July 25, 2025Jul 25 Dobar tekst o Sprewellu, ko voli...Istraumatizirani dječak postao j...Istraumatizirani dječak postao je bijesna zvijezda NBA-a....DJEČAK s traumatičnim djetinjstvom postao je jedan od najboljih, ali i najluđih košarkaša NBA lige. Jedan incident obilježio mu je karijeru, a na kraju je ostao bez svega.
July 27, 2025Jul 27 22 hours ago, zorglub said:jel mozes da me uputis linkom na celu 'zodu? jel ovo all the smoke ili melov podcast ili kako Edited July 27, 2025Jul 27 by uini
July 30, 2025Jul 30 Luka se blamira. Ide po jutarnjim emisijama gde se priča o njegovoj kilaži, pokazuju fotke debelog njega i onda se to komentariše. Ne znam šta će mu sve ovo u životu.
July 31, 2025Jul 31 12 hours ago, Hele said:Luka se blamira. Ide po jutarnjim emisijama gde se priča o njegovoj kilaži, pokazuju fotke debelog njega i onda se to komentariše. Ne znam šta će mu sve ovo u životu.229 miliona razloga. Percepcija njegove forme ga je dosta koštala.
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, reg said:229 miliona razloga. Percepcija njegove forme ga je dosta koštala.On dobija max ugovor i da smrsa i da ne smrsa, i da prica na tv i da se ne pojavi nigde 2 meseca.