Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Friends

Featured Replies

Friend su mi uvek bili precenjeni maksimalno i daleko od humora koji volim. 

Al mnogo mi je žao Perija. Još jedan krajnje tužan pokazatelj koliko je kompleksno mentalno zdravlje i kako nekada ni svi milioni ovog sveta ne pomažu da se čovek oslobodi svega što ga zbunjuje, muči i uništava.

Naravno, alkohol i droge svakako ne pomažu ali i sa toga se ljudi skidaju. 

• Replies 147
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad smo bili klinci, mi iz iste ulice smo se u bilo koje doba dana i noći okupljali jedni kod drugih, zajedno doručkovali, ručali...jedna drugarica je pravila sjajne krofne, druga snagatorski drmusala

• u sridu!   pajtoni su ucili od gunasa https://en.wikipedia.org/wiki/The_Goon_Show harry secombe, spike millingan, petere sellers i uz to od pitera kuka i dadlija mura al to je vec tv. i od d

• gledam ih prvi put od pre par dana (ima na HBO Max)... nije mi loša, nekako je bezazlena i opuštajuća, možda samo treba biti dovoljno star i smoren za tu seriju. edit. sad gledam kad je serija snim

Posted Images

33 minutes ago, 3opge said:

Meni najodvratniji show ikada:

Big Bang Theory

Ta i Dva i po muskaraca..abortusi komedije

23 minutes ago, Mil@n said:

Al mnogo mi je žao Perija. Još jedan krajnje tužan pokazatelj koliko je kompleksno mentalno zdravlje i kako nekada ni svi milioni ovog sveta ne pomažu da se čovek oslobodi svega što ga zbunjuje, muči i uništava.

Naravno, alkohol i droge svakako ne pomažu ali i sa toga se ljudi skidaju. 

Isto, sve bih se slozio

to je neki klovnovnovski sindrom. @Mil@n menjaj avatar odma!

2 minutes ago, slepa živana said:

to je neki klovnovnovski sindrom. @Mil@n menjaj avatar odma!

Ne mogu, postao je deo mene. 

4 minutes ago, Mil@n said:

Ne mogu, postao je deo mene. 

to razumem :lol:

• 2 years later...
On 3. 11. 2023. at 21:01, Mil@n said:

gledam ih prvi put od pre par dana (ima na HBO Max)... nije mi loša, nekako je bezazlena i opuštajuća,
možda samo treba biti dovoljno star i smoren za tu seriju. fantom

edit. sad gledam kad je serija snimana... 1994-2004. nije ni čudo što mi je tada bila bezveze a sada okej...

Edited by pt 2.0

U zivotu je vazno biti Cendler, Dzoi ili Fibi

whats-a-normal-thing-in-friends-that-just-isnt-realistic-v0-4orx3cs7xekg1.jpg

18 hours ago, pt 2.0 said:

gledam ih prvi put od pre par dana (ima na HBO Max)... nije mi loša, nekako je bezazlena i opuštajuća,
možda samo treba biti dovoljno star i smoren za tu seriju. fantom

edit. sad gledam kad je serija snimana... 1994-2004. nije ni čudo što mi je tada bila bezveze a sada okej...

ja sam u decembru odgledala sve..i zabavni su..

prvih 3-4 serijala su suuper,kasnije smaraju sa vezama i ljubavnim odnosima medju njima ali odgledala sam..

najzanimljiviji momenat je kako je sve analogno-fiksni telefoni i fizicke fotografije :D

3 minutes ago, ivy said:

najzanimljiviji momenat je kako je sve analogno-fiksni telefoni i fizicke fotografije :D

Daaa, ima vajb tog analognog života iz 1990-ih, valjda mi se (izmedju ostalog) zato i dopada… Decenija koju sam mahom propustila u opštem haosu ovde, a bila je odlična.

Kad smo bili klinci, mi iz iste ulice smo se u bilo koje doba dana i noći okupljali jedni kod drugih, zajedno doručkovali, ručali...jedna drugarica je pravila sjajne krofne, druga snagatorski drmusala Metalac šerpu sa kokicama za noćni film, drug i ja okretali palačinke i domaće pljeskavice.

Najviše smo bili kod *drugarica koje su izgubile mamu, da ih zaštitimo od tišine.

Po podu razbacamo jastuke, gledamo filmove, serije, ćaskamo do jutra.

Leti dvorište i terase, cele noći zrikavci i komarci.

Naravno, mi devojčice smo znale, kad svi normalni spavaju, u pidžami da skoknemo jedna do druge ako pritisnu ljubavni jadi.

Sećam se, kad mi je umro tata, *drugarica je došla do naših vrata ogrnuta ćebetom: otvorila širom ruke kao šišmiš i ugurala me u to ćebe, "noćas spavaš kod mene".

I pre nego što nas je život odveo u različite gradove i nove ulice, maštali smo kako ćemo jednog dana svi stanovati u ogromnom stanu, u istoj zgradi ili na istom spratu. :D

Zato sam volela "Prijatelje"...podsećali su me na odrastanje, komične situacije i toplu bliskost.

Ta druženja mi najviše nedostaju kad razmišljam o prošlosti.

Edited by Klara

Kad su Frendsi isli u realnom vremenu 90ih ja sam ziveo na slican nacin u velikom stanu sa jos 3 studentkinje i 1 studentom. I stan ispod nas u istoj zgradi je imao slican sastav i manje vise smo stalno visili jedni kod drugih i gledajuci ovu seriju smo se poistovecivali na neki nacin s njima iako su njihovi stanovi bili mnogo vise fensi od nasih. Neku vece sam slucajno nabasao na jednu epozodu nakon brat bratu najmanje 25 godina i odgledao je do kraja s velikim zadovoljstvom. Italijanske 90e su bile nestvarno cool. Eh ta zal za mlados'...

Meni su Prijatelji jako lose ostarili. Doduse to je uvek bila serija moje starije sestre, ali sam se odusevljavao jer sam joj se divio i mislio da je sve sto ona voli najbolje. RIP Axl Rose.