavai i on kaput, naročito Kavai, ali eto, on se vratio u sasvim pristojnom stanju, za Embida sam još mislio da ima kakve takve šanse.
August 5, 2025Aug 5 batno da je nas odvalio u semis, pa moze u perspektivi da snimi film u kojem ce ga glumiti kajri irving na ramenima nekog smallball centra, da bi matchovali cca embiidovu visinu
August 7, 2025Aug 7 Woj gostovao na podcast-u kod Jao Mileta...transfer blama kako ovaj nas ne moze da izgura pitanje ili komentar na engleskom
August 7, 2025Aug 7 Just now, 1n54jd3r said:Woj gostovao na podcast-u kod Jao Mileta...transfer blama kako ovaj nas ne moze da izgura pitanje ili komentar na engleskomBaš sam slušao danas na putu do BGa sroči on to da bude razumljivo pitanje ali napati se kao Isus.
August 8, 2025Aug 8 Bez Trife i Fočićage na Kipru. Povređeni obojica. Na Alena su bačene neke vlaške kletve kad je reprezentacija u pitanju, nemam drugi odgovor.edit: omaših topić, brao gufs Edited August 8, 2025Aug 8 by goofs
August 10, 2025Aug 10 Au al se denver spasio.Zamišljam scenu, sede MPJ i Jokić i MPJ sve ovo priča, a Jokić bez majice, izbacio stomak, gleda ga, otvara jedno pivo, ovaj i dalje brblja, otvara drugo, okom... kad je MPJ završio, Jokić samo ustane, podrigne i ode.
August 10, 2025Aug 10 11 minutes ago, 1n54jd3r said:O cemu prica MPJ, nemam strpljenja da gledamOvozemaljski problemi ga udaljuju od carska nebeskog, djavo ga kuša u obliku žena koje mu šalje a žene su mu slabost. Dobar je Porterara, deluje da se iskreno bore u njemu dva vuka samo to verbalizuje u skladu sa obrazovanjem.