Hamlet Strašni Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 2 minutes ago, radisa said: Мада је то више као Фалични пансион - чиста комедија. Пријатељи нагињу више на романтични ситком... 2
MocaVukotic Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 MBB je meni super, posebno sezona sa dermotom, koji je bio pre tonija, klasik inglis sa sve dzordzom i antijom, i garijevim drugom klajvom koga nikad ne vidimo
I*m with the pilots Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 hour ago, Sludge Factory said: Ja volim i Coupling, engleski ripoff prijatelja, ali naravno sa drugacijim humorom. Nidje veze. Kanda nisi gledao Coupling nego nesto drugo.
Sludge Factory Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 2 minutes ago, I*m with the pilots said: Nidje veze. Kanda nisi gledao Coupling nego nesto drugo. Tri muskarca i tri zene, prijatelji, koji se muvaju medjusobno, sede uvek u istom kaficu na istom kaucu, na istim mestima, jedan muski je debil, jedan sarkastican, jedan svaler. Bas ne lice.
goofs Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 To. Cak i od zenskih likova jedna je lujka, jedna riba i jedna nesigurna u sebe. 1
I*m with the pilots Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Po duhu, humoru i karakterima nemaju veze, ali okej ako vi to tako vidite. Moj uzorak Prijatelja je mali, serija se kod mene nije primila, ali sam Coupling gledala više puta.
Sludge Factory Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Pa ja rekoh drugacijeg humora, ali da je ripoff Prijatelja prilicno je ocigledno, cak i vreme kad je nastala i kad je emitovana je indikativno.
Patty Lee Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Friends su belačka verzija serije Living Single, samo što su ovde 4 žene i 2 muškarca i žive u Bruklinu. 1
ultra plasticni Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 nisam imao pojma da je ova serija toliko popularna 1
Guuundogan Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ma ima mnogo jakih fora i presmesnih epizoda ali ima i puno krindza i smarajucih elemenata. Jbg
Milošica Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 minute ago, Guuundogan said: Ma ima mnogo jakih fora i presmesnih epizoda ali ima i puno krindza i smarajucih elemenata. Jbg Kao život.
Jimmy Kowalski Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Friends su samo bleda kopija nase serije Dome slatki dome. Oduvek smo bili pretece u svemu. 1 2
Misko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 38 minutes ago, ultra plasticni said: nisam imao pojma da je ova serija toliko popularna Ooo, da..ljudi masovno i dalje obozavaju Friendse(ne spadam u tu grupu), ali da, mozda i najpopualrniaj serija na svetu..vreme, zlatno doba TV, nista je nije pregazilo u popularnost, jase i dalje..mislim da tu nostalgija igra veliku ulogu.. 1
slepa živana Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 4 hours ago, radisa said: Jbg, u ediciji mladi žive sami u velikom gradu, muskarci i zene, je MBB ubedljivo najbolja serija ikada... a lisice, a ono kao ljubav? 1 3
morgana Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) mladi zive u gradu je sitcom tema koja je naslijedila porodicu kao grupu koja je komicnim serijama dominirala valjda decenijama. postoji milion takvih serija. vjerovatno su vec 30 g u vecini u okviru zanra. evo recimo sajnfeld, pet godina prije prijatelja. Edited October 30, 2023 by morgana 2
Recommended Posts