SNARC Posted February 25 Posted February 25 3 minutes ago, kipo said: Nemoj da te neko zajebe da pomirises vrucu kuvanu rakiju, 1000 x gore od svega najgoreg sto sam dozivio Kako da kolje svinje bez toga ? 2 1
kipo Posted February 25 Posted February 25 8 minutes ago, SNARC said: Kako da kolje svinje bez toga ? Trijezan
radisa Posted February 25 Author Posted February 25 Just now, kipo said: Trijezan To ne ide tako... 1
SNARC Posted February 25 Posted February 25 1 minute ago, kipo said: Trijezan Ne moze to tako, jbg 1 1
Popular Post duda Posted February 25 Popular Post Posted February 25 Sušenje veša. Kako miriše ovaj veš sa planinskog vazduha. Ne treba mu lenor. 4 7
Mil@n Posted February 25 Posted February 25 2 hours ago, radisa said: Moj brat po orasima :( Ja ne mogu da ih smislim, ja sam mislio do 15. godine da svaka torta mora da ima jebene orahe, tek sma tad shvatio da to samo moja rodbina pravi tako torte i kolače, ne i normalni ljudi... Kad me neko pita kakve kolače i torte voliš, moj odgovor je samo da nema orasa... @dùda Daj slike i okoliša. 1
Popular Post duda Posted February 25 Popular Post Posted February 25 20 minutes ago, Mil@n said: @dùda Daj slike i okoliša. Selo Pogled malo u daljinu Moja koliba. Radno mesto, mesto odmora, kuhinja, sve. 11 18
đorđe geprat Posted February 25 Posted February 25 (edited) 4 hours ago, Svemir Zeka said: Poziv još uvek smatram otvorenim i radujem se zbog njega Prosto je ispalo tako. Ali biće bolje jašta je nego otvoren. ne samo tebi. gugl mapa kaže za koordinate nemam pojma otkud ovo dole. neki moj zajeb. Edited February 25 by đorđe geprat 1
Popular Post duda Posted February 25 Popular Post Posted February 25 Ovo gledam kad pijem kafu Moja jabuka A ima i kupusa 9 12
đorđe geprat Posted February 25 Posted February 25 (edited) 4 hours ago, Valkyrie said: Tko ovo nije radio u djetinjstvu, taj ne zna što je patnja. Jebem ti kad nas odvedu, oni šljivici kraja im se ne zna, a ispod drveća plavi tepih.... Nije posao sam po sebi težak nego što je u lepo vreme, a okupe nas decu i ne daju nam da se igramo nego svakom po kofica i skupljaj. Izem ti šljive. ja sam pre trešenja šljiva uvek kosačicom na minimum skinuo travu. samo sgrbljen ideš i skupljaš. meni matorom pucala je kičma. Edited February 25 by đorđe geprat 1 1
đorđe geprat Posted February 25 Posted February 25 3 hours ago, Time Crisis said: Ne znam da li ima neki posao na selu, a da nije - kopanje kukuruza (ili kopanje bilo čega) i generalno plevljenje korova, skupljanje/vađenje/utovaranje bilo čega i slično :P pijenje rakije. 1 1 3 1
đorđe geprat Posted February 25 Posted February 25 3 hours ago, villiem said: jel postoji topic o palacincima, realno ne postoji nista lepse šnenokle. 1
morgana Posted February 25 Posted February 25 obozavala sam sljivik kod prababe u slavoniji. doduse samo sam gledala druge koji tresu i kupe sljive.
Recommended Posts