Ratamahatta Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 (edited) Alo Alo je bio do jaja dok su bili Hans, Maria i originalni Lekler, posle kad su uleteli Bertoreli i Mimi... blah Edited October 29, 2023 by Ratamahatta 1
Ayatollah Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 4 minutes ago, SNARC said: Zabari su mozda i najbolji deo..ne vidi se ovde kad ih postrojava..a frajer pusi u stroju Meni je najveći "problem" sa ovim to što moj zet Italijan priča engleski potpuno isto kao Bertoreli, pa se smejem čoveku svaki put kada ga slušam, a ne znam kako bih mu objasnio o čemu se radi... 7
Hele Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Alo Alo bi verovatno bila najjaca serija ikada da ima jedno 5 epizoda. 1 1
SNARC Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 11 minutes ago, Ratamahatta said: Alo Alo je bio do jaja dok su bili Hans, Maria i originalni Lekler, posle kad su uleteli Bertoreli i Mimi... blah Bertoreli i Krebtri drze bar 2/3 celokupnog nivoa kvaliteta cele ove serije. Mnogo toga ostalog je bilo ne previse smesno i usiljeno. No, meni je serija vrlo draga jer sam je prvi put gledao u periodu kada sam bio drugi-treci razred osnovne, brdo toga nisam kapirao ali je bilo zanimljivo. Simpa prica o zajebanom periodu..u doba kad je nas tek cekao zajeban period. A sve ovo nema veze mucenim Perijem..zagazili smo u nekoseno.
Filozof manijak Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 51 minutes ago, Tsai said: Sta znam, ponavljaju iste fore u 100 epizoda, bas tog Krebtrija bih bukvalno iznabadao da ga sretnem na ulici Bilo mi smesno pre 20 godina kad sam prvi put gledao (kad se vrtelo na pinki). Pre par godina skinuo par epizoda, ziv me blam pojeo. Jebiga U tome je i fora, u beskrajnoj repeticiji replika. Igranje sa klišeima i stereotipima o nacijama. Što sam stariji, to mi je smešnija. Ali ja ionako imam čudan smisao za humor.
Budja Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Prijatelji jesu feel good serija, ali ne samo to. Za nasu generaciju verujem da je bila i aspiraciona. Mladi, zgodni, zive sami, nisu bogatuni ali nekako se zivi u Njujorku srecno, radi se pomalo.... Gledao sam Friends kada su se davali na Pinku-u ali nisam imao DVD svih sezona sto je takodje bilo uobicajeno. Ako se vec poredi sa nasim serijama, meni je vajb slican "Pozoristu u kuci", koja je takojde feel good srednje-gornja klasa serija. Da, najvise sam se identifikovao sa Cendlerom. Nekako je najblizi bio real life karakteru.
Krampa Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 On 29. 10. 2023. at 14:32, JohnnyD said: uvidim nesto novo sto je vezano za obican, svakodnevan zivot, bilo da je to posao, veze, prijateljstvo... alal vera
morgana Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) 17 hours ago, Budja said: Prijatelji jesu feel good serija, ali ne samo to. Za nasu generaciju verujem da je bila i aspiraciona. Mladi, zgodni, zive sami, nisu bogatuni ali nekako se zivi u Njujorku srecno, radi se pomalo.... Gledao sam Friends kada su se davali na Pinku-u ali nisam imao DVD svih sezona sto je takodje bilo uobicajeno. Ako se vec poredi sa nasim serijama, meni je vajb slican "Pozoristu u kuci", koja je takojde feel good srednje-gornja klasa serija. Da, najvise sam se identifikovao sa Cendlerom. Nekako je najblizi bio real life karakteru. slican vajb medju nasima su hrt-ove bitange i princeze. znacajno bolje od prijatelja, mada je produkcija ocigledno siromasnija, pisanje je odlicno (osim u posljednjoj sezoni cini mi se) mislim hrvatsko, meni je to sve nase. Edited October 30, 2023 by morgana 5
radisa Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Jbg, u ediciji mladi žive sami u velikom gradu, muskarci i zene, je MBB ubedljivo najbolja serija ikada... 6 1
Sludge Factory Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ja volim i Coupling, engleski ripoff prijatelja, ali naravno sa drugacijim humorom. 4
copkillah Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 6 minutes ago, Sludge Factory said: Ja volim i Coupling, engleski ripoff prijatelja, ali naravno sa drugacijim humorom. Neko je jednom rekao da bi "Friends" bili "Coupling" da ih ne pišu kompletni debili. sa čim ne mogu da se složim. "Coupling" mi je svakako bolja, ali "Friends" je prosto lagana i pitka serija, po "svačijem" ukusu. Nikad je ne bih naveo ni u 50 omiljenih ili najboljih, ali isto tako ću u neobaveznom šetanju kanala verovatno da je ostavim da ide u pozadini, dok radim nešto.
Hamlet Strašni Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 hour ago, radisa said: Jbg, u ediciji mladi žive sami u velikom gradu, muskarci i zene, je MBB ubedljivo najbolja serija ikada... Шта је МББ?
Jeremija Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: Шта је МББ? Pretpostavljam Men Behaving Badly...
radisa Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: Шта је МББ? 1
Kampokei Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Dobro, i Peep Show je "mladi zive sami u velikom gradu" Boze, koliko mi nedostaje ta serija. A super su i MBB i Coupling (ona epizoda sa Jeffom i Izraelkom npr). 2
Recommended Posts